2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım kızını Rabbim bağoşlasın sağlıklı uzun ömürler versin
ben seni evleneceğim zaman evim güzel evim bölümünü çok gezerdim seninde evini çok beğenmiştim ordan tanıyorum:16:
ne güzel kızın abla olucak artık:21:
inşallah burda bebeklerimizin resimlerini paylaşmakta nasip olur:emir_bebek::nazar:

bende 22 yaşımdayım mezun olur olmaz evlendim şuan eşimin tayini nedeniyle ailemden uzak bi şehirdeyim yalnızım yani burda
öyle işte:16:

canım merhaba ne güzel bu topikte karşılaşmak...bebeişin tekrardan hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşalım
güzel paylaşımlar

benimde sade kasık ve bel ağrısı var birde çok afedersiniz oruçtanmı kaynaklı gebeliktenmi bilmiyorum ama kabızlık sıkıntısı var...

off yaa ben 5 gündür tutmuyorum ama içim hiç rahat değil.

bende yarından sonra tutsammı tutmasammı kararsız kaldım bir yanım dio 3 gün kaldı dvm et bir yandanda bu sıkıntı kötü ediyo bakalım karar veremedim...gerçi geçen hafta elim ayağımı ateş basıyodu bayağı kötü olmuştum ama ben regl olucam die beklediğimden söylenip duruyordum olmadım gitti die:))

Ilk gebeligimde bende cok tedirgin oluyodum suanda daha rahatim kotu hissetmiyorum kotu dusunmuyorum ilk,gebeligim tup bebekti
ah bide ben düşünmesem ama bende çok bekledim ondan sanırım
Sanirim yeniden topic acilmali devir diye bisey varmi bilmiyorum ama
oluyo diye biliyorum
benim de ok canım yaa mide bulantım falan kasık ağrım bel ağrım da yok malesef.
benimde :( olsa içim rahatlar en azından orda olduğunu bilirim
inşallah hepimiz :16:

yok böyle bişey benden evhamlısıda varmış ya ölsemde gam yemem:1:

:
hemde ne evham aslında böyle değilimdir ama konu bebek olunca sıyırdım iyice:1:

kızlar hamile olduğunuzu kimler biliyor
benim tek annem biliyordu ama eşim sayesinde dün öğrenmeyen kalmadı
aslında ben söyleme taraftarı değildim Allah korusun birşey olur diye

benim kız kardeşimle bir arkadaşım biliyor eşim ketumdur zaten söylemez kimseye o yönden rahatım keseyi görene kadar belki kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme düşüncesinde değilim ama bakalım

benim kız kardeşimle bir arkadaşım biliyor eşim ketumdur zaten söylemez kimseye o yönden rahatım keseyi görene kadar belki kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme düşüncesinde değilim ama bakalım
dün hemen keseyi görür görmez söyledi eşim herkese
inşallah birşey olmaz artık Rabbime emanet:emir_bebek::nazar:

Benim aileler biliyor bir kac komsu biliyor esimin ve benim teyzemler biliyor :) bilmeyen kalmZ yakinda
Buarada bulanti yok bende
Bazen kasik agrisi gibi bisey oluyo ama bariz bi agrim yok yarin gidip bide hamike cikmazmisim oyle anlamiyorum yani ikk hamileligimde her gunum zehirdi bigun oram bi gun buram agrir durur bugun bitti yarini cikarabilcezmi diye dusunmekten hamileligim hasta gibi yataklarda gecmis hayattan kopmustum haftalarca babyo olmuyodum
Cok sukur bugunumuze diyorum cocuguma bakabiliyorum kucuk oldugu icin kucakliyorumda,mecbur oyle yani simdi agda yapicam
Yarin dr gidicem dogru duzgun bi heycan yasamiuorum icinden bi ses hamile ddgilmiyim diyo
Cok soguk kanliyim bu defa galiba

valla benim nerdeyse öğrenmeyen kalmadı :)
rabbime emanetiz artık rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Yok canim oyle oldugunu zannetmiyorum alttan bakmak buyuk gostermez sadece erken gorunmesini saglar karindan gorunmediginde alttan bakar drlar.senin kesenin boyutu cok iyi bu arada Allah tamamina erdirsin.

Evet cnm 5 haftalik keseyi gorduk bayram erteside kalp atisini duyucaz insallah

benim de ok canım yaa mide bulantım falan kasık ağrım bel ağrım da yok malesef.

kızlar bulantılarınız nasıl keninizi nasıl hissediyorsunuz..
benim şimdilik bulantım yok ara ra bel ve kasık ağrım olmasa hiç hamile olduğumu anlmıycamm:nazar:
senin kac haftalik canım bide ben de de ara sıra oluyor süt içinde midem bulanıyor niye acaba

ben kesemi gördüm ne zaman kalp atisi icin gitmelitm doktor 15gün sonra dedi ama çok gec değil mi

15 güne kesin gözükür. benim kesem 4 hafta 4 günlüktü. seninkini hatırlıyor musun. cuma görmüştüm. ama bayramdan sonra o güzel duyguyu birlikte tadarız inaşllah.

15 güne kesin gözükür. benim kesem 4 hafta 4 günlüktü. seninkini hatırlıyor musun. cuma görmüştüm. ama bayramdan sonra o güzel duyguyu birlikte tadarız inaşllah.

ınşallah canım ya. benim tam sat gore 5haftalik ama doktor 5+3 diyor nasil oldu anlamadım ben de cuma gunu gördüm sen de hamilelik belirtileri başladı mi

kızlar hamile olduğunuzu kimler biliyor
benim tek annem biliyordu ama eşim sayesinde dün öğrenmeyen kalmadı
aslında ben söyleme taraftarı değildim Allah korusun birşey olur diye

Bende yakin iki arkadasima soyledim onlar da soru amacli idi:)Esime kalsa herkese soyleyecek ben tutuyorum.Bana kalsa karnim sisene kadar soylemem.Bayramda anneme soyleriz heralde.KAlp atislarinida duyunca kismetse esim duyurur artik herkese:)

Back
X