2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bende dr.geldim..4+6 günlüğüm kesem ise 5,6 mm 10 gün sonra tekrar gidicem..ultrason resmini verdi dr. henüz bebek görünmesede keseye bakıp bakıp bağrıma basıyorum resmen:) çok şükür ...

gozun aydın aysuncum ıns hersey ıstedgın gbı olur :) bnde yarn gdcm ıns kesem gorunur:43:
Ccanim inş. Sende gorursun.. bbelki gec dollenmedir.
Bhcg kacti...daha once gittin mi..
Çok sevindim hayırlı olsun
Cok tesekkurler canim.:16:

kızlarr bişi sorcam ben 16sında ilk muayaneme gtcem alttan muayene etmiyorlar dimi ultarsondan gösterirler dmi

Canim ozamana gobektenn gorunur.alttan bakmaz.

kızlar bende dr.geldim..4+6 günlüğüm kesem ise 5,6 mm 10 gün sonra tekrar gidicem..ultrason resmini verdi dr. henüz bebek görünmesede keseye bakıp bakıp bağrıma basıyorum resmen:) çok şükür ...

masallha cnm cok erkn grnmus sennkı :) ıns allh kucagına almayıda nasıp eder:):nazar:

Arkadaslar ben istnbl anadolu yakasında oturyrum ataşehır yada kadıkoy tarafındn bldgınız ıı doktor hastane vrmı? Bn smdılık erenler hastanesıne gdyorum.yardımcı olurmusunz??????

Vay arkadas hamile oldugumu duyan bana nasihay ediyor 10 haftalik hamile mahalleden bir gelin ( ikinci cocugu normal yolla ikiside ilk coxuklarimizda 1 gun arayla dogmustu ) cam silme is yaoma keseden kopar gider uc ay iliskiye girme egilme dedi
Ilk gebeligimse full yatRak gecirdim suan gunluj hayatima devam ediyorum ha nedir koltuk kaldirmiyorum ama oglumu mecvuren kaldiriyorum 19 kilo isim yapmak zorundayim xarem yok suan maddi durumumuz itibariyle temizlikci tutamam
Kiz bana caninin kiymetini bil evin var araban altinda hamileyken cammi silinir diyip durdu ( dun ve bugun sildim ) oyle yani
Beslenemiyorum ben hic istahim yok bu sabah k fleks meyveli yedim oglen bir dolma az yogurt
O kadar sifir istah

meraba arkadaslar bende araniza yeni katildim yani ins oyledir diyelim sat tarihim 5 temmuzdu dun yada bugun adet olmam gerekiyordu olmadim evde test yaptim iki taneside pozitif bugun kan verdim doktora gittim degerim 416 cikti netten baktigimda muehtemelen 4 hafta 4 gunluk falan yaziyordu sizce degerim normal mi ayy sevinmeli miyim esimden baska kimseyle paylasamadim da doktor sat imi sordu soyleyince ooo deger ii falan dedi ama devlet hastanesi ne bilim kalabalik falan cok guvenemedim :)))

Slm seninle sat günümüz aynı bende bugün gittim doktoro bthcg 1010 çıktı kaç haftalık bilmiyorum adet günümde yarın bende merak ediyorum normalmi diye. Mayısta kürtaj oldum bebegim alındı bu yüzden tedirginlik var.rabbim yardımcımız olsun

Benim sat 11 temmuz 26 gunde adet oluyorum adet gunumde beta hcg 295.55 cikti
Bemce gayet guzel seninki periyodun uzun benimki kisa ve deger dusuk gini gelmisti hemsire asagi yukari 23 dollenme olabilecegini soyledi

Ben is yerinde tartiliyorum 56 cikiyodum saglik ocaginda 54 ciktim boyumda 1.65 cikti halbuki 1.71 bem hangi kiloyu baz alcam simdi :)

Bugun doktora gittim kizlar baska bir doktora gittim bu sefer icerde kanama yok dedi keseye bakti ama kese haftadina gore biraz kucuk dedi icinde cocuk varmi bilmiyoruz dedi
Boyle kanamali hastalarda kalp atislarini duyana kadar emin olamayiz dedi ilac verdi bayram boyunca kullan dedi sonra bakacagiz dedi icimde bir his var bir sorun olacak sanki

Ben hala doktor seçmedim kendime sanırım medikal park bahçelievlere gideceğim . Eşim bayan doktor olsun diye direttiği için :26:

Bugun doktora gittim kizlar baska bir doktora gittim bu sefer icerde kanama yok dedi keseye bakti ama kese haftadina gore biraz kucuk dedi icinde cocuk varmi bilmiyoruz dedi
Boyle kanamali hastalarda kalp atislarini duyana kadar emin olamayiz dedi ilac verdi bayram boyunca kullan dedi sonra bakacagiz dedi icimde bir his var bir sorun olacak sanki

cnm allah korusun sen gonlunu ferah tut..dua et bol bol ilacınıda ıhmal etme cnm ınsallah sağlıkla kucana alıcaksın bebegını :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

hamilelikte doktor çok önemli kızlar ...
neyseki doktorum çok iyi yıllardır genç kızlığımdan bu yana gidiyorum çok alıştık birbirimize..
aklıma bişey takılırsa arıyorum konuşuyoruz her konuda çok destek allah razı olsun

Back
X