- 26 Ocak 2014
- 4.563
- 4.160
- 198
Canım bayıldımmm çok güzelll gerçekteninşallah istediğin gibi olur,sen ne kadara diktiriyorsun ?
teşekkür ederim cnım 2200 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bayıldımmm çok güzelll gerçekteninşallah istediğin gibi olur,sen ne kadara diktiriyorsun ?
İncideki dantelliyi alacağım galiba :) KArikatürlü olan model değil, dantelden bot olan modeli söylemiştim :) KArikatürlü yazılı bende sevmiyorum babet bile olacaksa dantelli olacak :) Aldınmı sen ayakkabını ? Forumdaki kızlar sayesinde azcık gaza geldim çeyiz yapmaya başladım :) Mayısa ne kaldıCanım senin beğendiğin İncideki de gerçekten çok güzel bir ayakkabı.tükenmiş zaten. ama belki gelebilir takip et sen bence. Ben öyle karikatürlü pek sevmiyorum daha sade dantelli gelin ayakkabıları daha kibar geliyor bana ve boyum olmasa kesiiiin incideki o topuklulardan alırdım ama malesef deve gibi oluyorumSaol canım inşallah seninde istediğin olur
![]()
Üst kısmına bayıldım :) Hangi şehirdesin, bu gelinliğe göre fiyatıda çok iyi. İnşallah çook güzel olur :)
Üst kısmına bayıldım :) Hangi şehirdesin, bu gelinliğe göre fiyatıda çok iyi. İnşallah çook güzel olur :)
İncideki dantelliyi alacağım galiba :) KArikatürlü olan model değil, dantelden bot olan modeli söylemiştim :) KArikatürlü yazılı bende sevmiyorum babet bile olacaksa dantelli olacak :) Aldınmı sen ayakkabını ? Forumdaki kızlar sayesinde azcık gaza geldim çeyiz yapmaya başladım :) Mayısa ne kaldı![]()
Evet canım aldım ben. Kesinlikleee danteelli olmalı bencede :) karikatürlü ve renkli gelinliğin altına olmuyor ya :26: Çok az kaldıııııı iyi yapmışsın başlamakla yoksa çok telaş olucakneler aldın bakalımmmm[/QUO
Rahatmı ayakkabı ? Şarjlı süpürge , mutfak,robotu,hisarın tencere,çatal bıçak,yemek takımını aldım :) Birde düdüklü tencereni almadıysan fisslerin yorumlarını oku istersen ben ondan aldım :) Gelinlik yok ortada çeyizleri giyicem![]()
Evet canım aldım ben. Kesinlikleee danteelli olmalı bencede :) karikatürlü ve renkli gelinliğin altına olmuyor ya :26: Çok az kaldıııııı iyi yapmışsın başlamakla yoksa çok telaş olucakneler aldın bakalımmmm[/QUO
Rahatmı ayakkabı ? Şarjlı süpürge , mutfak,robotu,hisarın tencere,çatal bıçak,yemek takımını aldım :) Birde düdüklü tencereni almadıysan fisslerin yorumlarını oku istersen ben ondan aldım :) Gelinlik yok ortada çeyizleri giyicem![]()
Evet canım inanılmaz rahat..bide ben iki gün giyicem bir nikah günü bir düğünde..nikah ve düğün ayrı olucak,ayrı şehirlerde oldugumuzdan dolayı.. Güle güle kullan canım çeyizleriniDüdüklü tenceremi aldım ben set halinde aldım herşeyi Bernardodan tencere setinde vardı yani düdüklü saol canım.. ayy artık kullanmak istiyorum eşyalarımıııı alıp duruyorum ama
![]()
Güle güle giy :) Zaman azaldıkça dahada geçmez oluyorEvet canım inanılmaz rahat..bide ben iki gün giyicem bir nikah günü bir düğünde..nikah ve düğün ayrı olucak,ayrı şehirlerde oldugumuzdan dolayı.. Güle güle kullan canım çeyizleriniDüdüklü tenceremi aldım ben set halinde aldım herşeyi Bernardodan tencere setinde vardı yani düdüklü saol canım.. ayy artık kullanmak istiyorum eşyalarımıııı alıp duruyorum ama
![]()
Ben düğünüde geçtim aynı şehre bir gidebilseydim hala tayin bekliyorum
Ev tutmamız gerekiyor, mobilyalar diğer büyük eşyalar çok işimiz var. 5 yılı geçirdim burda sıkıntısız ama şu 1 ay beni deli gibi bunalttı
![]()
Güle güle giy :) Zaman azaldıkça dahada geçmez oluyorBen düğünüde geçtim aynı şehre bir gidebilseydim hala tayin bekliyorum
Ev tutmamız gerekiyor, mobilyalar diğer büyük eşyalar çok işimiz var. 5 yılı geçirdim burda sıkıntısız ama şu 1 ay beni deli gibi bunalttı
![]()
Evet canım işin en büyük kısmı seni bekliyor.. O süreç baya yorucu oluyor,ama bitincede çok güzel oluyor o zaman daha da sabırsızlanıyor insan :) SEnin ailende tayinini beklediğin şehirdemi ? yani eşinle yaşayacağınız şehirdemi ?
Gözümü açıp kapayayım herşey halolmuş olsun :) Evet ailemle aynışehirde olacağım inşallah :) Senin nasıl ?Evet canım işin en büyük kısmı seni bekliyor.. O süreç baya yorucu oluyor,ama bitincede çok güzel oluyor o zaman daha da sabırsızlanıyor insan :) SEnin ailende tayinini beklediğin şehirdemi ? yani eşinle yaşayacağınız şehirdemi ?
Gözümü açıp kapayayım herşey halolmuş olsun :) Evet ailemle aynışehirde olacağım inşallah :) Senin nasıl ?
