- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
yargıyla başlayıp ihtiyaçla devam edebilirsin, sıfırdan hazırlananlar için yargıyı tavsiye edebilirim gayet yalın, ihtiyaçda çok iyi , öncelikli olarak bunlardan başlayabilirsin
çok teşekkürler canım.Çok olmazsa birşey daha sormak istiyorum.Konularla ilgili soru çözmek için yaprak test almak istiyorum.Fakat yaşadığım şehirde bildiğim yer yok internetten kullandığınız bir site varmı böyle alışverişler için?

Ne yapalım nasip böyleymiş bari bundan sonrası için elimizden geleni yapalım.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herkese.
 Ne yapalım nasip böyleymiş bari bundan sonrası için elimizden geleni yapalım.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah herkese. bitane kitap alsaydın insan hiç boş dönermi neyse senin seçimin ben 2012 de elime ne geçse alıyordum şimdi onlara bakıyorum , bu arada netten tarih anlatan bi hoca keşfettim hakan dede ismi, zamaın olursa göz at derim, ben şuan sadece tarih odaklandım, çünkü tarihten çift dikiş yapmayı düşünüyorum çünkü beni batıran tarih oluyor
 bitane kitap alsaydın insan hiç boş dönermi neyse senin seçimin ben 2012 de elime ne geçse alıyordum şimdi onlara bakıyorum , bu arada netten tarih anlatan bi hoca keşfettim hakan dede ismi, zamaın olursa göz at derim, ben şuan sadece tarih odaklandım, çünkü tarihten çift dikiş yapmayı düşünüyorum çünkü beni batıran tarih oluyor