Allahümme Rabbizitni ilmen ve fehmen ve imamen Allah!ım zihnimi aç,ilmimi artır,fehmimi aç,imanımı genişletKızlaarr büyük gün geldi çattı, yarın mülakatım var. :18: Ne olur dualarınızı eksik etmeyin, ben de çalışmayı bıraktım artık hayırlısıyla kazanırım inşallah ya. Şu stresim bitsin artık. Sizleri de çok özledim, yarın bir geçsin gelip tek tek ilgileneceğim her birinizle.Bu da demek oluyor ki vitesi büyütmenin vakti geldi hazırlıklı olun.
Öpüyorum hepinizi bana şans dilemeyi unutmayın.

androme rabbim kolaylık versin zor olanı kolay kılsın bilmediğini göstersin...

oooo bakıyorum da sorular cevaplar maşallah size
 oooo bakıyorum da sorular cevaplar maşallah size 
 hakkında hayırlısı olsun heyecan yapma inşalah hayırlısı ile kazanırsın iyi haberlerini bekliyorum 16:
 hakkında hayırlısı olsun heyecan yapma inşalah hayırlısı ile kazanırsın iyi haberlerini bekliyorum 16: Şimdi oturdum dersin başına matematikle açılışı yapıyorum
 Şimdi oturdum dersin başına matematikle açılışı yapıyorum  Herkese kolay gelsin
 Herkese kolay gelsin 

Benim de çevremde sorabileceğim kimse yok burda arkadaşlar sağolsun takıldığım sorularda yardımcı oluyorlar.
 Benim de çevremde sorabileceğim kimse yok burda arkadaşlar sağolsun takıldığım sorularda yardımcı oluyorlar.  

bir türlü kafamı veremiyorum ikinci döneme ne kaldı şurada :18:
 bir türlü kafamı veremiyorum ikinci döneme ne kaldı şurada :18: