Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebek hareketlerini ne tarafta hissediyorsunuz 21. Haftadayız baya bir yukarı çıkmış benimki göbek deliğinin de üstünde hissediyorum. Bugün sol yanıma uzatırken de resmen belime doğru vurdu
Merhaba çizgi sonuç ekranında görünmüyor. Sadece kontrol çizgisi görünüyordu. Testi açtığımda ikinci çizgiyi de gördüm. Sizce gebelik var mı? Sonuç ekranında görünmüyor ama. Böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz kızlarım
Merhaba çizgi sonuç ekranında görünmüyor. Sadece kontrol çizgisi görünüyordu. Testi açtığımda ikinci çizgiyi de gördüm. Sizce gebelik var mı? Sonuç ekranında görünmüyor ama. Böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz kızlarım
Kızlar bebek hareketlerini ne tarafta hissediyorsunuz 21. Haftadayız baya bir yukarı çıkmış benimki göbek deliğinin de üstünde hissediyorum. Bugün sol yanıma uzatırken de resmen belime doğru vurdu
Bende 20ye yaklaştım göbek üstünde de hissediyorum. Arkaya doğru vurduğunu da hissediyorum bazen, geçenlerde mesane ye vuruyordu sanırım vurduğunda idrar kaçacakmış gibi hissediyordum