2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Beyaz melek nrle guzrl benim oglumda 3.5 yasinda 2010 subat dogumlu mart sonu anne olacaktim subatta dogdu
Kiz olursa,masal ve oyku cok guzel uyumlu olmus olacak bakalim cinsiyetler ne olacak
Sende gubdelik hayatina devam ediyorsundur kizini kucakliyormusun ,? Dr kontrolune kizinida goturecekmisin ve cinsel iliski sikligi ne olmali biz sik yapiyoruz ama dogrumu bilmiyorum ikinci gebeligim olduguna bakma biraz dahs zaman gecsin bende jendimden soz edecegim ilerleyen zamanlarda

Merhaba cutemom,

Sıcak ilginize tesekkur ederim.

Bahsettigin gel drygil ' in ne oldugu konusunda hiçbir fikrim yok. Hiç duymadım.
Benim de 6 yasında bir oglum var. Onda hiçbir sorun yasamadim. Ama
Sonrasındaki bebek denemelerimiz iki kez dusukle sonuclandı. Sebep bhcg'nin yeterince yukselmemesi ki tahminimce progesteron dusuklugunden kaynaklandı. Senin bahsettigin seyin ne oldugu jakkında bilgi verebilirsen cok sevinirim.

Son düzenleme:
Ben telefondan girdigim icin sanirim yazim hatasi olfu bahsettin jel vajinal yoldan kullanilan dusuk onleyici degilmi ? Bunu cok arastirmistim ama bir cok kiside vajinada biriktigini vr katman halins geldigini sonra herhangi bir anda kayisi buyukligunde diyeyim abartmiyayim geri cikiyor ki bu jelin ne kadari rahime ulasmis oluyor belli degil
Bem bunu soylemeyi sevmiyorum insanlara morel bozmamak icin ama dun aksam soylemem lazim gibi hissettim ilk gebeligimdd baslangicindan sonuna kadar ozellikle bu jel veya igne konusunu yerlo yabanci sitelerden arastirmistim 12 haftaya kadar igne vurulmustum ben

Beyaz melek nrle guzrl benim oglumda 3.5 yasinda 2010 subat dogumlu mart sonu anne olacaktim subatta dogdu
Kiz olursa,masal ve oyku cok guzel uyumlu olmus olacak bakalim cinsiyetler ne olacak
Sende gubdelik hayatina devam ediyorsundur kizini kucakliyormusun ,? Dr kontrolune kizinida goturecekmisin ve cinsel iliski sikligi ne olmali biz sik yapiyoruz ama dogrumu bilmiyorum ikinci gebeligim olduguna bakma biraz dahs zaman gecsin bende jendimden soz edecegim ilerleyen zamanlarda

canım ben biraz dikkat ediyorum sağ olsun eşim çok yardımcı hiç bir iş yaptırmıyor..genel temizlik için arada kadın alıyorum..kızım da yavrum hiç kendini kucağıma aldırmıyo anne kardeşime bişey olur diyo :)
günlük işlerimi eşim yapıyor sağ olsun bende yemek fln yapıyorum yine..
progestan kullanıyorum bende vajinal tablet şeklinde ağrılarım daha azaldı gibi

Arkadaslar merhaba, size bazı degerlerimi yazacagım, hem sizlere hem de diğer arkadaslara fikir vermesi acısından. İsterseniz sizler de paylaşabilirsiniz. Belki de kıyaslama ve birlikte takip etme sansı olur.
Ben sıkı takipte oldugumdan hamileliğimi oldukca erken ogrendim. Ovulasyonum da erken tarihte oldu ve yaklaşık sat tarihinden 2-2,5 hafta sonra ince de olsa cift cizgiyi gordum. Tabi benim gibi kayıplar yasayan diğer arkadaslar da bilirler ki, dusuk sonrası insan cift cizgi gorunce "heyoo hamileyim" demez, "hımm dur bakalım ne olacak" der ve endışeyle beklemeye baslar. Ben hamilelik oncesi etkili bir multivitamin ve bebe aspirini kullanmaya basladım. Ve hamileliği ogrenir ogrenmez de ilk iş gecede bir tane Crinone (progesterone kremi) kullanmaya başladım. Onceki kayıplarımda ne yazık ki crinone veya baska bir progesteron ilacı kullanmamıstım. Ancak crinone oldukca etkili. 0'larda, 2-3 lerde gezinen progesteronum kullandıgımın ertesi gunu 37'e cıktı. Sat sonrası 22. Gunde kan tahlili yapıldı. Bhcg : 52 Progstrn: 37 cıktı. Dr'um gunde 1 vitamin, 1 aspirin(81 mg) ve geceleri bir tane Crinone kullanmaya devam etmemi soyledi. Sat sonrası 24.gunde tekrar tahlil yapıldı. Bhcg: 157 progstrn: 31 cıktı. Ultrasonda da suan için hersey yolunda gibi goruluyor. Ama dediğim gibi ozellikle ilk üç ayı atlattıktan sonra işlerin yolunda oldugunu dusunecegim. Onceki hamileliklerinde bhcg degeri beklendiği kadar yukselmiyordu ve dusukle sonuclanıyordu. Simdi beklemedeyim. Umarım hersey yolunda gider . Hepimiz için. :nazar:
Sevgilerimle

