2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın hayırlı haftalar
6 Nisan bebişlerimizin doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara.

Kizlar nekasar sessizlestiniz..huuuu nerelerdesiniz..kuzucuklar birakmiyo pesinizi dimi..hsva bir duzelemedi burda..benim ufaklik cildiriyo..bugun cikwrdim bahcede oynatim dedim.yok bahceyide istemiyo.bahceden ciktimmi susuyo..bahce kapisindan girdigim an agliyo..yagmur baslsdi gordik yarim saate zor sustu..abilrri hic boyle degildi..inadi inat

canım bunlar koç burcu çocukları:)
şaka bir yana benim ki de öyle:)

Selam güzelim Nisan ayında ana olmuş güzellikler!

Efsun nihayet dişinden 1.5 mm gösterdi geçtiğimiz hafta. Dün ben işteyken biraz ateşi çıkmış, annem calpol vermiş biraz. Dişinden önce de 1-2 gece huysuzlanmış, huzursuz uyumuştu. O gece "dişindendir belki" deyip yine calpol vermiştim yarım tatlı kaşığı. Küçük hanım yaş gününden önce bizi kırmamak için, gönlümüz olsun diye ucundan azıcık göstermiş oldu dişini.

Çok zorda kalınca veya bir yere çabuk gitmek isterse emekliyor. Keşfe çıkınca oturma odasında sıralama tekniğini tercih ediyor. Prizlere (neyse ki çok önceden kapak takmıştım!) parmak sokmak, çekmeceleri boşaltmak gibi pek bilindik bebekliklere başladı. Laminantta ayağı kaymasın diye panduf aldım, toplasam 5 dakika giymedi. Gördüğü anda çekip çıkarıveriyor.
***​
Kayınvalidemin annesi rahatsızlanınca İstanbul'dan annemler geldi kıza bakmaya. İlk 3 gün Efsun'un mızıldanmalarıyla geçti. Sanki ne olduysa! Annemleri gördükçe ağlıyor evin içinde. Sokağa çıkınca ses etmiyor. Anneme alışsın diye bir günlüğüne ikisini de iş yerime götürmek zorunda kaldım. Küçük hanım ne kadar erkek öğretmen varsa hepsine sarıldı babasına sarılır gibi. Herkese boncuk dağıttı, anneme dönüp ağladı. Şubat tatilinde İstanbul'a gittiğimizde de böyle yapmıştı. Yabancılamak değil bu, sokakta gördüğü birçok insana gülümsüyor. Sanki "ben onları istemiyorum, gelmesinler" der gibi. Otogardan annemlerle eve döndüğümüz akşam apartman kapısına kadar sorun yoktu. Ne zaman ki asansöre beraber bindik, Efsun "Hı?!" dedi kanguruda. "Onlar da mı geliyor?" diye sordu sanki.

Biraz karışık anlattım ama .. =) Kısaca, bu bebekler çok tuhaf.. eğlenceli ve bağımlılık yaratıyorlar...

Hepinizi ve mis kokulu bebelerinizi öperiz!
Canım dişleriniz hayırlı olsun:KK9:Darısı başımıza,10nisanda kızım inşallah 1yaşına girecek bakalım çıkacakmı....

günaydın kızlar,
dün eşimle ilişkimizin başlama yıl dönümüğydü bütün gün dışarıda gezdik yedik içtik kızım evde bizim yaptığımız köfteye burun kıvırırken akhisar köftesine bayıldı vermeyince çığlık attı ortalığı ayağa kaldırdı :) herkezi kesti yine.kızım babsına çok düşkün babasına babam babam diyor efendim kızım diyince kıkır kıkır gülüyor eşimde Allahım işe gidesim gelmiyor bırakıp diyor tel. işten gelince ben eşimi arıyorum baba baba diyor eşim kapat ya işi bırakıp geliceğim diyor babasından ayrılmıyor evde olduğu zmaanlarda yine onun omzunda uyumaya başladı bu sıra babacı oldu sıpa:)

Arkadaşlar kızımı çocuk göğüs e getirdim hiriltilari vardı astım başlangıç i olabilir dedi tetkikleri bekliyorum duanizi istiyorum inşallah bir şey çıkmaz çok Üzgünüm nasılsa böyle oldu anlamadım

Arkadaşlar kızımı çocuk göğüs e getirdim hiriltilari vardı astım başlangıç i olabilir dedi tetkikleri bekliyorum duanizi istiyorum inşallah bir şey çıkmaz çok Üzgünüm nasılsa böyle oldu anlamadım
Canım gecmiş olsun,ck kücük olunca tedavi olması iyi canım,yani erken fark edilmesi.kuzinimin kızıda 11-12aylıktı fark edildiğinde,oğlundada vardı,şimdi kız 8,oğlan 6yaşında ikiside ck sağlıklı maşallah.ikiside deli gibi spor yapıyor maşallah .hic korkma canım.sadece ck dikkat etmelisin,toza falan.doktor söyler saten.

