2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Maşallah cabuk ogreniyorlar.gunde kac uyku yapiyor minikim iki uyku yapiyor artik ssbah uyunak istemiyor gibi ama mız mızlanıyorda tek uykuya mı indirsem bilemedim
onaltinci aydan sonra bie iner ama uzun olur bu uyku diyoar..alparslan haa iki kez uyuyo..yedibucukta. Uyaniyo..onbir gibi uyuyo en az bir saat..aksam ustu dortbucukta uyuyo iki saat..dokuz bucuk gibide uyuyo.geceleri uyanmiyodu pek ama ikigundur meemede uyuyo..son bir azisi kaldi o cikiyo ondan sanirim..kendi belirler uykuyu cok zorlama sen canim.

Benim oglumda bazi gunler iki kere uyuyor o zaman gec kalkiyor bazi gunler bir kere uyuyor o zamanda en.gec 10 da uyumus oluyor. Babamiz bize deniz sortu almis bez takmadan.giydirdim girdi denize cikinca kumsalda uyudu ama baktim hic isememis bez bagladim eve gidene.kadar masallah cok isemis bez cikinca sanirim altina.yapmayacak gibi. Gunes kremi kullandik ama markayi unuttum her tqrqfini kremledim hic yanmadi
Canim biz sabah erken saatte yada altidan sonra denize giriyoruz..ben cok krem sevmiyorum..kantoron yagi suruyorum hepimize..yanan olmadi..iyice bronzlasti oglanlar ..annemlerdeyimm.babamiz sasiraxak kara oglanlari gorunce.

Merhaba guzel anneler...ben uzun zamandir yazamadim ara ara girip sizi takip ediyorum ama ben ve tunç cok sukur iyiyiz ayin 20 sinde 17 aylik olucaz kismetse...6 tane disimiz var ..ama daha yeni taneli seyler yiyebilir olduk hep oguruyordu kusuyordu hatta...tunc konusmayi baya ilerletti her soyledgmi tekrar edebiliyor cok sukur bilerek kullandigi kelime sayisida baya iyi masalh yalniz sudan nefret ediyor denizden havuzdan banyo yapmaktan cok korkuyor hala kizlar yaa kilosu konusmasi yurumesi kosmasi cok iyide sanki boyumuz bayadir ayni yaa sizinkiler nasil ben merak ediyorum hala 81 cm 3 ay oncede oyleydi sanki dr a gotrmedim gerci kendim olctumde kilo 12 oda degismedi yaa bi gotursemmiki saclarida bu ara dokuluyo bi vitamin eksikligi olabilir mi..gerci herseyden yediriyoruz

Merhabalar
biz de tatilimizi yaptık döndük
sayfalar birikmiştir baya diye düşünüyordum ki bıraktığım yerde

ne çok tatil yaptınız yeter gelin artık :)
şaka bir yana umarım herkesin keyfi yerindedir
sizi çok seviyorum :)

Merhaba guzel anneler...ben uzun zamandir yazamadim ara ara girip sizi takip ediyorum ama ben ve tunç cok sukur iyiyiz ayin 20 sinde 17 aylik olucaz kismetse...6 tane disimiz var ..ama daha yeni taneli seyler yiyebilir olduk hep oguruyordu kusuyordu hatta...tunc konusmayi baya ilerletti her soyledgmi tekrar edebiliyor cok sukur bilerek kullandigi kelime sayisida baya iyi masalh yalniz sudan nefret ediyor denizden havuzdan banyo yapmaktan cok korkuyor hala kizlar yaa kilosu konusmasi yurumesi kosmasi cok iyide sanki boyumuz bayadir ayni yaa sizinkiler nasil ben merak ediyorum hala 81 cm 3 ay oncede oyleydi sanki dr a gotrmedim gerci kendim olctumde kilo 12 oda degismedi yaa bi gotursemmiki saclarida bu ara dokuluyo bi vitamin eksikligi olabilir mi..gerci herseyden yediriyoruz
cnm 1000 masallahı var boyunun daha ne olsun

