2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hoş geldin canım:) sat tarihlerimiz yakın benim de 8 temmuz idi. Adet gününü bekleyebilmişsin ben sabırsız 4-5 gün önceden test yaptım. değerin gayet normal bence. İlk kan testimi 1 ağustosta yaptırdık 120 faladı. bugun tekrar kan testi yaptırdık 1450 çıktı. benim de 4+2:) umarım herşey yolunda gider bebişlerimizin kesesini de görürüz.

insallah bakalim doktor kan tahlili hakkinda haftasini falan soylemedi iste bende burdan tahmini tarihe baktim bayram sonrasinda bidaha gel dedi rabbim hepimizi korusun saglikli hayirli evlatlar versin ins :)

güzel anneler merhaba:) kızlar türk kahvesini çok seviyorum günde 1 tane mutlaka içiyordum hamile kalana kadar. hamileyken de günde 1 tane içmenin sakıncası var mı sizce? içen var mı?
bende içiyorum türk kahvesi günde bir fincan..bişey olmaz canım
merhabalar arkadaşlar bugün keseyi gördük eşimle :) çok güzel bi duygu ya ama kalp atışını duyamadık erkenmiş :S neyse sağlıklı olsunda 10 gün sonra duyarız bizde :D
gözünüzaydın inşallah sağlılla kavuşuruz meleklerimize
meraba arkadaslar bende araniza yeni katildim yani ins oyledir diyelim sat tarihim 5 temmuzdu dun yada bugun adet olmam gerekiyordu olmadim evde test yaptim iki taneside pozitif bugun kan verdim doktora gittim degerim 416 cikti netten baktigimda muehtemelen 4 hafta 4 gunluk falan yaziyordu sizce degerim normal mi ayy sevinmeli miyim esimden baska kimseyle paylasamadim da doktor sat imi sordu soyleyince ooo deger ii falan dedi ama devlet hastanesi ne bilim kalabalik falan cok guvenemedim :)))

hayırlı olsun normal bence takmayın kafanıza değerler kişiden kişiye ve yumurtlama gününe göre değişken:emir_bebek:

mart annesiyim olarak başlığı görünce çok duyguladımm inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok güzel bişey :)

bende kızımla biraz yürüyüşe çıktım çıkmışken sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım 1-2 ay önce aramışlardı gebelik var mı olunca gelin diye..

kızlar hamileliğe kaç kilo ile başladınız...
ben dün doktorda tartıldım 52,900 ile başladım
bu gün sağlık ocağında 52 kiloydum
bakalım sağlıkla tamamlarız inşallah

Hoşgeldin cnm hadi hayırlı olsun kan testi yaptırdın mı? başka cocuğun var mı?
Kaybın icin de üzüldüm gecmis olsun :50:

İnsaallah olmaz yaaa ben de ne yaparım bilmem evden yürütürum herhalde :18:

Gecmiyorrrrrrrr gecmiyorrrrrr gunlerrrrrr:52:

Ayyyy bende dikişe gittiğim sırada yeğenlere pikeler nevresimler dikmiştim şimdi bebeğime yaparım ins süslü süslü :21:
Mefrusata mı gitsem :32:

Sağol fefilifa (umarım doğru yazmışımdır:)
Yeni gördüm mesajını. Başka çocuğum yok, ilk olacaktı ama genetik problemden dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım. Bebeğim karnımda ölmüştü.
Şimdi de lekelenmelerim var işte:((Doktor progestan vardı ve beklemem gerektiğini söyledi.Ne uzun bir bekleyiş!!!

kızlar hamileliğe kaç kilo ile başladınız...
ben dün doktorda tartıldım 52,900 ile başladım
bu gün sağlık ocağında 52 kiloydum
bakalım sağlıkla tamamlarız inşallah
ben de 50 kilo ile başladım yani 1buçuk ay evvel 50 idim şuanda 52 buçuğum :1:

Valla bende 75 kiloydum geçen hafta doktora gittiğimde fakat birkaç gündür mide bulantısından hiçbişey yiyemiyorum 73 kiloya inmişim..

canım ben de ankaradayım...

ben başkente gitmeyi istiyorum ama gebe hasta almıyorlar galiba pek yoğunluktan, yani benim gitmek istediğim doktor almıyormuş. medicanayı sevmiyorum hiç. koru hastanesini gidenler hep çok beğeniyor ama semt olarak biraz bana uzak gibi... şimdilik bir özel doktordan randevu aldım. arkadaşım da ona gidiyor. eğer beğenirsem belki devam ederim. ama yine de başkent hastanesini zorlayacağım.

evet canım koruya gittik bugün adnan beye..dayanamadım bekleyemedim:1: iyi bir dr soğukkanlı ilgili..ama sorarsn cvp veriyor ne sorduysam sakince cvp verdi..haftaya da oraya gideceğim sanırım..

merhaba kızlar bugün dr gittim..içim içimi yedi kalktık gittik:9:

cuma günü kese 6 mm idi bugün 10 mm olmuş..ve yolk saç oluşmaya başlamış dedi...boş gebelikten çok korkuyordum ama inş.değil gibi..

erken gelmişsin haftaya çarşambadan sonra gene gel dedi..ozaman kalp atışını duyarız inşallah:26:

alla alla belım cok ağrıyo yokmu belı ağrıyan korkucam bak doktora gtmeme 5 gün kaldı allahım günler gecsin nolur
2014 anneleri değilde 2014 nisanın evhamlı anneleri diye başlığı değiştirsek :1:

bencede dgru :) cnku herkesın ıcınde bı korku suphe var :)hepımız bebeklerımızı dusunuyruz :nazar:

cuma günü kese 6 mm idi bugün 10 mm olmuş..ve yolk saç oluşmaya başlamış dedi...boş gebelikten çok korkuyordum ama inş.değil gibi..

erken gelmişsin haftaya çarşambadan sonra gene gel dedi..ozaman kalp atışını duyarız inşallah:26:

gozun aydın aysuncum ıns hersey ıstedgın gbı olur :) bnde yarn gdcm ıns kesem gorunur:43:

Tansiyon 8 e 5 baş dönmesi hat safhada araba kullanırken geldi az kalsın kaza yapıyordum

Çok sevindim hayırlı olsun

Back
X