2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bende kabızlık oldu o biraz canımı sıkıyor kayısı tüketiyorum bende evde odalar arası yürüyorum hergün iğne için çıkıyorum birde ilk gün kahverengi lekem oldu şimdi yok zaman geçmiyor sanki benim 25 Nisan cuma test günüm ama salı günü idrar testi yapabilirim benimde 7. Gün embriyosu umarım herşey yolunda gider sabah uyku tutmuyor :) erkenden hortlıyorum :)

bence bunlar gözüde hiç büyütme bazen onlarca kaliteli yumutası olanın tutmuyor 1 tane olnın tutuyor o yüzden akışına bırak ..

salı cook erken ayrıca idrar testinde görmeyen cok sonra canın sıkılır stresten bebek gider sakın yapma yapacaksan kan testi ki onun için de salı erken..oyle olsa doktorlar niye bekletsin sonra deger düşük cıkıyor ve acaba artacak mı endişesiyle zaman geçmiyor burdaki arkadaslar öyle durumda..zor ama sabır..

hayırlı olsun benden 5 gün sonra öğreniceksin...ben hiç yatmadım iğnemi zaten hep kendim yaptım şimdiye kadar hiç baskası yapmadı..işe gitmiyorum ama dışarı da cıkıyorum..beslenmem aynı duzen..ama malaesef türk kahvesi bi fincandan vazgecemedim ..yine de beklemek cok yorucuymuş..:44:

Canım kendini bu kadar sıkınıtıya sokarsan yumurtalarını olumsuz etkiler, rahat ol eğer doktorlarına güveniyorsan, kaçıncı denemen tup bebeği? Doktorların bu duruma yani yumurtaların erken çatlaması olayına yorumları nedir? Ben bu işlemler sırasında doktorum yanıma gelmediğinden sadece o an aşılama yapan doktora soru sorabildim. Canım ben bir kere tüp bebek denedim Fulya Tüp bebekte, doktorum Mustada Hoca idi. Çok yoğun ve bu durum beni rahatsız ediyor, fazla ilgilenemiyor. Yoksa merkezden çok memnundum. Ama bir süre maddi açıdan toparlanana kadar mecburen ara verdik. Biz bir anda kendimizi bu olayın içinde bulduğumuz için hem maddi hem de manevi olarak çok hazırlıksız yakalandık maalesef. Tekrar oraya gidermiyim bilmiyorum. Bir süre reglinin 2. günlerinde doktora gidip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada da fsh değerimi düşürmek için hayıt tohumu içiyorum, yumurta kalitesi için incir suyu içiyorum. Bir kaç tane vitamin vermişti doktor onlara devam ediyorum. Memorial da fiyatlar nasıl canım? Bu arada senin fsh değerin yüksek mi, asıl sorun nedir canım? Bana konulan teşhis erken yumurta rezervi yetmezliği yani erken menopoz.Dolayısıyla her an yumurtan bitebilir dendi bana((

