2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım benim doktorum dediki. Kan gelmesinin dışında hiç bir ağrı sızı hamilelikte önemli değilidir. Kimi ağrılı geçirirmiş. Kimi gram ağrı hissetmezmiş. Bünye meselesi bu. Kendini endişelendirme
ayy canım cok sağol aslında ağrıdan korkmamda diğer bebeklerimin kalbi durduğunda yatınca belım bi tuhaf ağrıyodu o yüzden kokrtum ama bu ayakta durunca fln oldu göğüslerimi mıncıklıyorum durmadan allahtan hala sert ve şiş:27::27:

güzel anneler merhaba:) kızlar türk kahvesini çok seviyorum günde 1 tane mutlaka içiyordum hamile kalana kadar. hamileyken de günde 1 tane içmenin sakıncası var mı sizce? içen var mı?

ayy canım cok sağol aslında ağrıdan korkmamda diğer bebeklerimin kalbi durduğunda yatınca belım bi tuhaf ağrıyodu o yüzden kokrtum ama bu ayakta durunca fln oldu göğüslerimi mıncıklıyorum durmadan allahtan hala sert ve şiş:27::27:
göğüslerini de rahat bırak canım doktorum adet günlerin gelince şişer göğüsler geri iner dedi. Hormonlarla alakalıymı. Inan benim bebeğimin kalbi durdu farkedemedim bile hiç bir farklı bir şey yaşamadım. O yüzden bizim yapacağımız şey çok ağır şeyler yapmamak( hepten el etek de çekmemek gerekiyor) bir de rabbimize dua. Değilse ne kadar dikkat edersek edelim allah istemezse bir saniye bile fazla yaşayamaz

güzel anneler merhaba:) kızlar türk kahvesini çok seviyorum günde 1 tane mutlaka içiyordum hamile kalana kadar. hamileyken de günde 1 tane içmenin sakıncası var mı sizce? içen var mı?
1 fıncanın sakıncası yok diye biliyorum hatta türk kahvesi faydalıymış kolesterole fln ama hamileyken az içiceksin
gecen komşular ne uydurdu iyi dinleyin kola içince bebeğin eti yanıyomuş ozaman dedim göbek kordonu ndn var ne işe yarıyo kordon biliyomusunuz besinleri faydalı zararlı diye ayırıp bebeğe öyle geciriyo dedim bana delı muamelesi yaptılar cahil bi kaç kişi:33::33:

göğüslerini de rahat bırak canım doktorum adet günlerin gelince şişer göğüsler geri iner dedi. Hormonlarla alakalıymı. Inan benim bebeğimin kalbi durdu farkedemedim bile hiç bir farklı bir şey yaşamadım. O yüzden bizim yapacağımız şey çok ağır şeyler yapmamak( hepten el etek de çekmemek gerekiyor) bir de rabbimize dua. Değilse ne kadar dikkat edersek edelim allah istemezse bir saniye bile fazla yaşayamaz
ay valla sağol bu desteğe ihtiyacım vardı hakkaten :29:

Selam kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl....:16::16:

merhabalar arkadaşlar bugün keseyi gördük eşimle :) çok güzel bi duygu ya ama kalp atışını duyamadık erkenmiş :S neyse sağlıklı olsunda 10 gün sonra duyarız bizde :D

1 fıncanın sakıncası yok diye biliyorum hatta türk kahvesi faydalıymış kolesterole fln ama hamileyken az içiceksin
gecen komşular ne uydurdu iyi dinleyin kola içince bebeğin eti yanıyomuş ozaman dedim göbek kordonu ndn var ne işe yarıyo kordon biliyomusunuz besinleri faydalı zararlı diye ayırıp bebeğe öyle geciriyo dedim bana delı muamelesi yaptılar cahil bi kaç kişi:33::33:

Cahile ne anlatsan boş canım:) gül geç:)

selam canım gözün aydın, miniciğini görmüşsün:) folik asit ya da demir hapı kullanmanı söyle di mi? bir de iğne, aspirin verdi demişsin onlar ne için?

Saol canım.Ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri folik asit ve progestan içiyorum.Bunlara ilaveten aspirin ve 20 tane kan sulandırıcı iğne verdi.

Saol canım.Ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri folik asit ve progestan içiyorum.Bunlara ilaveten aspirin ve 20 tane kan sulandırıcı iğne verdi.
pıhtılaşmamı vardı ndn 20 tane devamı yokmu başka kullanmıycakmısın:18:
benmde ptesi belllı olacak da büyük ihtimalle iğne verecek:18::18:

meraba arkadaslar bende araniza yeni katildim yani ins oyledir diyelim sat tarihim 5 temmuzdu dun yada bugun adet olmam gerekiyordu olmadim evde test yaptim iki taneside pozitif bugun kan verdim doktora gittim degerim 416 cikti netten baktigimda muehtemelen 4 hafta 4 gunluk falan yaziyordu sizce degerim normal mi ayy sevinmeli miyim esimden baska kimseyle paylasamadim da doktor sat imi sordu soyleyince ooo deger ii falan dedi ama devlet hastanesi ne bilim kalabalik falan cok guvenemedim :)))

meraba arkadaslar bende araniza yeni katildim yani ins oyledir diyelim sat tarihim 5 temmuzdu dun yada bugun adet olmam gerekiyordu olmadim evde test yaptim iki taneside pozitif bugun kan verdim doktora gittim degerim 416 cikti netten baktigimda muehtemelen 4 hafta 4 gunluk falan yaziyordu sizce degerim normal mi ayy sevinmeli miyim esimden baska kimseyle paylasamadim da doktor sat imi sordu soyleyince ooo deger ii falan dedi ama devlet hastanesi ne bilim kalabalik falan cok guvenemedim :)))
hoşgeldin bence gayet güzel bayramdan sonra keseyi görürsünüz inşallah :49::49:

arkadaslar biseyler yazin ya azcik icime su serpin netten aratincA herkes baska baska seyler yaziyo kimyasal gebelik falan adeti 1 2 gun gecen biri icin bu deger ii dimi ya :)

hoşgeldin bence gayet güzel bayramdan sonra keseyi görürsünüz inşallah :49::49:

ayyy tesekkur ederim ailemin yanina bayrama geldim bunu ogrendim iyi mi esim de yok yazik telde saka yapiyosun dimi diyo hadi bakalim hayirlisi ozaman rabbim hepimizi korusun :)

aboo bir evhamlı daha allah yardımcımız olsun :1::1:

ayy yok aslinda hic evhamli degilimdir ama meslegim geregi fazla ayrinticiyim galiba ogretmenim normalde sinif ogretmeni bransim ama gecen yildan beri zihin engelliler ogretmenligi yapiyorum anliycaginiz gozumun onunde devamli cesitli vakalar olunca daha baslamadan stres yapiyo insa tabiki RABBIMe emanetiz ona guveniyoruzda iste merak ediyo insa :)

Hoş geldin canım:) sat tarihlerimiz yakın benim de 8 temmuz idi. Adet gününü bekleyebilmişsin ben sabırsız 4-5 gün önceden test yaptım. değerin gayet normal bence. İlk kan testimi 1 ağustosta yaptırdık 120 faladı. bugun tekrar kan testi yaptırdık 1450 çıktı. benim de 4+2:) umarım herşey yolunda gider bebişlerimizin kesesini de görürüz.

Back
X