Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşhgeldin canım amin inşallah.
hoşbulduk
Merhaba, ben de nisan annesiyim. Beklenen tarih 3 Nisan 2014. İlk hamileliğim ve biraz korkuyorum. 5-6 gün önce evde test yaptım + çıktı. Dün de hastaneye gittim idrar testi yaptılar ve yine +. Enteresan olan burada kan testinden değil idrar testinden bakıyorlar. (New York'ta yaşıyorum.) ayrıca bana doktor randevusunu 26 Ağustos'a verdi yani 8 haftalık olana kadar muayene etmiyorlar. Bir şikayetin olursa kramp ya da kanama gibi hemen gel dediler o kadar. Düşük ihtimaline karşı ne iğne ne ilaç hiçbir şey yapmadı, önermedi.![]()
hoşgeldın canım memleket neresi normal karnının ağrıması ben hemşireyım bu arda benımde kasıklarımda cok ağrı vardı adet olacakmısım gibi daha cocuk bır aylıkken acillikolmustum doktor idrar yolu enfeksiyonu ddedi. bide cocuk yerlestığı için karnın buyuıyo ondan ağrıların canım
bendede hiç bir belirti yok niyeki acaba:26: arada belim ve kaburgalarım ağrıyor okadar
benmde değerler o günlerde öyleydi 11. gün 8,35 13. gün 15 cıkınca netleşti![]()
merhaba kızlar..
tüp bebek yöntemiyle hamiel kaldığımı söylemiştim bir kaç gün önce ve gruba gelmiştim.
bhcg değerlerimi 2 günde bir yaptıramam gerekiyordu ve 2 katlaması gerekirken bozukluk oldu doktor kimyasal gebelik olabileceğini söyledi..
dün yine tekrarladık testi bu kez fırladı doktor kimyasal gebelik olsa artış fazla değil az az olurdu dedi.
labaratuvar hatası olabilir dedi.erken ultrasona gir dedi.
bugün testimi tekrarlayacağım...
anlayacağınız gruba gelmeyi çokkkkkkkkkk istiyorum bakalım kısmet olacakmı..
bazen değerler düzensiz olabiliyor usg en garantisi inş hayırlısı olsun
evet o benimKızlar herkesin ilk bebeğimi benim 3. Ama yinede çok heyecanlıyım
Ben ilk ikisindede herseyi allaha bıraktım kaderinde doğmak varsa nasılsa doğacak dedim
Burda ilk bebeği olanların yazdıklarını okuyorum içinizi ferah tutun bebeklerinizi allaha emanet edin
ah canım bende eskişehirde yaşıyordum ama evlenince başka bi şehire gelin geldim.keşke bende orda olsaydım urdaki drlara hiç güvenmiyorum.acıbadem e bi git istersen canıımarkadaşlar ben eskşehirde yaşıyorum ve hangi hastaneye hangi doktora devam edeceğimi bilemiyorum. eskişehirde yaşayan ve burda doğum yapanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız çok önemliiiii![]()
canım sen içini ferah tut herşey yolunda gidecek bencede laboratuvar hatasıdırmerhaba kızlar..
tüp bebek yöntemiyle hamiel kaldığımı söylemiştim bir kaç gün önce ve gruba gelmiştim.
bhcg değerlerimi 2 günde bir yaptıramam gerekiyordu ve 2 katlaması gerekirken bozukluk oldu doktor kimyasal gebelik olabileceğini söyledi..
dün yine tekrarladık testi bu kez fırladı doktor kimyasal gebelik olsa artış fazla değil az az olurdu dedi.
akıntımda yok benim hiç yok hemde niye belirtim yok benimbursalıyım canım...o iyi olsunda ağırsın karnım olsun...![]()
benimde iğneden sonra ara ara ağrım vardı ama şu iki gün değişik ağrılar var regl olucam gibi aynı bide çok fazla akıntı var..herkesin bünyesi aynı değil arkadaşımında hiç bir belirtisi yoktu...
ayy içim ferahladı teşekkür ederim canım...keseyi gördünmü sen...
