2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cok cok gecmis olsun cnm
buhar veriyordun evde degil mi?
bitoday yontemleri de dene denemediysen keciboynuzu,ihlamur ve yaglar

masallah 10 yil ha :)
poponun ustune dusme ne ki?
kafa ustu,yan,ters her turlu defalarca dusuyor yerdeyken haliya dusuyor
Allah cumlemizin evlatlarini korusun

buhar dedigin caydanlik buhari mi,nebulazator mu?
ne farki var sicak-soguk buharin?
Soguk buhar canim..cigerleri rahatlatiyo...nebulizatorle..okaliptus yagi gunluk odada kaynamis suya damlatip odaya koy bayagi rahatlatir oda..bide zeytinyagi karabirle az isitip sur sirtina gogsune..ihlamur tarcin cubuguyla icoroyodum ben oyun olsun ve tarcinda iyi geliyo

yaresogupost: 40351621 .!.:
Evet kadro tugcu yu biliyorum üyeliğin vardı unutmuş um şifreyi yazabilseydim ona sorardim .Sizede geçmiş olsun .evet evde buhar veriyorum uzun süreli vermedim 5 gün falan ayda birde nubulizator ile mi veriyorsun biraz anlatılması kaç gün ve kaç defa veriyorsun. Keçiboynuzu özünü veriyorum hatta keciboynuzu nu da suda hasliyorum suyunda iciriyorum .dok toz verdi bir ay kullanacaksınız tekrar gidecem hepinize tsk ederim
Canim odayi soguk buharla nemlendiriyorum...nebilizatorlede ilk hastalik gunlerinde ilacla verdim..ventln mesela bir tanesini sekize bolup birgunde...prmkrt diye bitane var onuda sabah aksam...ama bunlari kullaninca yuzunu yika..agzini sil..su icir.dr vermistir buyuk ihtimal...ozellikle suyu bol icir..balgamida atsin..cabuk atlatirsiniz insallah..bide pekmez tereyagi isitip kasukla veriyodum iyi geliyodu..

Arkadaşlar kızımı çocuk göğüs e getirdim hiriltilari vardı astım başlangıç i olabilir dedi tetkikleri bekliyorum duanizi istiyorum inşallah bir şey çıkmaz çok Üzgünüm nasılsa böyle oldu anlamadım

Gecmis olsun canim, insallah kolayca tedavi edilir. Uzulmen cok normal, yine de kuzularin icin saglam dur canim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Canim odayi soguk buharla nemlendiriyorum...nebilizatorlede ilk hastalik gunlerinde ilacla verdim..ventln mesela bir tanesini sekize bolup birgunde...prmkrt diye bitane var onuda sabah aksam...ama bunlari kullaninca yuzunu yika..agzini sil..su icir.dr vermistir buyuk ihtimal...ozellikle suyu bol icir..balgamida atsin..cabuk atlatirsiniz insallah..bide pekmez tereyagi isitip kasukla veriyodum iyi geliyodu..
Pulmicort günde yarım verdim ventolin de 3 defa yinede etki etmedi dün dok airfix toz verdi başkada bir şey vermedi muamelesi ederken astım olabilir dedi tahlilde sonra konuşuruz dedi tahliller çıkınca astım mi dedim başını salladı yok der gibi bunu kullan bir ay sonra görüşelim böyle dok uyuz oluyorum hasta yakınını bilgilendirsene üniversite has özel olmayınca konuşmaya tenezzül etmiyorlar kendi düşünce m ventolin de getirmediği ne göre alerjik olabilir bu günde kendi dok goturecem bakayım ne diyor bu arada dok değiştirecem.

Arkadaşlar kızımı çocuk göğüs e getirdim hiriltilari vardı astım başlangıç i olabilir dedi tetkikleri bekliyorum duanizi istiyorum inşallah bir şey çıkmaz çok Üzgünüm nasılsa böyle oldu anlamadım

çok geçmiş olsun canım şuan inşallah iyidir.

Soguk buhar canim..cigerleri rahatlatiyo...nebulizatorle..okaliptus yagi gunluk odada kaynamis suya damlatip odaya koy bayagi rahatlatir oda..bide zeytinyagi karabirle az isitip sur sirtina gogsune..ihlamur tarcin cubuguyla icoroyodum ben oyun olsun ve tarcinda iyi geliyo
super bilgiler cnm ins gerek olmaz ama not aliyorum

Saol c

Canim hirilti devam ediyor .ardaninannesi annesi yazdıklarını hepsini uyguladım uzun süre yok hiç bir şey fayda etmiyor birde tuhaf olan uykudayken fazla hirilti olmuyor
ÇOK GEMmiş olsun bizim alt komşumuz günlük diye birşey varmış onun dumanını pamuğa tutup bir gün ön bir gün arkasına konulursa hırıltıyı alıyormuş öyle dedi benim kızım grip olduğunda.bendede astım ve alerji varmış çok sık hasta olurmuşum doktor 6 yada 12 yaşında geçeceğini söylemiş 12 yaşında astım geçti ama alerjim devam ediyor göğüs doktoruna gitmiştim geçen oda stım uykuda olduğunu nefes testi yaptı %78 çıktı iyi olduğunu söyledi.odasını ve evi bir gözden geçirmen gerek tüylü yoz tutan ve falalık herşeyi çıkar bulunduğu odadan halı bile birde battaniye örtüyordan kılıfa geçir detarjan kokulu şeyler parfüm v.s kullanma ben kendimden biliyorum çok rahatsız ediyor inşalah en kısa sürede düzelir.

Kızlar bu gün aylık kontrolü için çocuk dok yanına gittik dün çocuk göğüs dok verdiği ilacı gösterdim anlattım olanları bana airfix kullanma dedi astım diyebilmesi için 6 ay kontrolünde olması gerekiyor dedi kendide muane etti boğazında balgam var dedi antibiyotik bricalin ismini yanlış yazmış olabilirim birde astafen verdi kan tah sonuçlarında alerji normal çıkmış dedi oda deneme yoluyla airfix vermiş dedi kafam çok karıştı hangi dok yolunu izleyecem bilemedim kızıma ilaç vermeden unuttum öyle bir şey ki uyurken hirilti sesi gelmiyor birde öyle çok oksuruk te yok sizce ne yapmaliyim

ÇOK GEMmiş olsun bizim alt komşumuz günlük diye birşey varmış onun dumanını pamuğa tutup bir gün ön bir gün arkasına konulursa hırıltıyı alıyormuş öyle dedi benim kızım grip olduğunda.bendede astım ve alerji varmış çok sık hasta olurmuşum doktor 6 yada 12 yaşında geçeceğini söylemiş 12 yaşında astım geçti ama alerjim devam ediyor göğüs doktoruna gitmiştim geçen oda stım uykuda olduğunu nefes testi yaptı %78 çıktı iyi olduğunu söyledi.odasını ve evi bir gözden geçirmen gerek tüylü yoz tutan ve falalık herşeyi çıkar bulunduğu odadan halı bile birde battaniye örtüyordan kılıfa geçir detarjan kokulu şeyler parfüm v.s kullanma ben kendimden biliyorum çok rahatsız ediyor inşalah en kısa sürede düzelir.
Sanada geçmiş olsun günlük netten okumuştum diz yaptınız mı kiziniza

Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah;)

1 yas kontrolu vardi bugun minigimin. Asi saatine kadar gayet keyifli zaman gecirdi hastanede, arkadas edindi;) KKK, su cicegi ve pnomokok yapildi. Gelecek ay da meningokok yapilacakmis. Vaktimiz sinirli olunca goz muayenesine goturemedim, gelecek ay insallah. Agladi asi esnasinda ama hemsire eline balon verince unuttu gitti. Huysuzluk, ates vs yok simdilik.

Sizlerde ne var ne yok?;)

Iyi akşamlar kızlar...inşallah herkes iyidir.bugün eşimle birlikte kurabiyelerimizi süsledik...ck eğlenceliydi.kurabiyelerin işi bittiiiiii.....sadece daha paket işi kaldı image.webp image.webp image.webp

Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah:KK66:

1 yas kontrolu vardi bugun minigimin. Asi saatine kadar gayet keyifli zaman gecirdi hastanede, arkadas edindi:KK66: KKK, su cicegi ve pnomokok yapildi. Gelecek ay da meningokok yapilacakmis. Vaktimiz sinirli olunca goz muayenesine goturemedim, gelecek ay insallah. Agladi asi esnasinda ama hemsire eline balon verince unuttu gitti. Huysuzluk, ates vs yok simdilik.

Sizlerde ne var ne yok?:KK66:
Gecmiş olsun canım...inşallah ateşi çıkmaz.

OTE="2ocak, post: 40376860, member: 654550"]Iyi akşamlar kızlar...inşallah herkes iyidir.bugün eşimle birlikte kurabiyelerimizi süsledik...ck eğlenceliydi.kurabiyelerin işi bittiiiiii.....sadece daha paket işi kaldıEki Görüntüle 1485075 Eki Görüntüle 1485076 Eki Görüntüle 1485077
Cok güzel görünüyorlar ellerinize saglik :KK66:[/QUOTE]
Teşekkürler canım...ilk defa icin iyi oldular.kurabiyeleri dün yaptık,bugün süsledik...Allah'tan ada mira iyi uyudu...

Sanada geçmiş olsun günlük netten okumuştum diz yaptınız mı kiziniza
ben yapmadım 3 güne atlatmıştı gribi komşum vedi öylece kaldı am annem küçükken bizlerede yaptığını söyledi.gece hırıltı pek olmuyor çünkü hareketli değil gece geniz akıntısı oluyor kalşkıncada o hırıştıyı arttırıyor atıpğ çıkramadığından.çok geçmiş olsun sen en iyi doktoru araştırıp götür sonrada onalrın dedğini yap buradan bizim söylediğimiz kocakarı yöntemlerinden dah güvenilir bilim içini ferah tut.bizim dediklerimiz yardımcı.

Iyi aksamlar canlar, keyifler yerindedir insallah:KK66:

1 yas kontrolu vardi bugun minigimin. Asi saatine kadar gayet keyifli zaman gecirdi hastanede, arkadas edindi:KK66: KKK, su cicegi ve pnomokok yapildi. Gelecek ay da meningokok yapilacakmis. Vaktimiz sinirli olunca goz muayenesine goturemedim, gelecek ay insallah. Agladi asi esnasinda ama hemsire eline balon verince unuttu gitti. Huysuzluk, ates vs yok simdilik.

Sizlerde ne var ne yok?:KK66:
p.tesi yada salı bende aşıya götüreceğim şimdi herşyide anlar oldular kesin ağlar benim kızımda geçmiş olsun inşallah ateş yapmadan atlatır.

Back
X