Gecmiş olsun canım...benim kızımıda hafta sonu dedesi düşürdü,icim giti,yavrum ck ağladı,babaannemiz dedemize kızdı bağırdı sen nasıl düşürürsün diye,offf ck kötüydü.eşim bana kızdı neden verdin diye,hayır veremem diyememki,sonuçta yabancı değil.herkse slm ...zaman zaman sizleri okuyorum ama gerçekten çok yoğun bir işim var yazamıyorum,,
ama bugün özellikle yazmak istedim size, dün bakıcı oğlumu uyutmuş kendi yatağına değilde bazaya yatırmışkendide mutfağa çorba yapmaya gitmiş ve oğlum feci şekilde kafaüstü düşmüş , suratı patlamış kan revan içinde off offf çok üzüldüm Rabbim korumuş doktora götürmüşler hemen dişçi ve diğer doktorlar sorun yok ama 24 saat gözetim altında olsun dediler uyumadık sabaha kadar çok şükür iyi ama ödümüz koptu aman sizler dikkat edin çok hareketlendiler, oğluma üzüldüm bakıcıya ayrı üzüldüm nasıl suçlanmış yazık
dedim tabiki böyle olsun istemezdin ama neden kendi yatağına yatırmıyorsun korkuluğu var sonuçta yok bakıcı biraz yaşı olunca laf dinletemiyorsun sonuç olarak bu akşam kayınvalidelere taşınıyoruz yeniden o bakacak, zaten daha önce o bakıyordu , aman zor arkadaşlar hayat zor, çalışmak zor ,anne olmak zor,eş olmak zor,gelin olmak zor zor da zor
![]()
Allah evlatlarımızı korusun.inşallah bebeğin iyidir canım.artık saniyelik kaza yapmaları ck dikkat etmeliyiz.