Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın benim hamile olduğumu eşimin ailesi dışında nerdeyse herkes biliyor. Eşim ailesine kalp atışları başladıktan sonra söylemek istiyormuş. Hayırlısı artık. Karnım adet sancısı gibi sancı yapiyor.
kızlar hamile olduğunuzu kimler biliyor
benim tek annem biliyordu ama eşim sayesinde dün öğrenmeyen kalmadı
aslında ben söyleme taraftarı değildim Allah korusun birşey olur diye
günaydın kızlar
bende hala belirti yok kafayı yicem Allahım nolur bişey olmasın![]()
Canim bende de yok belirgin birsey.Gogus uclarim hassaa agriyor.Arada regl olacakgibi vajina agriyor.Normal heralde bunlar.Bosver midemiz bulanmasin.Zaten belirtiler icin erken bence daha
benimde göğsüm ve adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu ama işte dünden beri kesildi o korkutuyor beni
adet dönemi olduğu için ağrıyordu geçtiği içinde azalıyo olabilir dimi.kalp atışlarını bi duysaydım rahatlıcam canımBen reglimden 2 gun once ogrenmistim.Simdi reglim 3 gun gecti daha.Ama bastakine gore biraz daha azaldi.Bence zamanla azalicak...
adet dönemi olduğu için ağrıyordu geçtiği içinde azalıyo olabilir dimi.kalp atışlarını bi duysaydım rahatlıcam canım
Hosgeldiniz.Umarim saglikla kucagimiza aliriz hepimizz...Kızlaaaaar,
Umarım ben de aranıza katıldım. Reglime 2 gün var ama vücüdumu iyi tanıdığımı düşündüğümden bugün test aldım ve pozitif çıktı. Çok mutluyum şu an..Geçen sene de bu günlerde hamile kaldığımı öğrenmiştim ama 2. ayda düşük yaptım.1 yıl sonra aynı duyguları yaşamak hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor beni biraz
Umarım hepimiz hayırlısıyla hamileliklerimizi güzel bitiririz ve bu süreçte kk sayesinde birbirimize destek oluruz.
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsinnn!!!
resmen geçmiyor günler normalde hemen akıp gider hamile olduğumu öğrendiğimden beri akmıyor sankiSorma ben keseyide gormedim daha yalnizca kan sonucum var.Bayramdan sonraya kaldi![]()
resmen geçmiyor günler normalde hemen akıp gider hamile olduğumu öğrendiğimden beri akmıyor sanki
ınşallah canım ya. benim tam sat gore 5haftalik ama doktor 5+3 diyor nasil oldu anlamadım ben de cuma gunu gördüm sen de hamilelik belirtileri başladı mi
resmen geçmiyor günler normalde hemen akıp gider hamile olduğumu öğrendiğimden beri akmıyor sanki
Calismiyor musun yoksa izinli misin?