O zaman çok şanslısın canım herşey daha kolay hallolur. Biz eşimle ailemden ayrı şehirde yaşayacağız o nedenle çok zor oldu evimi yaptım geldim bidahada göremedim yani uzak şehirler olduğu için sık sıkta gidemiyorum,bir eksik aklıma geliyor gidip yapamıyorum vs çok zor yani
Haklısın öle daha zor ama evini hazırlamışsın diğerleri yavaş yavaş olur, hem eksik bitmeyecek ki evlendikten sonrada aynen devam :) Birde aldıkça alası geliyor insanın :)O zaman çok şanslısın canım herşey daha kolay hallolur. Biz eşimle ailemden ayrı şehirde yaşayacağız o nedenle çok zor oldu evimi yaptım geldim bidahada göremedim yani uzak şehirler olduğu için sık sıkta gidemiyorum,bir eksik aklıma geliyor gidip yapamıyorum vs çok zor yani
Haklısın öle daha zor ama evini hazırlamışsın diğerleri yavaş yavaş olur, hem eksik bitmeyecek ki evlendikten sonrada aynen devam :) Birde aldıkça alası geliyor insanın :)
Evet devamlı aklıma yeni bir şey geliyor alınacak :) ve doymuyorum resmen sürekli bişiler beğenip bunuda alalım diyorum heheh :))) ilk ev ilk eşyalar ilk hevesler özendikçe özeniyor insan
Hehehe kadınlar aldıkça mutlu oluyoruz :) Gelinliğin ne durumda ? eşim bir site buldu http://www.hennagelinlik.com/2014-Gelinlik-Modelleri/1 fiyatlarda uygun sende nasıllar :) Ben o kadar kararsız biriyimki çook zorlanacağım çoook.Evet devamlı aklıma yeni bir şey geliyor alınacak :) ve doymuyorum resmen sürekli bişiler beğenip bunuda alalım diyorum heheh :))) ilk ev ilk eşyalar ilk hevesler özendikçe özeniyor insan![]()
Hehehe kadınlar aldıkça mutlu oluyoruz :) Gelinliğin ne durumda ? eşim bir site buldu http://www.hennagelinlik.com/2014-Gelinlik-Modelleri/1 fiyatlarda uygun sende nasıllar :) Ben o kadar kararsız biriyimki çook zorlanacağım çoook.![]()
canım fiyatları iyiymiş gerçekten,ama aklında istediğin belirli bir model varsa yaklaşık bu fiyatlara diktirebilirsinde. benim gelinliğim 2200 tl'ye dikiliyor,ben bir tanıdık vasıtasıyla gitmiştim ancak burada bazı kızlarla konuştum onlarda hemen hemem aynı fiyatlara diktiriyorlar yani çok bi fiyat farkı yok kimi 2000 kimi 2500 kimi 2700 vs.. benim hep istediğim hayalimde bir model vardı o yüzden çok zor olmadı benim için,bir kaç mağazada da baktım ancak istediğim modelin yanından geçenini bile bulamadım yani :) sonra şuanki diken yere gittim fotografı gösterdim aynısını dikiyorlar..provalara gidip geliyorum işte güzel gidiyor inşallah bitincede güzel olur korkmuyorda değilim tabi :26:dikilen gelinliğim bu canım. Senin varmı aklında bir model ?
canım fiyatları iyiymiş gerçekten,ama aklında istediğin belirli bir model varsa yaklaşık bu fiyatlara diktirebilirsinde. benim gelinliğim 2200 tl'ye dikiliyor,ben bir tanıdık vasıtasıyla gitmiştim ancak burada bazı kızlarla konuştum onlarda hemen hemem aynı fiyatlara diktiriyorlar yani çok bi fiyat farkı yok kimi 2000 kimi 2500 kimi 2700 vs.. benim hep istediğim hayalimde bir model vardı o yüzden çok zor olmadı benim için,bir kaç mağazada da baktım ancak istediğim modelin yanından geçenini bile bulamadım yani :) sonra şuanki diken yere gittim fotografı gösterdim aynısını dikiyorlar..provalara gidip geliyorum işte güzel gidiyor inşallah bitincede güzel olur korkmuyorda değilim tabi :26: Eki Görüntüle 1011851 dikilen gelinliğim bu canım. Senin varmı aklında bir model ?
Bu hafta Ankaraya gideceğim gidip denemek en iyisi olacak diye düşünüyorum , bir kaç model denemiştim en beğendiğim http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2334&sfid=2501 bu modeldi ama erken karar vermeyim dedim bu yüzden almadık, askıları pek hoş durmuyor çıkarttırınca daha hoş , aklımda daha dar modeller vardı aslında denedim ama bu daha hoşuma gitti :) Sende hiç korkma düğünden önce biterse beğenmediğin yer olursa değiştirirsin. Birde abiye var pronoviasın abiyeleri gördükten sonra diğerlerine hiç bakasım gelmiyor aslında :) Ahh ahh kadın olmak zor angellcımBu arada kadınlar günün kutlu olsun
![]()
Al al bitmiyo yavrular :)
ben mobilyalarimi begendim bu hafta halledicez insaallah. Gelinlik icin de bu haftasonu gelinlikcileri gezicez. Biraz panik yapmaya basladim aslinda fazla kalmadi. 17 mayista dugunum. Herkes gelinligi halletmis Masaallah :)
Selam kızlar ben de 17 mayıs geliniyim inşallah :) çeyiz hazırlıklarım tamam gibi burdan almam gerekenler tamam gideceğim yerden alacaklarım var...aldıklarımı buraya yüklemiştim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668740
Kızlar kına için neler yapıyosunuz müzikler ikramlar falan belli mi![]()