- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
Benimde 3 sene bebegim olmadi 2 kez tup bebekdi haplardi ilaclardi her dediklerini yaptim fayda gormedim genc yasimda hormonlarim mahfoldu sistim resmen![]()
Tam yaza giricez 3-4 ay ara verdik derken agustosta tekrar tedaviye baslamak icin gittigim kontrolde hamile oldugumu ogrendim yani kendiliginden geldi :) isin komik yani doktor ultrasyonda gordukten sonra keseyi idrar testi ver hemsireye dedi gerek yok dedim daha yeni yurtdisi tatilinden geldim hava degisikligi yasadim bu yuzdendir 2 aydir adet gormemem dedim o neysede testi ver dedi sonuc testiverdim ve pozitifti doktorla inatlastim yapmamak icin cunki negatifi duymak istemiyordum( Allah buyuk sen hayirlisini iste hic beklenmedik bir anda surpriz yapar insallah bebisin sana.
Ne güzel sürpriz olmuş sana :) Allah analı babalı büyütsün. Rabbim tüm isteyenlere versin. İnşallah benimde ummadığım anda gelir bebişim. o anın mutluluğu bir başka olur heralde . Planlı yaptığında o ay hamile olma ihtimalinin var oluğunu biliyosun ama böyle plansız olunca daha da mutlu olur insan :)