hoşgeldin canım inşallah açarız paketlerimiziArkadaslar merhaba bı aksilik olmazsa bende Nisan ayında anne olacağım
İlk bebeğim ve ilk aşılamamda tuttu çok şükür
Adım elif ve 28 yaşındayım istanbulda yasıyorum
Herbirinizin hamisligini tebrik ediyorum sagsalim hediye paketciklerimizi acmamizi diliyorummmmmm![]()
iğneye göre hesaplarsan yanlış cıkar doktor bebeğin baştan popoya ölçümünü yapıcak o tam doğru cıkıcak ona göre hesapla hamileliğini boş yere 2 hafta geriden gelıyo olabilirsin ultrason resmını yüklersen söyleyebilirimsat yok en son 2 ay önce olmuştum adett tedavi yüzünden ilaçlarımıı içmedim adett de olmadım 2 ay boyunca tedavim sürdüğü içinn o yüzden çatlatmanın gününe göre hesaplıyorum en son sat temmuz 10 5 gün sonra zaten 3 , 4 haftalıktıı
hoşgeldin canım ne kullanacağımı derkenherkese selamlar. inş sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz 29 temmuz da kendim test yaptım ve pozitif cıktı :) yarın da kan ve idrar sonuçalrımı alıcam doktora gittim ultrasonla baktı 3 haftalık gebesni dedi :) keseyi de gösterdi yarın ne kullanacağıma karar verecek inş sıkıntı olmaz yaa![]()
şu an aynen o durumdayım nasip olursa doğacak nasip değilse biz napsak boşKızlar herkesin ilk bebeğimi benim 3. Ama yinede çok heyecanlıyım
Ben ilk ikisindede herseyi allaha bıraktım kaderinde doğmak varsa nasılsa doğacak dedim
Burda ilk bebeği olanların yazdıklarını okuyorum içinizi ferah tutun bebeklerinizi allaha emanet edin
ben burda canım istedikçe gişdiyorum hatta doktorum ne zaman gelıyım dedim 11. haftada dedi ben dayanamam dedim sen ne zaman istiyosan gel dediAllah tamamına erdirsin, maalesef sadece new York'ta değil dış ülkelerin hepsi aynı bende yurtdışındayım buranın kanunu da öyle..
Ama yinede buna şükür başka ülkelerde 9 ay boyunca en az 3 kez ultrasona giriyorsun :)
fırlardı derken değer ne cıktı inşallah sorun cıkmaz bugunku sonucunuda haber vermerhaba kızlar..
evet dün gördük kesemizibursalıyım canım...o iyi olsunda ağırsın karnım olsun...![]()
benimde iğneden sonra ara ara ağrım vardı ama şu iki gün değişik ağrılar var regl olucam gibi aynı bide çok fazla akıntı var..herkesin bünyesi aynı değil arkadaşımında hiç bir belirtisi yoktu...
ayy içim ferahladı teşekkür ederim canım...keseyi gördünmü sen...
ohh ne güzel hayırlı olsunArkadaslar merhaba bı aksilik olmazsa bende Nisan ayında anne olacağım
İlk bebeğim ve ilk aşılamamda tuttu çok şükür
Adım elif ve 28 yaşındayım istanbulda yasıyorum
Herbirinizin hamisligini tebrik ediyorum sagsalim hediye paketciklerimizi acmamizi diliyorummmmmm![]()
ne şanslısın bu benm 5. hamileliğimKızlar maşallah yeni hamilelerimiz var.Allah hayırlı etsin inş.Tek tek alıntı yapamadım.Çok kalabalık oluyor diye.Ben cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum.4+5 olucam inş.Şuan sürekli adet olucakmışım gibi ağrım var.Benim durumum da biraz kritik çünkü 3,5 senelik evliliğimin 2,5 senesi infertilite (kısırlık) ile geçti.İğneler ilaçlar vs.Derken kendiliğimden hamile kaldım.Ama 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.4 ay sonra tekrar hamile kaldım.Bu sefer 5. hafta da düşük yaptım.Anlıcağınız bu 3. hamileliğim.Lütfen bana dua edin.Rabbim bu sefer yüzümü güldürsün.Bütün hamişlerimize bol bol dua ediyorum.Sizde bana edin.
bu bebeğin bırakmayacak inşallah canım seni.içimizi ferah tutalım biz.ben yapamıyorum o ayrıKızlar maşallah yeni hamilelerimiz var.Allah hayırlı etsin inş.Tek tek alıntı yapamadım.Çok kalabalık oluyor diye.Ben cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum.4+5 olucam inş.Şuan sürekli adet olucakmışım gibi ağrım var.Benim durumum da biraz kritik çünkü 3,5 senelik evliliğimin 2,5 senesi infertilite (kısırlık) ile geçti.İğneler ilaçlar vs.Derken kendiliğimden hamile kaldım.Ama 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.4 ay sonra tekrar hamile kaldım.Bu sefer 5. hafta da düşük yaptım.Anlıcağınız bu 3. hamileliğim.Lütfen bana dua edin.Rabbim bu sefer yüzümü güldürsün.Bütün hamişlerimize bol bol dua ediyorum.Sizde bana edin.