Merhaba kızlar biz eşimin koyundeydik int tel hiç biri çekmiyorduk bayraminiz güzel geçmiştir inş tatilde olanlarında keyfi yerindedir umarım biz ağustosun 20 de gideceğiz Allah nasip ederse .tatile giden arkadaşlar hangi güneş kremini kullandı hangi marka mayo aldı suda kullanılan bez mi aldınız hangi anlarda suya girdiniz bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim uzun oldu sanırım:)

Merhaba canım,fotoğraf yükledim kullandıklarımı görmen için.
Denize 10-12 ya da 3-4'ten sonra girdi genelde kızım,güneş altında bazen şapkayla bazen de tenteli deniz simidiyle girdi suya. Aşırı sıcak değilken de şapkasız girdi.uzun kalmamasına dikkat ettim,mayo bez kullandım,denizden çıkınca değiştirdim normal bezle,hem rahat tuvaletini yapsın hem de ıslak kalmasın diye,soğuk duşa da girdi tabi deniz sonrası.Sevdi Allah'tan :)
Bir de bol su içti,ona dikkat ettim.yedek şapka,sinkov unutma bence,bazı yerlerde sinek çok oluyor,doktor kullanabilirsin dedi.ellerine yüzüne sıkmadım.
İyi tatiller şimdiden

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 91
Bu arada esmerimi merak ediyodum,ben mi kaçırdım yazdı da görmedim mi diye,şimdi konu sahibi isim değişince kimmiş diye baktım,başka konulara bugün yorum yapmış,iyi demek ki,öğrenmiş oldum

Çok kişi firarda,inşallah herkes iyidir..:KK36:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Nerdesiniz ya
Vallahi kazen kapatacak sayfayı :)
Kazen duyma beni :) canlanacağız.

Bu arada esmerimi merak ediyodum,ben mi kaçırdım yazdı da görmedim mi diye,şimdi konu sahibi isim değişince kimmiş diye baktım,başka konulara bugün yorum yapmış,iyi demek ki,öğrenmiş oldum

aaa evet bakmadım içeriğine ama esmer isim mi değiştirmiş yoksa başka biri mi olmuş konu sahibi

slm dünyalar tatlısı nisan kuzularının güzel anneleri evet forum bu aralar epey ıssız kaldı ben genelde sessiz takip edenlerdendim ama hal böyle olunca yazayım dedim inşallah bir an önce canlanırız... umarım herkes iyidir biz kızımla iyiyiz şükür... çocuğu kreşe başlayanlar var mı...eğer varsa süreç hakkında yaşadıklarını paylaşırsa memnun olurum...

slm kızlar
neredesiniz?
başka yere mi taşıdınız sayfayı?bana niye haber vermiyorsunuz :)

inş
simcacım ben de istanbul etkinliği yapalım istiyorum ama baksana :(
aklında olsun avm veya başka yerde etkinlik olursa birlikte katılalım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Nerdesiniz ya
Vallahi kazen kapatacak sayfayı :)
Kazen duyma beni :) canlanacağız.
ben burdayım cancagızım :)

Bende burdayim ama kimse yazmayinca yazdim yazdim baktim ses yok durdum..eylul bir dedik drsaydik bugun.aksam ateslendi ufaklik..allerji dedi.11200klilomuz boy 87..cok sebek coook..butun gun abii abii peslerinde ...abilerinin.

aslında bi önceki kontrole gittiğimde doktor bebeğin makat gelişi şeklinde durduğunu söylemişti ama 1 ay geçti neredeyse umarım baş aşağı dönmüştür ve o yüzdendir :)
merhaba bebeğinizde 1.50 risk var demişsiniz bir topikte sağlıkla doğdumu acaba bende aynı durumdayım şuan.

Back
X