Doğuma Hazırlık 2014 Mart Bebeklerimizin İsimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.602
6.964
248
Merhaba Mart Anneleri,

Artık çoğumuz cinsiyetlerimizi öğrendik.

Peki dünyalar tatlısı meleklerimize ne isim vereceğimizi düşündük mü? :28:

Düşündüğünüz ismi ve ne anlama geldiğini bizlerle paylaşır mısınız?

Herkese şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum :16:

öncelikle allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de oğlum olacak ve bizim ismimiz tam 10 yıl önceden belliydi eşimle evlenmeden önce çok uzun bi süre çıktık o zamandan oğlumuz olursa adı CAN olacak demiştik rabbim bize bugünleri de gösterdi sonunda oğlumun adı CAN canıma can katanım sağlıkla hayırla gelir inşallah

öncelikle allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de oğlum olacak ve bizim ismimiz tam 10 yıl önceden belliydi eşimle evlenmeden önce çok uzun bi süre çıktık o zamandan oğlumuz olursa adı CAN olacak demiştik rabbim bize bugünleri de gösterdi sonunda oğlumun adı CAN canıma can katanım sağlıkla hayırla gelir inşallah

bizim de aynı sizin gibi belliydi Can olacaktı.bebişimiz kız olacağı için birkaç isim arasındayız şimdi.duaların kabul olsun inşallah.sağlıkla...

Alp ismi çok hoşuma gidiyoooooooor, ama söylenişi zor yaaaa, isim konusunda karar vermiş gibiyim ama netleşince paylaşmak istiyorum.

Bizimde oğluşumuzun adı Egemen olacak inşallah :) birde ikinci isim istiyoruz yanına özgür, deniz, efe, umut, ulaş bunlardan biri olacak henüz karar veremedik :)

bizim minik prensesimizin adı da BETÜL olacak inşallah..belki yanına bir isim daha koyarız..
Betül ismini çok seviyorum ben, anlamı da çok güzel..
adıyla yaşasın yavrularımız

nick sen ne koycan damadımın adını :27:

bizim kızımız olacak İnşallah.zeynep,feride,rüya arasında kaldık ama her an değişebilir :52:

Bizim cinsiyet biraz muaallakta ama kız gibi duruyor şimdilik... NAZ, ZEYNEP, ELA, ELİF, NEHİR aklımdakiler, ama karar vermek zor... oğlan olursa kesin CAN olucak...

bizim oğlanın adını nasip olursa Ahmet koyacağız.Ahmet:çok övülen ,çok ibadet eden demek .Zaten peygamber efendimizin adı.:34:

Benim bebegimin cinsiyeti belli deil :) ama kiz olursa ben erkek olursa babasi koyacak
Kizim olursa Nasmina hem nas suresi hem mina dagi anlaminda
Erkek olursa Faruk efe yada toprak dusunuyo babasi faruk esimin ismi cok guzel begemdim :) bi cinsiyeti kaldi ogrenmedigimiz

nick sen ne koycan damadımın adını :27:

bizim kızımız olacak İnşallah.zeynep,feride,rüya arasında kaldık ama her an değişebilir :52:

Melih olacak sanırım :)

Feride ve Rüya'yı sevmedim Zeynep güzel isim, ama her yer Zeynep. Dur sen ben gelinime de güzel bi isim bulayım :)

Back
X