2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
image.webp
Kızlar tv 8de ver fırına diye bir program var,bazen iyi tarifler oluyor.izleyen ve tarifleri deneyen varmı?
Dün kızıma oyuncak puset alacaktık,istediğimizi bukamadık.sonra eşim yeni puset alalım dedi,pratik birşey dedi.quinny zapp xtra2 aldık,ck pratik katlayınca küçücük oluyor.

Eki Görüntüle 1477406 Kızlar tv 8de ver fırına diye bir program var,bazen iyi tarifler oluyor.izleyen ve tarifleri deneyen varmı?
Dün kızıma oyuncak puset alacaktık,istediğimizi bukamadık.sonra eşim yeni puset alalım dedi,pratik birşey dedi.quinny zapp xtra2 aldık,ck pratik katlayınca küçücük oluyor.
sağol canım.iyi günlerde kullanın çok güzel gürnüyor.benim pek fırsatım olmuyor hem izlemeye hemde yapmaya kızımın herşeyini yapıyorum ama eşimle ben bu ra ne bulşursak onu yiyoruz özenerek birşeyler yapamayalı baya oldu.

sağol canım.iyi günlerde kullanın çok güzel gürnüyor.benim pek fırsatım olmuyor hem izlemeye hemde yapmaya kızımın herşeyini yapıyorum ama eşimle ben bu ra ne bulşursak onu yiyoruz özenerek birşeyler yapamayalı baya oldu.
Bende yeni birşeyler denemeye korkuyorum,interneten bir kaç kere tarif aldım kötü oldu.

Eki Görüntüle 1477406 Kızlar tv 8de ver fırına diye bir program var,bazen iyi tarifler oluyor.izleyen ve tarifleri deneyen varmı?

Güle güle kullanın canım. Aslında ben de artık yavaş yavaş baston puset almak istiyorum ama daha erken mi bilmiyorum. Aramızda var mı baston pusete geçen arkadaşlar? Şöyle hafif tek elle kapanabilen bişey çok rahat olacak dışarıda. Ama onlarda da çocuk uyuyabiliyor mu bilmiyorum çok fazla araştırmadım henüz.Bu model benim de en beğendiklerimden videosunu falan da izlemiştim ama bi yerlerde tek başına çıktığında katlaması zor oluyor diye yorumlar okumuştum. Yani tek elle katlananlara göre zor oluyor diye yorumlardı. Kullanmaya başlayınca yorumlarını yazarsan fikir olur bana da.

KIZLAR MERHABA
pazartesi gününden beri internet yoktu iş yerinde... giremedim...
supapatya88 supapatya88 canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin... ablanada ömür boyu mutluluklar inşallah...
doğum günü olan bebeklerimiz iyi ki doğmuşlar... huzurlu mutlu sağlıkla inşallah
doğum günü hazırlığı yapan annelerimize de kolay gelsin diyorum

Güle güle kullanın canım. Aslında ben de artık yavaş yavaş baston puset almak istiyorum ama daha erken mi bilmiyorum. Aramızda var mı baston pusete geçen arkadaşlar? Şöyle hafif tek elle kapanabilen bişey çok rahat olacak dışarıda. Ama onlarda da çocuk uyuyabiliyor mu bilmiyorum çok fazla araştırmadım henüz.Bu model benim de en beğendiklerimden videosunu falan da izlemiştim ama bi yerlerde tek başına çıktığında katlaması zor oluyor diye yorumlar okumuştum. Yani tek elle katlananlara göre zor oluyor diye yorumlardı. Kullanmaya başlayınca yorumlarını yazarsan fikir olur bana da.
Canım bende baston puset istiyordum,eşim beyenmedi onları,chicconunkine Mclaren falan baktık,eşim bunu beyendi,dün evde ac kapat testi yaptım kolay,bizim stokke xplory var o ck zahmetli,herşeyini söküyorsun.ama eksikleri var pusetin,şemsiye,falan almamız lazım.stokkeye almıştık iyi oluyor.

Canım bende baston puset istiyordum,eşim beyenmedi onları,chicconunkine Mclaren falan baktık,eşim bunu beyendi,dün evde ac kapat testi yaptım kolay,bizim stokke xplory var o ck zahmetli,herşeyini söküyorsun.ama eksikleri var pusetin,şemsiye,falan almamız lazım.stokkeye almıştık iyi oluyor.
canım baston pusetler senin kız gibi benimkide tombiş bir süre sonra tekerlekleri gidiyor iyiki almamışsın.

KIZLAR MERHABA
pazartesi gününden beri internet yoktu iş yerinde... giremedim...
supapatya88 supapatya88 canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin... ablanada ömür boyu mutluluklar inşallah...
doğum günü olan bebeklerimiz iyi ki doğmuşlar... huzurlu mutlu sağlıkla inşallah
doğum günü hazırlığı yapan annelerimize de kolay gelsin diyorum
amin. sağol canım.

canım baston pusetler senin kız gibi benimkide tombiş bir süre sonra tekerlekleri gidiyor iyiki almamışsın.
Aaa doğru canım,olmazdı bizim kıza.ama chicconunki iyiye benziyor,parasıda güzeldi.valla ck masraflı oluyor cocuklar,hergün alışverişe gidiyoruz doğum günü icin.haftaya alışveriş listesi kabarık,cerezler,falan filan alınacak.offf inşallah herşeyi yapabilirim.

Yarın ve pazar günü nete giremeyebilirim.
04.04.2014 ve 05.04.2014 doğumlu bebişlerimizin de doğum günlerini şimdiden kutluyorum. Nice mutlu yıllara kuzucuklar.

güle güle kullanın canım

Günaydın....hayırlı cumalar...
Nisan bebişleri tek tek yaşına giriyor maşallah,bizim 1haftamız kaldı,Pazartesi emeklemeye başladık MAŞALLAH,bakalım dişlerimiz nezaman gelecek.

Benim oğlum da 29 martta emeklemeye başladı dişlerimiz var maşallah değilmi hepsine ne çabuk büyüdüler.

dogum günü olan bebislerin yeni yaşları sağlıklı mutlu güzel Yarınlar getirsin insallah.kizlar nubulizator evde kullanan var mi yada kuzusu bronsiolit olan hırıltısi var olan arkadaşlar neler kullaniyorsunuz benim kuzu nun hırıltısi geçmiyor bir ara çocuk göğüs goturecem

Back
X