Canım ben de aynı durumu yaşadım, mart sonunda ve hala kendime gelemedim. Bana da iki ay önce rezerv azlığı ve erken menopoz teşhisi konuldu. Yumurtaların her an bitebilir , bir an önce tüp bebek yaptır dendi. Biz de kendimizi bir anda tüp bebek yaptırırken bulduk. Tedaviye başladığım ilk gün 4 yumurtam vardı, aradan birkaç gün geçtikten sonra gittiğimde, yani iğnelerin belirlendiği gün yumurtalardan birinin kist olduğu söylendi, hemen işlem yapılarak o kist alındı ve biz 3 yumurta ile yola devam ettik. Gonalf 225 iğne yaptım ve 3 yumurtadan biri 18,5 mm diğerleri ise 10 mm ve 7 mm idi. Doktor bana çatlama iğnesini muayene gününden bir gün sonra yapmam için verdi ve çatlama iğnesinden iki gün sonra da yumurta toplama işlemi yapılması için merkeze gittim. Beni toplama işlemi için hazırlarlarken, benim tek yumurtamın toplanacağını söylemem üzerine ultrasonla bakalım dendi ve süprizzzz tek yumurtam erken çatlamış, çatlatma iğnesinden tam 35 saat sonra. O anda ben tabii ağlamaya başladım.Doktor ise bu durumun olabileceğini, tek yumurtası büyüyen benim gibi rezervi az olanlarda karşılaşılan bir durum olduğunu söyledi. Ama öyle de neden önlem alınmadı veya 35 değil de daha erken bir saatte toplanmadı. Yumurta çatladığı için aşılama yapmaya karar verdiler ve aşılamada negatif sonucunu aldım. Bir sürü soru ile çıktık tüp bebek merkezinden. O kadar iğne, o kadar stres ve sonuç bir koca soru işareti. Hayırlısı olsun canım, ne yapabiliriz ki hayırlısını dilemekten başka.Sen umudunu kaybetme ne olur. Tek yumurtan toplandı değil mi, transferin gerçekleşecek mi peki, yoksa havuz sistemimi yapacaklar sende canım? Nerede tedavi görüyorsun cnm?

kabızlık konusuna cok dikkat et aman ha diyim.
birde ilaçlarını çok düzenli kullan saatini şaşma en önemlisi bu.
benimde test günüm 1 mayıs ama bende dayanamayıp erken yapabilirim yani 28i gibi falan.
Alllah yardımcımız olsun...

sonucunuzu olumlu yada olumsuz burdan bildirmeyi unutmayın.
kendim gibi sizin sonuçlarınızı da merakla bekliyorum
Allah ın izniyle inş hepimizin olur aynı sevinci hepimiz yaşarız

Buğday tanesi gerçekten dediğin doğru ben sürekli yatmadım is falan yapmadım ama yapmadım da korktum tutmucak diye ama şükürler olsun ki 4+4 oldum 2 keseyi de gördük darısı tüm isteyenlerin başına dualarım sizinle

Yarensu keseleri ne zaman gördün tam olarak?? Bana sonuçtan iki hafta sonra gel dedi. O zaman 6 haftalık oluyo acaba ondan önce görme şansım var mı diye soruyorum canım..

🌸🌸🌸

Sağ kasığımda bir ağrı var kendimi fazla dinler oldum saçım azcık kıprasa hissediyorum :)

BU TOPİĞİ İLK AÇTIĞIMDA ZAMAN GEÇERMİ DİYORDUM TRANSFER ZAMANI GELİRMİ GELDİDE OLDU BİLE :) ama şimdi heç geçmi breeee :)

Yarensu keseleri ne zaman gördün tam olarak?? Bana sonuçtan iki hafta sonra gel dedi. O zaman 6 haftalık oluyo acaba ondan önce görme şansım var mı diye soruyorum canım..

🌸🌸🌸
Canim 3 nisan da transferim oldu ve ben 18 nisan cuma yani geçtiğimiz cuma vajinal ultrasonla 2 keseyi gorduk . Birazda beta hcg degeriyle ilgili görünmesi benim transferin 11.gunu 513 çıktı 13. Günü 1218 çıktı 15 gün keseyi gorduk. Beta hcg 1500 un üzerine çıkınca görünüyor Muş. Darısı sana olsun en yakın zamanda görürsün insallah

Son düzenleme:
Canim 3 nisan da transferim oldu ve ben 18 nisan cuma yani geçtiğimiz cuma vajinal ultrasonla 2 keseyi gorduk. Darısı sana olsun en yakın zamanda görürsün insallah

Ya ciddi mi.. Benim de 2 nisandı transfer. 2 tane 3.gün embriyosu yerleşti. Transferin 9. günü 148 di değerim. Dr iki hafta sonra gel dedi yani 28 Nisan da.. Ikiz olabilir dedi değeri görünce. Bende o zamana kadar sabredenilcem mi bilmiyorum. Tek mi iki mi diye. Senin kaçtı değerin ve kaçıncı gün kan verdin canım nolur yaz çatlıcam 😔😔

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…