şimdilik herşey yolunda beta hcg yükselmen güzel içim rahat etsin dersen 11-2 kez daha tekrar et değerini rabbim nasip etmiş olsun inşallah iyi düşün iyi olacak herşey:nazar:

bebişimin ilk ultrason fotosu kızlar:)))maşallah tatlı bebeğime:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
c25MCx]
rb623.jpg
[/url]
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kucuk ve buyuk oglusum ve ben yemek yedik :) bugun yatmayi,dusunuyorum aksam ustu hava almaya cikmali pazardan sonra is basi of :(

Progestan destegi,evet ignede

Beyaz melek ben hatami ediyorum acaba ben evi supur sil cam kapi sil filan yapiyorum sen neden progestan kullaniyosun dr mu verdi

Skyangel nasil beslenememisim derken gun icinde yemekmi yememistin
Beyaz melwk ne kadar guzel harika ama evde olunca ben daha cok yoruluyorun canim bulasik utu camasir tuvalet wc evin temiz bile olsa gunluk yapilan isler he yemekte var :) sabahtan beri simdi otirdum ama bir yarim saatlik daha isim var camasir serecegim dus filan dun temizlik yaptim sanki bastigim yerlrr tozlu gibi geliyor
Buarada ben bulanti icin erkrn diyorum sen ne diyosun kacinci,haftalarda basliyordu 6_7_8 dimi kalp atislarindan sonra filan bile derler

Merhabaaaaaa kizlar..

Beyaz melek cnm cok heyecanli oluyo dimi bebisi gormek..
Ben daha sadece keseyi gordum bebegimi goremedim persembe gunu randevum heyecanliyim. ..

Bende igne kulllaniyordum jele gectim kizlar...evet geri geliyor ama fazlasi geri geliuor..vucuda ihtiyaci kadari gidiyor problem yok yani...

aysunay hoşgeldin bikaç gündür yoktun sanki karşılaşamadık..
canım bende bebişi görmedim sadece kesemiz bu:)
inşallah salı günü gideceğim bebişi görmeye

kizlar düngece asıri migde bulantisi ve sanciyla hastaneye geldm.hemen yatirdilar.serum taktilar.migdem col kötû beslenememisım

geçmiş olsun canım....

aysunay hoşgeldin bikaç gündür yoktun sanki karşılaşamadık..
canım bende bebişi görmedim sadece kesemiz bu:)
inşallah salı günü gideceğim bebişi görmeye

bende haftaya cumartesi gidicem bebişi görür kalp atışını duyarmıyımki kesemizi dün gördük...

merhaba arkadaşalr bende aranıza katıldım.29 yaşındayım.15 aylık bir oğlum var.ve onu hala emziriyorum.dün yaptığım testle şoklardayım.hazırlıksız yakalandık eşimle.2.çocuğu şuan için hiç düşünmüyorduk.sat 4 temmuz bdt 10 nisan görünüyor.
Allah benim yardımcım olsunn :25::2:

Ilk gebeliginde bulantin olmusmuydu peki ?

Ben daha bebisi degil keseyi bile goremedim randevu alamadim sanki ozel degil devlet hastanesi neyse 24 agustosta rabdevum hem kese hem kalp atisini gorucez diye dusunuyorum

Back
X