:) Dün bütün gün uyudum ve hala uyumak istiyorum. ama işin kötü tarafı karnm çok şişiyor neden bilmiyorum. Benim gibi yemekten sonra böyle karnı şişen var mı ve ne yapıyorsunuz ?
benim karnım da çok şiş ve acaip gazım var ve afedersşnşz ama çok tuvalete çıkıyorum hem kuöuk hem buyuk
Merhaba, ben de nisan annesiyim. Beklenen tarih 3 Nisan 2014. İlk hamileliğim ve biraz korkuyorum. 5-6 gün önce evde test yaptım + çıktı. Dün de hastaneye gittim idrar testi yaptılar ve yine +. Enteresan olan burada kan testinden değil idrar testinden bakıyorlar. (New York'ta yaşıyorum.) ayrıca bana doktor randevusunu 26 Ağustos'a verdi yani 8 haftalık olana kadar muayene etmiyorlar. Bir şikayetin olursa kramp ya da kanama gibi hemen gel dediler o kadar. Düşük ihtimaline karşı ne iğne ne ilaç hiçbir şey yapmadı, önermedi.
benim ilk gittiğim doktor kan testi yaptı ve 3 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım gititm 2 gun sonra bu sefer gittiğim doktor da
doktor testi tekrarlamak için çağırmıştır değil mi dedi
yok dedim valla o uç hafta sonra çağırmıştı adam şaşırdı kim o doktor dedi :)
Kızlar maşallah yeni hamilelerimiz var.Allah hayırlı etsin inş.Tek tek alıntı yapamadım.Çok kalabalık oluyor diye.Ben cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum.4+5 olucam inş.Şuan sürekli adet olucakmışım gibi ağrım var.Benim durumum da biraz kritik çünkü 3,5 senelik evliliğimin 2,5 senesi infertilite (kısırlık) ile geçti.İğneler ilaçlar vs.Derken kendiliğimden hamile kaldım.Ama 8. haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum.4 ay sonra tekrar hamile kaldım.Bu sefer 5. hafta da düşük yaptım.Anlıcağınız bu 3. hamileliğim.Lütfen bana dua edin.Rabbim bu sefer yüzümü güldürsün.Bütün hamişlerimize bol bol dua ediyorum.Sizde bana edin.
inşallah canım rabbiöm sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin amin
dış gebelik yada kimyasal gebelikle ilgili okadar çok şey okudumki o yüzden korkyorum sanırım:2:
tamam artık takmamaya çalışıcam başarabilrsem:26:
kafaya takmamak lazım ya ben daha hemile olduğumu öğrenmeden rüyamda duşuk yaptığımı ve başka bi gun de aşırı kanamayla kimyasal gebelik yaşladıgımı gordum ama hamile olduğumu öğrendiğim gunun gecesinde mis gibi bi bebek kokusuyal erkek bebek aldım kucağıma minnacıktı kurban olsunlar ya
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebeişlerimizi
bende keseyi haftaya gorcem ama inanıyorum bebeğime ve güzel bi hamilelik geçireceğime inşallah tabş Allahın izniylr
ama benim şimdiye kadar herhangi bir problemim olmadı anneminde hamilelikleri çok rahat geçermiş kız kardeşimde çok rahat bi hamilelik geçirdi inşaaalah benimde oyle olur
size bişy sorucam ben cuma gunu otobüsle memlekete gitcem 13-14 saat sizin fikirlerinizi de almak istedim
doktora sordum git demem ama gitme de demem dedi
şimdi ben sana bişey olmaz derim olur ki bişey olur sonra doktor bişey olmaz demişti olur edi
kanamam vs hiç bi sıkıntı yok ama bilemedim napsam ya Allah'a emanet edip gitsem mi
biletleri de önceden almıştık ve uçak da alamayız çok pahalı