- 1 Ağustos 2013
- 136
- 42
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç takma kafana bak benim ıkı gündür kahverengi geliyor işten gelince oluyor genelde yatsam olmayacak galiba ama ne yapayım ben anneme sordum oda dediki erkek çocukta genellikle kahverengi akinti olurmuş kızlarda hep beyaz akinti gelirmiş gerçekten benim ıkı kızda hep beyaz akinti olmuştu belki bu sefer cinsiyet farklıdır gerçi yarin gidecem doktora
Keske bayramdan oncehepimiz kalp atisini duysaydik kizlar bayrami rahat gecirirdik en azindan benimde 12 sinde randevum,kalp atisinida duyayim stres yapmicam ondan sonra soz verdim kendime surekli yuvslete gidip kontrol etmekten yoruldum Allah hepimixin yardimcisi olsun.
Ayyyyy hadi bakalimmmmmm![]()
Canim stres yapma bebisin hisseder sonra![]()
herkeze slmlarrrrbende bugun ogrendım hamıle oldugumu ınsallah sorunsuz belasız saglıkla kucaklarımıza alırız bebeklerımızı AMİNN..
TAHMİNİ DOĞUM 11 NISAN 2014..
![]()
Hayirli sabahlar Çok gecmis olsun benim doktorumda asla calışma keseyi görene kadar evde otur dediHayırlı sabahlar kızlar.
Dr ulaştım progesteron verdi iki kere ic dedi ayaklarını yukarı kaldır ve bugünlük dinlen dedi. Gece ve sabah kanamam olmadı. Beni en çok endiselendiren bayram sonrası bir sürü çekimim var nasıl yaparım bilmiyorum.
Dr rahat ol dedi senin iki sağlıklı çocuğun var ve ikisinde de çalışmış sın, sen çalışınca mutlu olan birisisin , senin için çalışmak nefes almak gibi bişey dedi. Sadece sık sık dinlen ve hamileliğin keyfini çıkar dedi.
Aslında çok mantıklı.
Temizlik yapmam lazım yardıma gelen bayan bir işe girdi kaldım ortada, artık bu akşam bir kaç işi eşime bir kaçınıda kızlara vericem.yapacak başka bir şey yok.
Günaydın TAtlim insaallahgünaydın...
günümüz hayırlı olsun bu gun hepp güzel haberler duyalım inşallah
Bakalım yarin bende bu topige katılabilecek miyim
Günaydın arkadaslar bu sabah midem altüst acaba oruçtan mı hamilelikten mı bilemiyorum
Sizlerde de sabah oluyor mü? Kokulara karsı bı hassasiyetiniz var mı![]()
Günaydın arkadaslar bu sabah midem altüst acaba oruçtan mı hamilelikten mı bilemiyorum
Sizlerde de sabah oluyor mü? Kokulara karsı bı hassasiyetiniz var mı![]()
Canim sen niye orucsunnnn??????Kendini bu kadar sure susuz birakmamalisin bence...
Gunaydin herkese....Bugun doktora gidecekler var mi?
Canim sen niye orucsunnnn??????Kendini bu kadar sure susuz birakmamalisin bence...
Gunaydin herkese....Bugun doktora gidecekler var mi?
oruç tutmak zor olmuyor mu canım? ben o kadar sık acıkıyorum ki...çok yiyemiyorum ama hemen midem kazınıyor. susuz da kalırsın ki ilk aylarda sıvı tüketimi önemli... neyse bir tek yarın kaldı. Allah kolaylık versin sana
Ben gideceğimkese görme ümidiyle gideceğim ama bakalım...inşallah güzel şeyler duyup gelirim
![]()
Aslında doktorum zararlı tutmasan iyi olur deseydi tutmazdım lakin hem diyetisyenim hem doktorum sakınca görmediler listemi bile ramazana gore ayarladılar ve bende hiç zorlanmiyorum iftar ve sahur arası 8-9 bardak su icersen yeterli olur dedi doktorum ben fazlasını tüketiyorumilk haftalar aylar çok önemli oruç tutmasanız iyi olur özellikle su ihtiyacı için gerçi çok az kaldı yarın son ama..
sayfamız çok durgunnn yaa hiç sohpet ilerlemiyor nerdesiniz kızlar...
sayfamız çok durgunnn yaa hiç sohpet ilerlemiyor nerdesiniz kızlar...