2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

teşekkür ederım bılgılendırmen için...esım hekım olduğu ıcın bız ekstra bır ındırım alıyorduk zaten bır arkadaş geçenlerde sormuştu o yüzden bılgılendırmene ıhtıyacım vardı..yoksa ınan o rapor surecını takıp edecek kadar bıle gucum kalmadı...tekrar teşekkür ederım arkadaşım sansın bol olsun

arkadaslar simdi geldim transferden 1 taneso 2 ye bolunmus digeride 4 e bolunmus 2 tane 2. gun emriyosu transfer edildi 12 gun sonra kan tahlili var

arkadaslar simdi geldim transferden 1 taneso 2 ye bolunmus digeride 4 e bolunmus 2 tane 2. gun emriyosu transfer edildi 12 gun sonra kan tahlili var

Canım benim inşallah Rabbim sağlıklı evlat nasip eder , güzel haberler almak beni motive ediyor. Erre de transferini olmuş Rabbim evlâtlarınızı size bagışlasın

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

HAYIRLI olsun canım benımde dün oldu transferin cuma Günü'de teste çağırıldım geç zaman geç :)

günaydın geçmiyor günler şarkısı herhalde tüp bebek tranfseri yapanlar için mi yazılmış bilmiyorum ama aklıma öyle geldi işte... neyse iyi haberlerle gelirsin inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün bende kimyasal gebelik yaşıyorum doktorun dediğine göre artık ona inanmıyorum ama şu süreci atlatayım sonrasında başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. bugün ilaçları bırakalı 5. günüm ama sadece kahverengi şekilde akıntım var başkada birşey yok!!!! bakalım artık

Mrb günaydin canim benimkide kahverengi böyle çamur gibi basladi kirmiziya döndü simdi, tekrar kan testi yaptirdinmi ben yaptirmadim kahverengi akinti baslayinca kimyasal gebelik nedir?

merhaba kızlar
başka bir başlığa yazdım ama buraya da yazmak istedim
bende düne kadar normal bir hamile olduğumu sanıyordum
dün akşam dış gebelik olduğu ortaya çıktı
laparoskopi olucam sağ tüp alınacak doktor sol tüpünüde kapatalım diyor
bir daha dış gebelik olmaması için garantiye almak istiyor
o kadar büyük bir acı ki anlatamam 5. denememizdi ve her türlü kötü sonucu yaşamıştık en kötüsü bu oldu.
tüp bebekte dış gebelik olur mu bilgisi olan var mı?
doktor diyoki biz ortaya koyduk o tüpe gitmiş bu normalbi durum değil senin tüplerin fazla açık demekki diyor
şimdi bi dahaki tedavimiz ne zaman olur ki. heralde aylar sonra olur değil mi

çok geçmiş olsun tüp bebekte de dışgebelikvar burda okumustum ..en iyisi 2sini de almak bence de 6.denemend kucagına alırsın inş.bazılarımızın imtihanı bitmek bilmiyor vardır bi hayır deyip beterini düşünmek lazım..

merhaba kızlar, dun gece 12.20de çatlatma ıgnemızı yaptık heycanla yarın kısmetse opu. yalnız bıraz fazla buyumus gorunuyorlar.toplama oncesı çatlama ıhtımalı var o yüzden yarın opu oncesı bır kez daha ultrasonla bakılacak.eğer erken catlarsa butun emeklerım boşa gıdecek. butun ıgnelerı ılacları stresı bos yere yasamıs olacağım.
lutfen dualarınızda banada yer verın,lütfen..

Allah yardimcin olsun canimm
lütfen kotu seyleri aklina getirmee sakin olmaya caliss
eger Allahim nasip ederse olucak inşallah olurrr

canim benim cok gecmis olsun tahmin edebiliyorum hayal kirikligini kirginligini acini ümüdini kesmek yok elbet birgün anne olacagiz vardir bir hayirlisi

kac mm di yumurtalarin benim en büyügü 19-20 mm di
kac tane yumurtan var eger yeterince var ise 1-2 tanesi erken catlarsa sorun olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…