2014 kpss-öğretmenlik

jokerbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
602
2
46
Balıkesir
merhaba kızlar ben de bu sene 4. snıfa geçtim ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve 2014 kpssye giricem bu zamana kadar tam olarak başlamadım ufak tefek tarih ve coğrafya bakmıştım şimdi bir plan yaparak başlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum gy-gk mi eğitim bilimleri mi ah bi de alan sınavı var tabi kafam karışık yani:18: önceden öğretmenlik sınavına hazırlanlardan tecrubelerini paylaşmalarını ve benim durumumda olanları bekliyorum:34:

merhaba kızlar ben de bu sene 4. snıfa geçtim ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve 2014 kpssye giricem bu zamana kadar tam olarak başlamadım ufak tefek tarih ve coğrafya bakmıştım şimdi bir plan yaparak başlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum gy-gk mi eğitim bilimleri mi ah bi de alan sınavı var tabi kafam karışık yani:18: önceden öğretmenlik sınavına hazırlanlardan tecrubelerini paylaşmalarını ve benim durumumda olanları bekliyorum:34:

Canım bende okul öncesi öğretmenliği 4.sınıfa geçtim 2014de kpssye giricem ve atanmayı çok istiyorum. bende senin durumundaydım sonra gk-gy ile başlamaya karar verdim çünkü öss'den zaten o konulara biraz tanıdığız böylece gözümüz korkmadan yavaş yavaş başlarız diye düşünüyorum umarım istediğimiz gibi olur. :34::34:

Merhaba arkadaşlar ben de ing.ogrt.. mezunuym.2014 icin calismaya başladım en kötü oldugum ders
Matematikten.siz de en zayıf olduğunuz dersten başlayabilirsiniz.

en önemlisi artık alan sınavı. bizler pek yoğunlaşamadık bu yıl. kaynak bile yoktu.
sınav olup bittiği için sorulara göre kitap hazırlarlar zannımca
ve üniversiteden kaynaklarınız vardır mutlaka onlara bakın. en derin konuları bile sorabiliyrlar.

gkgy eğitim bilimlrine gelince de hangisinden zorlanıyorsanız ondan başlamanızı tavsiye ederim :34:
bu yıl ki soruları da iyice incelemelisiniz.

bende geldım:) fen bılgısı ogretmenlıgı okuyorum son sınıf bende gırecegım egıtım bılımlerınden basladım olcmeyle oogrenme psıkolojısıne bakabıldım daha,napıcaz nasıl yetıscek konular bılmıyorum

Back
X