2014 nisan anneleri cinsiyetleri öğrendiniz mi ???

12 haftalıkken erkek demisti ama kesin degil diyede söylemişti doktorum . Simdi ise doktor izinde ve baska bir doktora gidiyorum oda cok iyi bir dr. Ve kız dedi :)

Benim de korktuğum şey bu. Kız erkek fark etmez ama ben de tedirginim. Bana da 12+6 günlükken önce kız dedi. Sonra aynı muayene esnasında vazgeçtim erkek dedi. Bir dahaki aya kesin bişey söylerim dedi. 17+6 günlükte bi daha randevum var inşallah o gün doğru cinsiyeti öğrenirim. Sağlıklı olsunlar. Hayırlısıyla doğsunlar. Annelerini üzmesinler. :)

hanımlar Allah hepimize hayırlı doğumlar kolay doğumlar nasip etsin inşallah :) benim bir sorunum var ben kontrole gitmeyeli bayaa oldu neredeyse 2 ay olacak artık ondan bile emin değilim düşünün ama ilgisizliğimden değil problemlerim vardı hem maddi açıdan hemde kişisel problemlerm vardı calısıyorm simdi vaktte bulamıyorm falan derken 2 hafta sonra gdicem ki maasımı falan anca alıyorm simdi ben ilk ögrenipde doktora gitmeden once internetten baktığımda bebegim 7+3 haftalık falan yazıyordu ben doktora gittm doktorda 5+4 gnlük falan dedi benm simdi kaç haftalık hamileym acaba son adet tarihimin ilk günü 19 temmuz 2013 adetm 5 gün sürüyordu bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardmcı olrmusunz lütfen ??

son adet tarihim 18 temmuz benim bebeğim 16. haftasına girdi bugün tahminimce senin bebeğin 15 ya d 16 hafta olabilir gebelik çizelgen de yazdığı gibi en doğrusunu doktorun bilir.

kızlar doktorum bebeğimin cinsiyeti için erkek dedi 15. haftasında fakat kesin konuşmadı değişebilir falan dedi şimdi iyice meraklandım iki hafta sonra tekrar gidicem netleşirmi acaba 18 hafta olacak

son adet tarihim 18 temmuz benim bebeğim 16. haftasına girdi bugün tahminimce senin bebeğin 15 ya d 16 hafta olabilir gebelik çizelgen de yazdığı gibi en doğrusunu doktorun bilir.

teşekkrler missy bende bu hafta gidicem doktora inş. doktorda heralde 1 haftalık bir adet dönemi bir iki hafta kadarda hamile kalıp döllenme süreci falan hesaplıyorlar bilemiyorm ama az söylüyolar cinsiyeti belli oldumu bebişin :))

gebeliğin ilk haftaları hep olmsaı gerekenden küçüktü miniğim şimdi maşallah iyi olması gerektiği gibi mutlaka senin bebişde yakalamıştır haftasını canım merak etme cinsiyeti için erkek dedi kesin olmmadığını da belirtti :) hiç aklımda yokken doktor sormadığım halde söyledi şimdi merakllandım sen de bu hafta öğrenirsin

olabilir canım belkide ondan oyle demişlerdir inşallah bende öğrenirm bu hafta cok merak ediyorm allah sağlıklı hayırlı bir evlat kolay doğumlar nasip etsin sanada inşaallah

Mrb kizlar..bizde cinsiyetimizi ogrendik artik 18+1 iz ..kizimiz olacak..sukurler olsun..kalbime gore verdi allahimm

benimde oğlum olucak 15+4 te öğrendik :) isim telaşımız başladı artık.

erkek bebeğe isim bulmak çokk zor.. ben biraz şanslıyım bu konuda rahmetli annemin istediği ismi koycaz Allah izin verirse Efe olacak.. Eşim ne kadar da beğenmese bu ismi ama karar verdik çünkü başka hiçbir isim içime sinmedi.. siz ne düşündünüz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…