2014 mayıs KIZ ANNELERİ bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz artık?

manolyammm

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
26
2
611
İstanbul
2014 mayıs KIZ ANNELERİ bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz artık? kız ve erkek bebeğin hareketlenmesi aynı aylarda olur mu merak ettim..

şöyle seyirme gibi bişe oluyor hafif ama öyle hareket filan hissetmiyorum. ultrasonda hareketliydi kızım ama hala dışarıdan hissedilmiyor hareketleri

ben 2-3 haftadır hissediyorum valla :) ilk gebeliğim ama sanki 10 tane doğurmuşum gibi tecrübeyle hissettim bebeğimin hareketlerini :) hareket dediğimde seyirme yani öyle tekme filan yok henüz

Benim karnımda kıpırtılar oluyor ama pek ihtimal vermiyorum, doktorum 18. haftadan önce hissedemeyeceğimi söylemişti.
Kıpırtıları da gaz olarak düşünüyorum o nedenle.

ben ilk defa gecen hafta hıssettım ama emın olamamıstım sımdı 19 hafta bitti tekmeler gayet net hıssedıyorum cok sukur rabbıme hepımıze hayrlı dogumlarrr :))

20.haftadayım sadece 1defa tekmledi bni. sabah uyandıımda yataktan henüz kalkmamıştım karnıma vurdu bikaçkez. ama okadar. birdahada hissetmedim. günde çok fazla ayaktayım yoruluyorum harketliyim acaba ondanmı hissetmiyorum:53:

Allah nasip ederse bir kızım olacak
bugun 18.haftamızı dolduruyoruz
ilk dün hissettim ptpıtları, bugun de aynı şekilde tekme olarak değil de pıt pıt şeklinde hissettim
kız bebekler kendini daha geç hissettiriyor diyorlar öyle avuttum şimdiye kadar kendimi

20.haftadayım sadece 1defa tekmledi bni. sabah uyandıımda yataktan henüz kalkmamıştım karnıma vurdu bikaçkez. ama okadar. birdahada hissetmedim. günde çok fazla ayaktayım yoruluyorum harketliyim acaba ondanmı hissetmiyorum:53:

bende sana katılıyorum yorulunca hıc hısstmıyrm ama yorgun olmayınca bırde cıkolata yıyınce baslıyor kımıl kımıl oynamaya:D

..

arkadaşlar ben ıkı haftadır cok net hıssedıyordum ve cok hareket edıyordu ama ıkı gundur hareketlerı cok az acaba neden böyle oluyordur tedırgın oluyorum :((

arkadaşlar ben ıkı haftadır cok net hıssedıyordum ve cok hareket edıyordu ama ıkı gundur hareketlerı cok az acaba neden böyle oluyordur tedırgın oluyorum :((

Bu gibi bir durumda tatlı bişeyler yiyip sol tarafına yat dedi doktorum. 30 dk içinde hareketi hissedersin.

Ben zaten sürekli sol tarafımda hissediyorum bebeğimi hep oralarda sanırım :16:

Evet canım ben de sol tarafına yatıldığında hissedildiğini bilmiyordum ama çikolata yemiştim ve sol tarafıma doğru uzanmıştım. sonra eşim geldi, elini karnıma koydu biraz sevdi. eşimin sevmesi ilekızımızın tam elinin olduğu yere bi tekme atması bir oldu. eşim öyle bi irkildi kisonra ikimizde gülme krizine girdik. çok güldüm çok güzel bi duyguydu bi daha da olmadı :) bu arada 19+6 oldum

Back
X