2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
istermisin bi kız bi erkek ikiz gelsin:30::52:
Hahahahha evlere senlikk:):):)Birinde ay istiyor birinde tam gun ay istiyor ondan esit cikmadi.Ben 16.ya da 17.gunumde yumurtladim bilmiyorum artik:):)
kızlar bgun doktora gttım 5+3 gunluğum bna folık asıt verdı basak kullanan varmı???cvp yazarmsınz?:2:
Bende kullaniyoumhattakalmadan once baslamistim

teşekkür ederm:) Allahım herkese gnlüne göre versin. Seni de tebrik ediyorum:))

Saol canım. :nazar:

kızlar çok şükür bugün keseyi gördük
ama tsh ım yüksek ve düşmüyo :43:

Gözün aydın canım.Benim tsh 6,20 çıktı.bugün tekrar test verdim.Detaylı araştırılcak eğer yine yüksek çıkarsa troid düzenleyici ilaç verilcek.Bence erteleme canım doktoru ihmal etme.

Tek olsun :) 1 tanr var benim
Ellerine saglik
Ben ilac kullanmiyorum doktoruma gidemedigim icin acava folik ve eleviti yazdirayimmi,saglik ocagina

herkese merhaba :3::3::3:

benim de sat 3 temmuz, yarın kese görmeye gideceğim... ama uzun uğraşlardan sonra gelen bir bebek olunca henüz hamileyim demeye bile dilim varmıyor :26::26: inşallah herşey yolunda gider ve burda güzel şeyler paylaşırız uzun süre :16::16:

en son dün bhcg yaptırdım, 2000 civarıydı. yarın sanıyorum kese görünür, belki üstten de görünebilir... umarım herşey yolunda gider :16:

cnm bnm sat 28 hzrn bgun gttım kesem daha grnmedı:(

cnm bnm sat 28 hzrn bgun gttım kesem daha grnmedı:(

bhcg 1500 ü geçerse alttan, 3000i geçerse karından ultrasonla görünüyor diyorlar ama herkeste bu şekilde olmak zorunda mı inan bilmiyorum. belki geç döllenme olmuştur senin. en son ne zaman kan tahlili yaptırmıştın?

Son düzenleme:
sadece sigaraaya karşı hassasiyetim var, bir de bazen baş dönmem oluyor ani kalkmalarda ama çok şükür şu an bulantım yok. ultrason görüntüsünde sağ alt tarafta haftası gününe baktık ona göre şu an 5 haftalık :))

cnm 5 haftalıkken ultrsonda mı grdun?

bnm bugun kesem grunmedı :( 5+3 gunluğuz bana yakın olupta kesesı grunen vrmı?
canım alttanda baktımı?geç döllenme olmuştur sıkma canını görünür mutlaka
kızlar bgun doktora gttım 5+3 gunluğum bna folık asıt verdı basak kullanan varmı???cvp yazarmsınz?:2:
folik asiti mutlaka kullan canım bende kullanıyorum
Hahahahha evlere senlikk:):):)Birinde ay istiyor birinde tam gun ay istiyor ondan esit cikmadi.Ben 16.ya da 17.gunumde yumurtladim bilmiyorum artik:):)

Bende kullaniyoumhattakalmadan once baslamistim

şimdi bi topikte baktırdım kız çıktı:52:

bhcg 1500 ü geçerse alttan, 3000i geçerse karından ultrasonla görünüyor diyorlar ama herkeste bu şekilde olmak zorunda mı inan bilmiyorum. belki geç döllenme olmuştur senin. en son ne zaman kan tahlili yaptırmıştın?

cnm bn en son 1agustsda kan testı sonucumu aldım.387 cıkmıstı kan testı sonucum.aradan 5 gn gctı.doktor bgun bllı olması gerkıyo dedı.ama carsamba tkrr gl dedı. cok stres yaptım uzuluyorum :( dınlenmem gerekıyo mu acaba.ztn yumurtalıklarımda ara ara agrı oluyo(:43:

canım alttanda baktımı?geç döllenme olmuştur sıkma canını görünür mutlaka

folik asiti mutlaka kullan canım bende kullanıyorum

şimdi bi topikte baktırdım kız çıktı:52:

ewt cnm alttan baktı ama gremedı :( 5+3 oldum bgun:( 5 haftalıkkn grunmus kımınnkı:(

Saol canım. :nazar:

Gözün aydın canım.Benim tsh 6,20 çıktı.bugün tekrar test verdim.Detaylı araştırılcak eğer yine yüksek çıkarsa troid düzenleyici ilaç verilcek.Bence erteleme canım doktoru ihmal etme.

canım ben zaten sürekli ilaç kullanıyorum hamile kalınca yine arttı ilacın dozunu arttırdık ama benim tsh yükselmeye devam ediyor.gittiğim doktor ayarlayamadı ilacı tekrar başka doktora ilaç düzenletmek için gidicem

topikte hepimizde gerginli var
kimimiz kese için
kimimiz belirtimiz yok diye
kimimiz kalp atışı için
ah bi alışveriş faslına geçsek artık
hepimiz çok endişeliyiz:41:
dualarımızda birbirimize yer verelim kızlar

Back
X