2014 nisan anneleri cinsiyetleri öğrendiniz mi ???

Benimde oglum olacakmis. İkinci oglum geliyor yani adi osman olacak babamin ismini yasatacak ins.

meleğim nisan ayında dünyaya gelicek inşAllah.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşAllah.cinsiyetini 14. haftada öğrendim erkek olucakmış meleğim.

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza inşallah biz de Pazartesi. Öğreniriz cinsiyetini 16 haftalık gibiyiz çok merak ediyorum

ben 20. haftadayım geçen hafta dr tam göremiyorum erkeğe benziyor dedi normal mi sizce bana biraz tuhaf geldi de göstermiyor dese anlarımda

herkeze merhabalar bende 18. haftanın içindeyim 11 haftalıkken doktor daha erken ama sanki biraz erkeğe benziyor dedi 15.ci haftada gittim heyecanlı bir şekilde yerimde duramıyordum meraktan bebeğim bacağıyla kapatıp annesinin hevesini kursağında bıraktı ve inat etti açmadı önümüzdeki hafta 19 haftama girmiş olacam inş bu sefer öğreniriz.benim bir tane oğlum var.aslında cinsiyet hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması ama işte biz anneler alışveriş derdinden alacaklarımızın heyecanından sabırsızlanıyoruz.elimizde olmadan.allah herkezin gönlüne göre versin.inş.

Ayyyy ben çok çile çektim yaa 12. haftamda kontrole gitmiştim görünmemişti, sonra doktorum 19. haftaya randevu verince ben ve ailemiz hatta tüm tanıdıklar cinsiyet merakımızdan, tahminlerden, sorulardan öldük beklemek zorunda kaldım:18::18: aslında bu heyecanı o kadar büyük yaşadım ki mueyenede ilk kez tahminde bulundum kız dedi içimden bir ses veeeeeeee bir prensesin geleceğini öğrendik çok çok ama çok mutluyuzzzzz 19.haftada öğrendik

evet çok şükür 19. haftamdayım ve bebeğimi öğrenmiş bulunmaktayım bir tane prensesim olacak hayırlısıyla çok ama çok mutluyum..10 yaşında oğlum vardı şimdi ona kız kardeş gelecek.allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…