2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ay sorma rüyamda bile tsh testleriyle doktorla hastaneyle falan uğraşıyorum:1:
iyice kafayı yedim:37:
canım ben okadar çok su içiyorumki hiç kabızlık çekmedim ama 15 dk da bir wc deyim:27:

aha tamda bana lazım olan şey:6:
ama ben bununla kafayı yerimki düşünsene birden bozulduğunu kalp atışı yok zannediceksin:53:
bu alet tam senlık tam benlık göğüslerim kurtulur elimden mıncıklamaktan bi tuhaf oldular şaka maka ben kesin alıcam diğer hamileliğimdede niyetlenmiştim ama nasip olmamıştı 12. haftaya gelırsek sağ salım alıcam inşallah :21::21:

Nasıl yani evdemi dinleyebiliyorsun kalp atışlarını bunuda ilk duyuyorum
evet canım cok kullanışlı her hamileye lazım bence :27:
Bu arada allah izin verirse çoğumuz nisan annesi olmuycaz dün doktor bana 21 martta alırız bebeği dedi hatta o tarihi bile beklemez dedi
evet farkındayım sağlıkla doğsunlarda farketmez erken olmadığı sürece benm zaten sezeryan olacak 38.haftada alırlar :32:

bu alet tam senlık tam benlık göğüslerim kurtulur elimden mıncıklamaktan bi tuhaf oldular şaka maka ben kesin alıcam diğer hamileliğimdede niyetlenmiştim ama nasip olmamıştı 12. haftaya gelırsek sağ salım alıcam inşallah :21::21:
ay ben onunla uğraşmaktan kafayı yerim uyumam bile dinlicem diye ama almasamda sürekli düşünürüm kalbi atıyormu acaba diye:26:
eşime açayım ben bu konuyu gerçi kızar ama olsun:4:
Bu arada allah izin verirse çoğumuz nisan annesi olmuycaz dün doktor bana 21 martta alırız bebeği dedi hatta o tarihi bile beklemez dedi

evet canım martın sonu ortasında olur çoğumuzunki
martın sonunda babam vefat etmişti benim tam denk geldi:5:

mrb kızlar bugün 5+1 im dün dr a gittik karından baktı kese tam olarak görünmedi ama nokta gbi bişey vardı keseye benziyo gbi dedi dr ptesi gel kesin belli olr dedi sat 29 haziran dı dün tahlilde beta 1678 çıktı alttan baksaydı görünürmüydü ya acaba kese offf off çok tedirginmmm

mrb kızlar bugün 5+1 im dün dr a gittik karından baktı kese tam olarak görünmedi ama nokta gbi bişey vardı keseye benziyo gbi dedi dr ptesi gel kesin belli olr dedi sat 29 haziran dı dün tahlilde beta 1678 çıktı alttan baksaydı görünürmüydü ya acaba kese offf off çok tedirginmmm

bende 5+1 im canım dün dr benimkinede baktı keseyi gördü ama bana hiç söylemedi boyunu falan bende tedirginim canım normal bunlar bide o değerlerde alttan daha net gözükürdü sanırım

Canim bende 5+1 im cuma gunu alttan kesemizi gorduk
Alltan neden bakmadi acaba orada gorunurdu..
Kafana takma gobekten gorunmemesi normal daha cok kucuk...

ay ben onunla uğraşmaktan kafayı yerim uyumam bile dinlicem diye ama almasamda sürekli düşünürüm kalbi atıyormu acaba diye:26:
eşime açayım ben bu konuyu gerçi kızar ama olsun:4:

evet canım martın sonu ortasında olur çoğumuzunki
martın sonunda babam vefat etmişti benim tam denk geldi:5:
basın sağolsun canım adıyla gelır belkı erkek olur
benmkinin aklına yattı alalım dedi kesin dedi rahatladım :13:
alttan görünürdü canım ama kimi doktor alttan bakmıyo :27:

cıkıyım ben az işlerim var banyo yapıcam bide çamaşırlar var balkon yıkanacak komşuyu çağırıyımda yıkar o sağolsun :34:

kızlar uzunca bir süre birbirimizle güzel paylaşımlarda bulunacağız..hamileliklerimiz bulantılarımız göbüşlerimiz bebeklerin cinsiyetleri doğumlarımız...
biraz kendimizden bahsedelim daha yakından tanışalım

ben 1982 doğumluyum çocuk gelişimcisiyim..özel bir kurumda anaokulu öğretmenliği yaptım uzun yıllar 1 ay önce işi bıraktım şu an evdeyim bebeşimi buyutuyorum..
4 yaşında dunya tatlısı bir kızım varkardeşi olmasını çok istiyor hergün karnımla konuşup onu öpüp oksuyor..
rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ilk doğumum sezeryan olduğu için buna da sezeryanla kavuşurum sanıyorum
hepimize tekrardan hayırlı olsun
rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin:nazar:

Canim senin adet tarhin ya da yumurtlaman ne zaman?Bende 14 une randevu aldim.[/QUOTE]

Canım benim son adet tarihim 27 haziran yumurtlama günüm ayın 9 u veya 10 u .. Gögüslerim şişiyor :) her gecen gün :)

kızlar uzunca bir süre birbirimizle güzel paylaşımlarda bulunacağız..hamileliklerimiz bulantılarımız göbüşlerimiz bebeklerin cinsiyetleri doğumlarımız...
biraz kendimizden bahsedelim daha yakından tanışalım

ben 1982 doğumluyum çocuk gelişimcisiyim..özel bir kurumda anaokulu öğretmenliği yaptım uzun yıllar 1 ay önce işi bıraktım şu an evdeyim bebeşimi buyutuyorum..
4 yaşında dunya tatlısı bir kızım varkardeşi olmasını çok istiyor hergün karnımla konuşup onu öpüp oksuyor..
rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ilk doğumum sezeryan olduğu için buna da sezeryanla kavuşurum sanıyorum
hepimize tekrardan hayırlı olsun
rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin:nazar:

canım kızını Rabbim bağoşlasın sağlıklı uzun ömürler versin
ben seni evleneceğim zaman evim güzel evim bölümünü çok gezerdim seninde evini çok beğenmiştim ordan tanıyorum:16:
ne güzel kızın abla olucak artık:21:
inşallah burda bebeklerimizin resimlerini paylaşmakta nasip olur:emir_bebek::nazar:

bende 22 yaşımdayım mezun olur olmaz evlendim şuan eşimin tayini nedeniyle ailemden uzak bi şehirdeyim yalnızım yani burda
öyle işte:16:

kızlar pimpirikliğim tuttu benim yine:17:
düne kadar kasıklarım ağrıyordu göğüslerim şişti
ama bugüm kasık ağrım hiç yok ve göğüslerim indi bişeymi oldu acaba:18:

Back
X