2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben de tüp bebekle hamile kalanlardanız hala o kadar stres altındayım ki

keseyi görebilecez mi kalp atışını duyabileceğiz mi

şu an 4+3 üm

transferden sonra 13.günüm

Canim Merhaba tebrik ederim. Bende tup bebek le hamile kaldım.
Dun 4+6 idim kesemizi gorduk.sende bir kac gune gorursun ins...

Bu arada tup bebekte gebelik haftasi farkli hesaplaniyormus..dun 4+2 saniyordum 4+6 imis :1:
Bugun 5+0 birden buyuduk :1:

günaydın kızlar
moral sıfır yine akşam çarşıya gittik alışveriş yaptım yemek yedik arkadaşlarla otruduk drumadan bi ıslaklık vardı akışından anladım lekenmeler başlamış yine progestanı koydum akşam sabah şimdi bitti gibi azcık yürümüştüm hemen başladı ya akşamada annemler gelebilirmiş nasıl yemek hazırlıycaksam yatıyorum şimdi yatınca geçiyo aspirini artık birgün durup birgün alıcam böyle bi yöntem buldum gecende öyle yaptım geçmişti:5:
bugün iyi olsaydım oruç tutacaktım namaza başlamıştım oda yarım kaldı akşama kuran okuycaktım oda kaldı zaten kadir gecesi her kula ibadet nasip olmazmış :14::14:
cokk tsk ederım gumus ins hersey ii olur :) szn vrmı beebegınız?:emir_bebek:
yok cnm bizim karnımdaki var nasip olursa bide cennette var 4 tane yavrum kutaracaklar beni:14:
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mm:16: dış gebelik değilmiş:16:
bhcg değerimde 1850 olmuş:nazar::nazar:
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
maşallah rahatladın biraz :nazar:
Arkadaslarmehaba bu sayfayi gordugumiyi oldu.Bendebu hafta basi ogrendim hamile oldugumu.Daha cok yeniyiz:)Hesaplayiciya gore 8nisan gibi gozukuyordogum.Batim daha dundu.doktorum 2 hafta sonra gelmemi soyledi.Yalniz ben ayaklta kalinca biraz gezince falan sari gibi azakintim oluyor.Sizlerdede var mi?Birde bu kese ben simdi gitsem gorulur mu?
doktora git bence benm lekenmelerde sarıyla başlıyo :5:

kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mm:16: dış gebelik değilmiş:16:
bhcg değerimde 1850 olmuş:nazar::nazar:
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..

aysuncum senın kac aylık ? en sn ne zaman adet grdun?:nazar:

İnsaallah Canim :16:

bende 29 Haziran'da muhtemel doğacağız tarih 4 Nisan kismetse cnm
Sonuc ne çıktı senin peki? Bugun mü belirsiz konuştu doktorun?

Allah kabul etsin Canim hatim başladın mı?
Birde ben elimi karnıma koyup asr süresini okuyorum sabırlı olsun diye ihlas okuyorum Salih evlat olsun diye
Meryem - Yusuf- ibrahim- Muhammed sürelerinden birini muhakkak okumak gerekiyormuş hergün elini karnına koyup
Meryem suresi edepli iffetli - Yusuf suresi güzel yüzlü - ibrahim suresi Salih evlat - Muhammed suresi sanıyorum erkek evlat isteyenler içindi ben hepsini sesli okuyorum elimden geldiğince cevsen salavat kitap yaptıgım bişey yok zaten dışarı bile çıkmama müsaade etmedi doktorum evdeyim 20 gündür :52:

ewet cnm bnde 4 veye 5 nısan dogum.dokto dha bellı deıl hc bsey dedı bayrmdan snra tkrr gl dedı.dıs gebelık grmedım ama olmaz dyede bsey yok dedı.sen gttınmı dktora ? senn ne oldu? agrın varmı bnm agrm ayakta drunca cok oluyo cnm.

slm arkadaslar en son 28 hazıranda adetı baslayan veya bu tarıhe yakın olan anneler cvp yazablırmı?:16:

Bende mi gitsem kese icin bayramdan once heyecan yaptim.Ama bayramdan sonra gel dedi banaa kafam karisti

