• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz

• Ankete Katılan
    70
Kızlar bebek hareketlerini ne tarafta hissediyorsunuz 21. Haftadayız baya bir yukarı çıkmış benimki göbek deliğinin de üstünde hissediyorum. Bugün sol yanıma uzatırken de resmen belime doğru vurdu

Kızlar haftalık olarak takip ettiğiniz onerdiginiz ve kullandığınız uygulamalar var mi

Kizlar belirli saniye araliklarla gelen tam mesanemin üstünde ayni yerde ritmik pıt pıt hissi oluyor. Yaklasik 5 dakikadir da sürüyor.

Hıckırık mi bebek hareketi mi ?
Bendede oluyor kalp atışı gıbı hıçkırık olduğunu düşünüyorum 😇

Merhaba çizgi sonuç ekranında görünmüyor. Sadece kontrol çizgisi görünüyordu. Testi açtığımda ikinci çizgiyi de gördüm. Sizce gebelik var mı? Sonuç ekranında görünmüyor ama. Böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz kızlarım

Eklentiler

• 102005.webp
    102005.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 4
Merhaba çizgi sonuç ekranında görünmüyor. Sadece kontrol çizgisi görünüyordu. Testi açtığımda ikinci çizgiyi de gördüm. Sizce gebelik var mı? Sonuç ekranında görünmüyor ama. Böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz kızlarım
İnşallah vardır tekrarlayın testinizi

Kızlar bebek hareketlerini ne tarafta hissediyorsunuz 21. Haftadayız baya bir yukarı çıkmış benimki göbek deliğinin de üstünde hissediyorum. Bugün sol yanıma uzatırken de resmen belime doğru vurdu
Bende 20ye yaklaştım göbek üstünde de hissediyorum. Arkaya doğru vurduğunu da hissediyorum bazen, geçenlerde mesane ye vuruyordu sanırım vurduğunda idrar kaçacakmış gibi hissediyordum 😃

Back
X