Telefondan koyamadim foto canm.beceremedim.aydede ve elmalar var mavili bir kutu.:KK35:
Canım şimdi kutuya baktım,yemek kaşığı yazıyor.ben büyük porsiyon yapıyorum,55gr,sen kücük yap istersen bebişin alışasıya kadar 45gr 4yemek kaşığı
günaydın kızlar,
dün eşimle ilişkimizin başlama yıl dönümüğydü bütün gün dışarıda gezdik yedik içtik kızım evde bizim yaptığımız köfteye burun kıvırırken akhisar köftesine bayıldı vermeyince çığlık attı ortalığı ayağa kaldırdı :) herkezi kesti yine.kızım babsına çok düşkün babasına babam babam diyor efendim kızım diyince kıkır kıkır gülüyor eşimde Allahım işe gidesim gelmiyor bırakıp diyor tel. işten gelince ben eşimi arıyorum baba baba diyor eşim kapat ya işi bırakıp geliceğim diyor babasından ayrılmıyor evde olduğu zmaanlarda yine onun omzunda uyumaya başladı bu sıra babacı oldu sıpa:)
Nice senelere canım,Mayıs'ta bizim 10olacsk evleneli,zaman ck çabuk geciyor...
Bizim kız anneci,ama babayada düşkün.

image.webp
Telefondan koyamadim foto canm.beceremedim.aydede ve elmalar var mavili bir kutu.:KK35:
Yazdığımın bir kısmı silinmiş sanırım,45gr mama 130ml su 50derece

OTE="2ocak, post: 40341478, member: 654550"]Eki Görüntüle 1482587
Yazdığımın bir kısmı silinmiş sanırım,45gr mama 130ml su 50derece[/QUOTE]
Canim çoktteşekkürler.yemek kasigi yazmiyordu.ama ayni mama.derecesine de dikkat ederek yaparim.simdi uuyuyor .uyaninca yapmayi düşünüyorum.

[QUOTE, post: 40341519, member: 113552"]Inşallah geçicidir oturup gözyaşı döktüm o kadar ki hassas oldum dok hiç mi anlamadı[/QUOTE]
Canim ya uzulme Dr lar lap diye söyleyi veriyorlar.hic bir şey olmaz.terlemesine dikkat et biraz sirtna uyaninca veya di sari da gezerken.keciboynuzupekmezini icir sifa olur inşallah.

Inşallah geçicidir oturup gözyaşı döktüm o kadar ki hassas oldum dok hiç mi anlamadı
Tedavisi iyi yapılırsa çabuk atlatır canım.göz yaşı dökmen ck normal csnım.dün bizim kız ilk defa(inşallah son olur)poposunun üstüne düştü,ağladım.biz ANNEYİZ...

Inşallah geçicidir oturup gözyaşı döktüm o kadar ki hassas oldum dok hiç mi anlamadı
LCanim uzme kendini dr kadir tugcuyu duymussundur.o cok kiziyo drlara.astim yada bronsit baslangici diye bise yok ya astim dir ya degil diyo..bencede degildir uzme kendini.baharda geldi allerjiktir buyuk ihtimal tedavitle gecer..ben bol buhar onerorom.bide ortami nemli tut..benim oglanlarda dort yasa kadar sik hastalanirlarsi.simdi masaalah hem az hasta oluyolar hem cabuk ilacsisz atkatabiliyolar..ufaklikkla ugrasiyorum. Bende simdi..gecen ay hirliyo tikaniyodu bol buhar verdim.antibiyotik bile kullanmadim uzun surede iyilesti ama sonucta iyilesti..iyi dusu

Canım dişleriniz hayırlı olsun:KK9:Darısı başımıza,10nisanda kızım inşallah 1yaşına girecek bakalım çıkacakmı....

Çıkar belki de;) Benim pek umudum yoktu.. 18 aya kadar normalmiş diye okudum, "ben de rahat rahat emziririm diş tehdidi olmadan", diyordum..

cok cok gecmis olsun cnm
buhar veriyordun evde degil mi?
bitkisel yontemleri de dene denemediysen keciboynuzu,ihlamur ve yaglar

Tedavisi iyi yapılırsa çabuk atlatır canım.göz yaşı dökmen ck normal csnım.dün bizim kız ilk defa(inşallah son olur)poposunun üstüne düştü,ağladım.biz ANNEYİZ...
masallah 10 yil ha :)
poponun ustune dusme ne ki?
kafa ustu,yan,ters her turlu defalarca dusuyor yerdeyken haliya dusuyor
Allah cumlemizin evlatlarini korusun

LCanim uzme kendini dr kadir tugcuyu duymussundur.o cok kiziyo drlara.astim yada bronsit baslangici diye bise yok ya astim dir ya degil diyo..bencede degildir uzme kendini.baharda geldi allerjiktir buyuk ihtimal tedavitle gecer..ben bol buhar onerorom.bide ortami nemli tut..benim oglanlarda dort yasa kadar sik hastalanirlarsi.simdi masaalah hem az hasta oluyolar hem cabuk ilacsisz atkatabiliyolar..ufaklikkla ugrasiyorum. Bende simdi..gecen ay hirliyo tikaniyodu bol buhar verdim.antibiyotik bile kullanmadim uzun surede iyilesti ama sonucta iyilesti..iyi dusu
buhar dedigin caydanlik buhari mi,nebulazator mu?
ne farki var sicak-soguk buharin?

Canım gecmiş olsun,ck kücük olunca tedavi olması iyi canım,yani erken fark edilmesi.kuzinimin kızıda 11-12aylıktı fark edildiğinde,oğlundada vardı,şimdi kız 8,oğlan 6yaşında ikiside ck sağlıklı maşallah.ikiside deli gibi spor yapıyor maşallah .hic korkma canım.sadece ck dikkat etmelisin,toza falan.doktor söyler saten.
Saol canım yeğeni asitimi tedaviyle mi geçti

Evet kadro tugcu yu biliyorum üyeliğin vardı unutmuş um şifreyi yazabilseydim ona sorardim .Sizede geçmiş olsun .evet evde buhar veriyorum uzun süreli vermedim 5 gün falan ayda birde nubulizator ile mi veriyorsun biraz anlatılması kaç gün ve kaç defa veriyorsun. Keçiboynuzu özünü veriyorum hatta keciboynuzu nu da suda hasliyorum suyunda iciriyorum .dok toz verdi bir ay kullanacaksınız tekrar gidecem hepinize tsk ederim

Back
X