Ben çarş gidicem. Kese görünür mu bilmiorun çağırdı ama... Beta hcg kac snn. Bir de akintin var mi. Bnm var korkuuuuuuyorum. Rabbim nisan da tam da annemin oldugu günde bu yavruyu bana nasip etti. Ins. Nisan da kucagimizda olur. Dua edelim birbirimize

günaydın kızlar
moral sıfır yine akşam çarşıya gittik alışveriş yaptım yemek yedik arkadaşlarla otruduk drumadan bi ıslaklık vardı akışından anladım lekenmeler başlamış yine progestanı koydum akşam sabah şimdi bitti gibi azcık yürümüştüm hemen başladı ya akşamada annemler gelebilirmiş nasıl yemek hazırlıycaksam yatıyorum şimdi yatınca geçiyo aspirini artık birgün durup birgün alıcam böyle bi yöntem buldum gecende öyle yaptım geçmişti:5:
bugün iyi olsaydım oruç tutacaktım namaza başlamıştım oda yarım kaldı akşama kuran okuycaktım oda kaldı zaten kadir gecesi her kula ibadet nasip olmazmış :14::14:

yok cnm bizim karnımdaki var nasip olursa bide cennette var 4 tane yavrum kutaracaklar beni:14:

maşallah rahatladın biraz :nazar:

doktora git bence benm lekenmelerde sarıyla başlıyo :5:
TAtlim sen gebe degilmisin? Gebelerden gelen lekeler adet kanı değildir oruçta tutabilirsiniz namazda kılabilirsin Kuran'da okuyabilirsin?
ewet cnm bnde 4 veye 5 nısan dogum.dokto dha bellı deıl hc bsey dedı bayrmdan snra tkrr gl dedı.dıs gebelık grmedım ama olmaz dyede bsey yok dedı.sen gttınmı dktora ? senn ne oldu? agrın varmı bnm agrm ayakta drunca cok oluyo cnm.
Canim benim kasık ağrılarım gecti çok şükür ama bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor onun dısında yormadığım icin kendimi pek bı sıkıntım yok çok şükür ben 12 sinde kalp atışları ve keseyi görmeye gideceğim ins.
slm arkadaslar en son 28 hazıranda adetı baslayan veya bu tarıhe yakın olan anneler cvp yazablırmı?:16:
29 Haziran son adet tarihim cnm

TAtlim sen gebe degilmisin? Gebelerden gelen lekeler adet kanı değildir oruçta tutabilirsiniz namazda kılabilirsin Kuran'da okuyabilirsin?

Canim benim kasık ağrılarım gecti çok şükür ama bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor onun dısında yormadığım icin kendimi pek bı sıkıntım yok çok şükür ben 12 sinde kalp atışları ve keseyi görmeye gideceğim ins.

29 Haziran son adet tarihim cnm

fefilacım bnm 5+1 sennde 5+0 herhlde.dktra gttınmı hc?

Ben çarş gidicem. Kese görünür mu bilmiorun çağırdı ama... Beta hcg kac snn. Bir de akintin var mi. Bnm var korkuuuuuuyorum. Rabbim nisan da tam da annemin oldugu günde bu yavruyu bana nasip etti. Ins. Nisan da kucagimizda olur. Dua edelim birbirimize

Amin canim insallah saglikla aliriz kucagimiza.Soyle diyim benim yumurtlamadan 12 sonra hsg 51 idi.Ertesi gunu 117 olmustu.Bir daha istemedi doktor ayin 14 une gidecegim

Canimdinlen bol bol.Annenlerde kendileriyapar bu kadar sIkma kendini yemek misafir konusunda.Benimlekelenmeler 2 gun oldu.Batimin hemen oncesiydi yani.Sonra kesildi.Salidan beri yok.Insallah gelmez.Amafarkeetim ki ben ne zaman gezinsem is yapsam akintim oluyor az ve koyu kivamda.Sari gibiydi.Simdi alisveristen geldik baktim azicik koyu beyaz vardir.Insallah iyi gider hersey.Sana progestrone doktor mu onerdi canim.?Benim lekeleri soyleyince yerlesmedir birsey olmaz dedi ve hicilac vermedi

Back
X