- Konu Sahibi realistgirl
-
benim tek korktuğum şey cinsiyet tahmininden sonra değişmesi. mesela ilk hamileliğimde kız dediler meğer erkekmiş. gerçi 16. haftada kaybettim ama o ana kadar hep kzıım diye sevdim üzüldüm sonradan. yoksa kızda erkekte ne farkederki..
hanımlar Allah hepimize hayırlı doğumlar kolay doğumlar nasip etsin inşallah :) benim bir sorunum var ben kontrole gitmeyeli bayaa oldu neredeyse 2 ay olacak artık ondan bile emin değilim düşünün ama ilgisizliğimden değil problemlerim vardı hem maddi açıdan hemde kişisel problemlerm vardı calısıyorm simdi vaktte bulamıyorm falan derken 2 hafta sonra gdicem ki maasımı falan anca alıyorm simdi ben ilk ögrenipde doktora gitmeden once internetten baktığımda bebegim 7+3 haftalık falan yazıyordu ben doktora gittm doktorda 5+4 gnlük falan dedi benm simdi kaç haftalık hamileym acaba son adet tarihimin ilk günü 19 temmuz 2013 adetm 5 gün sürüyordu bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardmcı olrmusunz lütfen ??
son adet tarihim 18 temmuzbenim bebeğim 16. haftasına girdi bugün tahminimce senin bebeğin 15 ya d 16 hafta olabilir gebelik çizelgen de yazdığı gibi en doğrusunu doktorun bilir.
teşekkrler missy bende bu hafta gidicem doktora inş. doktorda heralde 1 haftalık bir adet dönemi bir iki hafta kadarda hamile kalıp döllenme süreci falan hesaplıyorlar bilemiyorm ama az söylüyolar cinsiyeti belli oldumu bebişin :))
gebeliğin ilk haftaları hep olmsaı gerekenden küçüktü miniğim şimdi maşallah iyi olması gerektiği gibi mutlaka senin bebişde yakalamıştır haftasını canım merak etme cinsiyeti için erkek dedi kesin olmmadığını da belirtti :) hiç aklımda yokken doktor sormadığım halde söyledi şimdi merakllandımsen de bu hafta öğrenirsin
şuan 18 hafta içindeyim ve hala kendını göstermedi
benimde oğlum olucak 15+4 te öğrendik :) isim telaşımız başladı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?