2014 Mart Ayı Anneleri Göbikleri :)

Yeni göbik fotosu kızlar :) Artık biraz büyüdü :) 26+3 olduk

Eklentiler

• $nnnn.webp
    $nnnn.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 92
$IMG_20131220_074413.webp
Merhaba ben de eklemek istedim, biz de büyüdük 29.haftada geçen cuma çektim. :49:
Hamilelik öncesi pantolonlarıma devam ediyorum halen:17:
Tüm anne adaylarına maşallah:nazar:

Bu arada üzerimdeki gömleği h&mden aldım. Mama koleksiyonu yapmışlar bayıldım, lcwde olduğu gibi her tarafı geniş değil sadece göbek kısmı bol. Anne adaylarına large xl öneriyorlar sinir oluyorum. Biz büyük beden değiliz hamileyiz sadece:))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 905503
Merhaba ben de eklemek istedim, biz de büyüdük 29.haftada geçen cuma çektim. :49:
Hamilelik öncesi pantolonlarıma devam ediyorum halen:17:
Tüm anne adaylarına maşallah:nazar:

Bu arada üzerimdeki gömleği h&mden aldım. Mama koleksiyonu yapmışlar bayıldım, lcwde olduğu gibi her tarafı geniş değil sadece göbek kısmı bol. Anne adaylarına large xl öneriyorlar sinir oluyorum. Biz büyük beden değiliz hamileyiz sadece:))

Çok tatlı olmuş cnm :) Ben rahat edemiyorum ya normal pantolonlarla düğmesi felan açık giyiyosun dimi ? Bide ben kendim de biraz kilo aldım artık pantolonlar sıkıyo :)

Gömleğin de çok güzelmiş. Lcw gerçekten çok bol yapıyo hamile gömleklerini. Ben almıştım hala bekliyorum giymeyi. Hala dolduramadım gömleğin içini üstelik s beden :)

Çok tatlı olmuş cnm :) Ben rahat edemiyorum ya normal pantolonlarla düğmesi felan açık giyiyosun dimi ? Bide ben kendim de biraz kilo aldım artık pantolonlar sıkıyo :)

Gömleğin de çok güzelmiş. Lcw gerçekten çok bol yapıyo hamile gömleklerini. Ben almıştım hala bekliyorum giymeyi. Hala dolduramadım gömleğin içini üstelik s beden :)

tabii belime bant geçiriyorum fermuarı ve düğmeyi kapatmıyorum.Bu şekilde kimse görmüyor açık gezdiğimi:)
Evet lcw çok büyük yapıyor, bu kısa zamanda bir şey almam idare ediyorum diyordum da gömlek çok hoşuma gitti:21:

burda kimse kilo almamış yaa çok kıskandım. ben 31. haftada 15 kilo almış bulunmaktayım, göbeğimde önümde kocaman top gibi, Allah sonumu hayretsin :37:

Herkese mutlu yıllar kızlarrr :16::16::16:

27+5

$1520713_723130327706450_1620266957_n.webp

Son düzenleme:
Merhaba 2014 Mart anneleri, sayılı günler kala göbiş eklememiş kimse uzun zamandır. Benim göbiş sanki biraz aşağı inerek küçüldü gibi. 37.haftaya yaklaştık. Sizler ne alemdesiniz? $20140214_132859_resized.webp

Back
X