2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın inşallah. Bizde yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz. Dua et bizim için de

En heyecanli an kalp atisini duyacagumiz andir sanirim..insallah kısmet olur canim hepimize. ..

Keseyi gordumya bugün cok mutluyummmmm.darisi kalp atisina ins.

Grafikerim Canim.. Allah kabul etsin insaallah..
Yediklerinize dikkat ediyormusunuz kizlar? Neler önerdiler acaba kac kilo alacağız yaaaa ben kilolu kaldım
Bende fotoğrafçıyım, bayram sonrası baya yoğunluk var çok şükür. Doktor çekimlere gitmemde sakıncası olmadığını söyledi ama dış çekimler çok yorucu oluyor. Allah verir kuvvetimizi

aysunay gözünaydın darısı başımıza inşallah ben de salı günü gideceğim doktora

Canim seninle aramizda 1 gun varmis. .benim gorundu bugun alttan seninde gorunur mutlaka gobusten.
Benim dis gebelim şüphem vardi o yuzden erken gittim.degilmis sukurler olsun.
Insallah güzel haberler le gel canim...

Canim seninle aramizda 1 gun varmis. .benim gorundu bugun alttan seninde gorunur mutlaka gobusten.
Benim dis gebelim şüphem vardi o yuzden erken gittim.degilmis sukurler olsun.
Insallah güzel haberler le gel canim...

beta hcg baktırmışmıydın hiç...
doktorum pazartesi salı görünür dedi ben de garanti olsun diye salı gideyim diyorum sabırsızlıkla bekliyorum çok heycanlıyım inşallah yolundadır
beta hcg değerlerin nasıl dı cnm

bende pek kasık ağrısı yok nadiren tatlı tatlı sancı oluyor ama belim çok ağrıyor..
senin ilk bebek mi ikinci mi..
benim 4 yaşında bir dünya tatlısı kızım var..bu ikinci gebeliğim bakalım hayırlısı
Benim ilk bebeğim insaallah Allah tamını erdirir :16:
Seninde Allah bağışlanın bebeklerini :16:

Bende fotoğrafçıyım, bayram sonrası baya yoğunluk var çok şükür. Doktor çekimlere gitmemde sakıncası olmadığını söyledi ama dış çekimler çok yorucu oluyor. Allah verir kuvvetimizi
Aaaa harika bende fotograf çekmeyi çok seviyorum ne tür fotograflar çekiyorsun? Düğün dogum falan mı ürün fotografları mı?
Bizde 1 Hafta once makina aldık esimle çok mutluyum eskiyi satıyoruz.. Sende ne var makina?
kızlar bir de hamileliğinizi ilk ne zaman öğrendiniz ve beta hcg kaç tı..

Canim benim asilama olduğu icin aşılamadan 10 gün sonra öğrendim ilk kan testim 130 2 gunsonra ki 385 çıktı

beta hcg baktırmışmıydın hiç...
doktorum pazartesi salı görünür dedi ben de garanti olsun diye salı gideyim diyorum sabırsızlıkla bekliyorum çok heycanlıyım inşallah yolundadır
beta hcg değerlerin nasıl dı cnm

Bhcg duzenli artmadi benim.
Transferimi 7.gun 68
9.gun 114
11.gun 137
12.gun 506
13.gun 857
15.gun bugun 1850 cikti

9-11-13. Gunler duznsiz arttigi icin dis gebelik ten suphelendi dr ama değilmiş sukur. Kalp atışı dduyana kadar rahat yok bana.

Selam kızlar ben 2013 Nisan annesiyim.
Geçen sene bugün çift çizgiyi görmüş,oturup ağlamıştım :)
sevinçten değil ama istemiyordum,üzüntüden :)
ama şuan şükrediyorum...
Naçizane birkaç tavsiyem var size:)
Hiçbir şeyi kafanıza takmayın!
Kalp atşıymış,beta hcgmiş,keseymiş...
Tutunacaksa tutunur.
kalp atışını 9. haftamda duydum.
Ense kalınlığı,ikili,üçlü,dörtlü test yaptırmadım.
Ama şuanda maviş kızım beşiğinde mışıl mışıl uyuyor:)
Hamileliğinizin her gününün kıymetini bilin,siz çok özelsiniz çünkü.
içinizdeki minik canlara sadece sevgi verin bu onlara yeter...
Hepinize bu yolda sağlık ve mutluluk dilerim...

benim de ilk değerim yumurtlamadan sonra
11.gün 31
13.gün 104
15.gün 210 şeklinde oldu dr um birdaha bakmamıza gerek yok dedi
bebek aspitrini ve folic plus kullanıyorum

8 haftalıkken karnımda ölmüştü... şimdi devam ediyor olsaydım 13 haftalık olucaktı.. ama kısmet değilmişş... 3 ay boyunca kan demir tedavisi görücem degerlerim cok düsük die ondan sonra korunmayı falan bırakıccaam:) .. ins 2014 ün her hangi bir ayında bende bebeğimle ugrasırken buraya yazmaya calısıcam :21:

aaa harika bende fotograf çekmeyi çok seviyorum ne tür fotograflar çekiyorsun? Düğün dogum falan mı ürün fotografları mı?
Bizde 1 Hafta once makina aldık esimle çok mutluyum eskiyi satıyoruz.. Sende ne var makina?

Ürün dışında hepsini dış çekim yapıyorum,evlilik teklifi,doğum,nişan ve en sevdiğim yeni doğan çekimi yapıyorum. Çiftlere klip çekiyorum. Elimde ki makine Canon 5D MarkIII var elimde çok şükür. Kısmetse yakında da bir apple laptop almak istiyorum. Sen ne kullanıyorsun

bir de içiniz de bebişinin cinsiyetini hisseden var mı..
ayy çok heycanlıyım rabbim nasip ederse güzel şeyler yaylaşacağız kese,kalp atışı sağlıkları ıkılı testleri cinsiyetlerii
rabbim nasip etsin

Back
X