- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Canım teşekkür ediyorum sanada hayırlı uğurlu olsun umarım çoook mutlu oluruz :) evet yerleştirdik herşey tamam halılar perdeler bile ev bizi bekliyor :) şimdi artık kendime ciciler alma safhasındayım hehehe iç çamaşırı vs dolduruyorum her gün sanırım en eğlenceli kısmıda bu hazırlıkların :) siz yerleştirdinizmii canım evinizi ? gelinlik fln başladınmı yaptırmaya ? benimki dikiliyor yeni başlandı
inşallah canım teşekkür ederim. :)
Benim gelinliğim de dikiliyor canım.
Ayrıca bizim ev tadilatta canım. az kaldı.
sonra mobilyalar gelicek.
Güle güle otururuz inşallah.
İnşallah canımnereden aldın mobilyalarını ?
Doğtaştan aldım canım.
sen nerden aldın?
Kızlarr ben yine geldimmm yavas yavas hazırlıklara devam ediyorum,gelinliğimi dikmeye basladılar nikah işlemleri bu haftaiçi tamam olacak kına için yeri tuttum halıları evi tuttuktan snra alacagım. Istanbuldakıler icin ufak bir fikir vereyim bayrampasada derya hali var halılarda defo var ama o defoları bulabılene ask olsn orası baya uygun ben defolarını aradım taradım bulamadım yün halı bilginize
Markasi nedir ve kaca aldin merak ettim
Merhaba,
Benim de 3 Mayista dugunum var cok az kaldi. Gelinlik modeli esya modeli derken bazen sinirlerim bozuluyor. Hayirlisiyla atlatsam diye bakiyorum. :)
Henuz hersey eksik canim ya. Biz evi tutucaz esyayi da o sira alicaz. Son iki ay cok yogun ve kosturmaca dolu gunler bizi bekliyor. Umarim senin oyle degildir :)
Valla canım ben de halletmeye çalışıyorum fakat eksik tabi ki hala var ama ben de bugün onu dedim son iki ay yoğunluk bizi bekliyor. Allah hepimize kolaylıklar versin canım. :)
Amin :) mobilya aldin mi peki
Mobilyaları ısmarladık canım.
Koltuğumu, yemek masamı, konsolumu doğtaştan ısmarladım.
Sehpamı, zigon sehpalarımı, vitrinimi ve yaşam ünitemi özel yaptırıcam mobilyacıya canım.
Gule gule iyi gunlerde kullan. Bn henuz nerden alicagima karar veremedim.
Kızlar şaka maka az kalıyor düğünlerimize :) Size bir şey danışacağım,benim gelinliğim dikiliyor :
Gelinlik tamamiyle bu olucak,dikecek moda evine bu resimle gittim zatenancak gögüğ yeri değişecek sadece,çünkü gögüs dekoltesi rahatsız edebilir dedi gögüs kısmıda ikinci resimdeki gibi olucak Eki Görüntüle 984422
Eki Görüntüle 984423
Gelinlik modelim bunlar kızlar.. Saç modeli olarak ne öneriyorsunuz ? Artık gidip bir kuaförle anlaşmak istiyorum,kuaförlerdede düğün paketleri vs varmış..Ancak saç modelime karar veremedim daha..Sizce nasıl bir şey olmalı ? Birde benim 4 mayısta nikah 11mayıstada düğün var yani 2 kere gelinlik giyicem iki kere saç makyaj vs...
gelinliği nerede diktiriyorsun, provalar nasıl gidiyor, memnun musun? özelden mesaj atabilirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?