Ben de 10gun sonra aranizda olmayi umudediyorum
ve artık aranızdayım cuma gunu betahcg25,92 di bugun 172.16 ve inşallah da haftaya kesyi gorcez sat 29 haziran
muhtemel doğum tarihi 6 nisan 2014
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 10gun sonra aranizda olmayi umudediyorum
ve artık aranızdayım cuma gunu betahcg25,92 di bugun 172.16 ve inşallah da haftaya kesyi gorcez sat 29 haziran
muhtemel doğum tarihi 6 nisan 2014
kızlar değerim çok yükselmemiş bugün çok üzgünüm..
7.gün 68
9.gün 114
11 gün 137 olmuş çok az..
doktor biyokimyasal olabilir dedi çarşamba tekrarlatıcam...![]()
aa çok erken duymussun maşallah.ayy inş ben de duyarım görürüm bebeğimi.çok merak ediyorum.daha önce boş gebeliğim oldu.![]()
ne kadar guzel yeni bebisler geliyorbende 2013 7 nisanda dogum yaptim.akit cok hizli geciyor derlerdide inanmazdim
ama geciyor gercekden.tum zorluklara ragmen kizim benimla,ablasiyla ,babasiyla.Allahima cok sukur.sizdede her sey iyi ve guzel olucak.yeterki buna inanin.hepinize saglikli huzurlu hamilelik diliyorum.ve devir teslim yapmis oluyoruz
![]()
burdayıssss hepp ben bugün birazcıkk gezdimm sadece hep burdayımmmHadi ama artık gelsin yeni anne adayları canlansın buralar![]()
Kızlar bir uyku bir baş dönmesi sormayın gitsin, çalışamıyorum uymaktan
Durum vahim yani, sürekli uyumaktan halim harap
Sizlerde durum ne ?
günayydıınn canlarr güne depremle başladıkk hepinizee iyi günlerrr:83::83::83::83::83::83::83::83::83:
günaydınlar canım gecmiş olsun nerdesin
burdayıssss hepp ben bugün birazcıkk gezdimm sadece hep burdayımmm
aynıı benn canımmm aynenn uykuu uykuu bulkantıı mide yanmasıı felakett hemdee istifraa ediyorumm rahatlıyorumm allahtan çok değil günde sadece bi kereeçubuk krakerr gazoss içiyorumm yine uykuu
eşimdee hep uyuyosun diooo
![]()
günayydıınn canlarr güne depremle başladıkk hepinizee iyi günlerrr:83::83::83::83::83::83::83::83::83:
günaydın...
ben 15 temmuz gecesi çatlatma iğnesi vuruldum ama sanki yumurtam 18 temmuzda çatladı daha sonra ben 26 temmuz gece yarısı gittim test yaptırdım3,98 çıktı negatif dedim ümidimi kestim doktor asıl test yaptırmam gerekn tarıh 30 temmuz dedi ben dayanamadım dün gece yaptırdım 14,21 çıktı ama değer çok düşük geldi bana yükselirmi acaba...:26:![]()
Bence düşük değil çünkü benim bildiğim gebe olmayan bir kadında en fazla 5 çkıyor senin ki yükselmiş. 14,21 baya olmuş. Ama önemli olan kesenin oluşması, bunlar hep bana doktorumun ddikleri. Rabbim hakkımızda hayırslısını nasip etsin inşallah.
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayır eylesin hayırlarmızıda kabul eylesin inşallah.
Amin
Hoşgeldin tebrikler, inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur.