2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slmun aleykum canlar
hic vakit olmuyor yahu :)

menenjit asisini yaptirdiniz mi?

aksam kacta yatiyor kuzulariniz sabah kacta kalkiyor?
bizimki 7:30dan basladi 8-9-10 diye kayiyor bakalim hayrola :)

@pateecan hosgeldin ozledik senin maceralarini
donusun muhtesem olmus ama :)
gonderdigin 3linkin ilk 2 sini acamadim tekrar verir msn?
bir de balon ve bulutlu bir foto yuklemissin o kagittan mi yapiliyor bulutlar nasil yapilmis?
@canandan nbr?ozledik nerelerde?

HIRSIZI HIRSIZI ben pekmez veriyordum ins icinde koruyucu,seker. ..vb yoktur kuzuma sifa olmustur

aleykümselam canım
1 yaş aşısı oldu benşim oğlum 3 tane bacaktan yaptılar menenjit aşısı da bir ay sonra oluyormuş.
benim oğlum 9-10-11 de en geç yatıyor

Cabuk ogreniyorlar degil mi:KK66: Herseyi taklit ediyorlar. Kelimeyi tam soyleyemese de eline kurabiye verince tesekkur ederim demeye calismasi cok hosuma gidiyor. O zaman daha iyi idrak ediyorum her halimiz tavrimiz/uslubumuz cok onemli. Bir cift goz bizi 7/24 izliyor:KK66:
aynen dün ananesi ile kedi çağırmışlar gel pisi pisi diye evde akşam pis pis diyip durdu :)benim kızıma ben gelince sarılıyorum sonra seni çok kocaman seviyorum diyorum ellerimi havaya kaldırıp sarılıyorum ona oda akşam bana bakıyor ellerini yukarı kaşdırıp kikirdiyor yani yap sarıl bana diye...gerçenten evin neşesi her gün insanı şaşırtacak derecede hızlı öğreniyorlar işten gelince tüm yorgunluğu alıyor..

kizlar gelisimleri icin neler yapiyorsunuz hangi oyun&oyuncak&etkinlik?

takip ettiginiz site,kitap,blog var mi?

emzirenler kac defa emziriyorsunuz?
kac ogun kati gida veriyorsunuz?
çok hoşsun arada bir gelip dönem ödevi gibi sorular soruyorsun :)

Valla öyle... biri beni tutacakmı diye beklemiyor artık peşinde koşan biri olmayınca tedbirli ayağa kalkıp oturuyor... dara düşünce ağlayıp birilerini çağırmıyor kendi kurtulmaya çalışıyor...
benimde eşim ağlar...bakamaz kan alınırken... ela bir yandan eşim bir yandan ağlamaya başlarlar... bazen dayanamayıp çıktığı da oluyor....

afiyet olsun canım...ne var ne yok elden geçiriyorum küçük ufak tefek şeyleri ayıklayıp atıyorum...ama sürekli eve bir oyuncak transferi var... benim kız eline aldığı şeyi ben isteyince verecek gibi yapıp götün götün kaçıyor...elinde alıncada kıyameti koparıyor... asla vermiyor...maşşallah senin oğlana

maşşallah ...benim kızalışırmı ki...sadece elinde bir yiyeccek varsa elinde bırakmadan yedirmeye çalışıyor ama onu bile vermez...

mennejit aşısı 1 ay sonra dedi...2 tane marka verdi bir bir doz diğeri 2 doz şeklindeymiş...145 tl civarı dedi...üzerinde soğık pres yazıyor ama pekmez gibi cıvık...güvenip alıyoruz bakalım dediğin gibi şifa olsun kuzulara....

Allah beterinden saklasın... yeni gelinin yeğeni kumandanın pillerini çıkarıp yutmuş... sırtına vura vura zor çıkarmışlar boğazından... dikkat etmek lazım...
biizim ki ne bulursa ağzına atıyor...biri vermese bile zorla istiyor...nam nam diyor...
ayy Allah korumuş pil yuttuğğu için ölen çocuklaro oluyor ya .benimde moralim bozuldu bizim çalıştığımız sanayi sitesinde şer..sizin teki arkadaşı şehir dışına mal almaya çıkınca arkadaşının evine teknisyenim diye gidip kadını çekiçle vurup,kulağını yırtıp tecavüz etmiş hemde 2 yaşındaki evladının yanında evdeki altınlarıda alıp kaçmış şerr..muşta yakalanmış tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm şimdi ablam aradıda söyledi.

ayy Allah korumuş pil yuttuğğu için ölen çocuklaro oluyor ya .benimde moralim bozuldu bizim çalıştığımız sanayi sitesinde şer..sizin teki arkadaşı şehir dışına mal almaya çıkınca arkadaşının evine teknisyenim diye gidip kadını çekiçle vurup,kulağını yırtıp tecavüz etmiş hemde 2 yaşındaki evladının yanında evdeki altınlarıda alıp kaçmış şerr..muşta yakalanmış tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm şimdi ablam aradıda söyledi.

allah korusun hepimizi allah akıl fikir versin böylelerine.

maşallah ela ya canım
bizim sağlık ocağı kesti d vitaminini acaba bıngıldağı kapandı mı ki hiç öyle birşey de demedi
kapanmamıştır şimdi ama zaten küçüleceği kadar küçüşmüştür... pek uygun görmüyorlarmış 1 yaşından sonra diye söyledi hemşire..

Ayyyy offff daha ck küçükler ya,yalnız bırakmamak lazım aslında.ya pili nasıl çıkartmış?piller gizli ve vidalı yerlerde oluyor.
canım Türkiye de kumandaların çoğu vidasız ve kolayca açıp kapata biliyorsun ...

Ya kızlar bıngıldak ne?
hemşire bebeğin tepesini parmaklarıyla kontrol ediyor ya hani... çok ağladığında damar gibi atan yer...beynin gelişimi için kafatası kemiğindeki aralık kısım....

töbe töbe...sinirlerim bozuldu...tesadüfen yaşıyoruz gerçekten...nasıl bir caniliktir ya...

Son düzenleme:
aynen dün ananesi ile kedi çağırmışlar gel pisi pisi diye evde akşam pis pis diyip durdu :)benim kızıma ben gelince sarılıyorum sonra seni çok kocaman seviyorum diyorum ellerimi havaya kaldırıp sarılıyorum ona oda akşam bana bakıyor ellerini yukarı kaşdırıp kikirdiyor yani yap sarıl bana diye...gerçenten evin neşesi her gün insanı şaşırtacak derecede hızlı öğreniyorlar işten gelince tüm yorgunluğu alıyor..
oglum da beni ne kadar seviyorsun diye sorunca elini iki yana yukari dogru aciyor kocaman seviyormus Allah esirgesin hepsini

çok hoşsun arada bir gelip dönem ödevi gibi sorular soruyorsun :)
odevini zmninda teslim etmeyenlere0 0 veriyorum ama bu gercek

Selam guzeller:KK66: Mayis geldi, yagmur yas geri dondu. Kombi acik. Bir duzene girmedi:KK66:

Pate oglanin alerjisi nasil oldu canim, basladi mi yemeye yavas yavas? Teknoloji iyi kullanilirsa nimet canim. Onlar da alicasacaklar zamanla. Suan en guzeli dogal materyallerle oynamalari. Ne kadar apartmanlara hapsolsak da doga ile tanismalari, dokunarak deneyerek ogrenmeleri. Evde de disarida da tecrube edecek cok malzeme var. Biz onlara firsat yarattigimiz surece tv ya da pc bagimlisi olmazlar. Iyi yapiyorsun:KK66:

Hirsizi guzel oldu canim, tekrar tesekkurler. Ela ya da gecmis olsun. Kucuk parcalara cok dikkat et gulum. Ne bulurlarsa hala agizlarina atiyorlar. Ben alistirdim. Birsey bulursa bana uzatiyor ben de tesekkur ediyorum. Agzina attigi an yakalarsam da verir misin lutfen deyince cikartip uzatiyor:KK66:
Haklısın canım :KK73:
Alerjiler geçmek bilmeyince dr kortizonlu krem verdi 2 günde geçtiler şükür , bende geçmeden veremiyordum birşey , çoğu şeyi denedim yapmadı şimdilik denemeye devam ediyorum azar azar ama yumurta hala alerjik sütüde denemedim henüz :)

slmun aleykum canlar
hic vakit olmuyor yahu :)

menenjit asisini yaptirdiniz mi?

aksam kacta yatiyor kuzulariniz sabah kacta kalkiyor?
bizimki 7:30dan basladi 8-9-10 diye kayiyor bakalim hayrola :)

@pateecan hosgeldin ozledik senin maceralarini
donusun muhtesem olmus ama :)
gonderdigin 3linkin ilk 2 sini acamadim tekrar verir msn?
bir de balon ve bulutlu bir foto yuklemissin o kagittan mi yapiliyor bulutlar nasil yapilmis?
@canandan nbr?ozledik nerelerde?

HIRSIZI HIRSIZI ben pekmez veriyordum ins icinde koruyucu,seker. ..vb yoktur kuzuma sifa olmustur

Benim oğlan 8-9 arası yatıp 6-7 arası uyanıyor...gündüz hala 2 kez uyuyor,1.5 saat sabah 1.5 saat öğleden sonra...
sağol canım , vakit bulamıyorum pek :) canan iyi napsın en son oğlunun doğumgününü yaptı ozaman haberleştik,iyiydi :)

http://benbirannedogurdum.blogspot.com.tr/search/label/Azra 12 aylık?m=1

http://deliisibunlar.blogspot.com.tr/2012/04/kagittan-sus.html?m=1

Offfff....ck acı...memleket sapık dolu...bir kadının yaşaya bileceği en ağır en zor en kötü bir olayı yaşamış!!!!!inşallah en kısa zamanda toparlanır ve inşallah eşi desteğini esirgemez ve karısına sahip çıkar.

kapanmamıştır şimdi ama zaten küçüleceği kadar küçüşmüştür... pek uygun görmüyorlarmış 1 yaşından sonra diye söyledi hemşire..

canım Türkiye de kumandaların çoğu vidasız ve kolayca açıp kapata biliyorsun ...

hemşire bebeğin tepesini parmaklarıyla kontrol ediyor ya hani... çok ağladığında damar gibi atan yer...beynin gelişimi için kafatası kemiğindeki aralık kısım....

töbe töbe...sinirlerim bozuldu...tesadüfen yaşıyoruz gerçekten...nasıl bir caniliktir ya...
Ok canım anladım.dün doktor baktı iyi dedi.öyle arabalar oyuncaklar burdada var canım,asıl sorun öyle oyuncaklar 3yaş sonrası icin,yani önce verirsen herzaman risk var demek.

Annem crocs terlik aldı 21numara büyük geldi,sanırım 20numara iyi.yürümeye başlasın ozaman alacağım.bir kactane ayakkabı beyendim,ama fazla almayacağım,2-3cift yeter.ck çabuk büyüyorlar MAŞALLAH.belki Londra'ya gidince alırım fiyatlar daha uygun buraya göre.5hafta kaldı bebişimiz gelmesine.
. Merhaba 2ocak fiyatlar londrada kesinlikle daha uygun. Özel olmazsa ne zaman geliyorsun bende londradayım.

. Merhaba 2ocak fiyatlar londrada kesinlikle daha uygun. Özel olmazsa ne zaman geliyorsun bende londradayım.
Valla canım geline bağlı,nezaman doğurursa ozaman geleceğiz hahahaha...Mayıs sonu termini biz Haziran'ın 2haftası gelmeyi planlıyoruz.1yıldır Londra'da kardeşim ve eşi,baby süpriz oldu hepimize.kardeşim kensington'da oturuyor.

Back
X