- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
Uzun zaman girmeyince yeni actim canim. Birlestirdiler hesaplari. Azicik kilo aldim, zayiflama topigindeyim:) Sen nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAKIYORUM CANIM ARADA BİR...AMA PEK YAZAN ÇİZEN YOK DİYE UĞRAYAMADIM... SEN NASILSIN ASIL...
Merhaba aktarcım nasılsın? Benim minik kızımda oğluşunla aynı gün doğdular, bugün 18. ayımızı tamamladık nice güzel yaşalara umarımGünaydınnn, hayırlı cumalar kızlarr.
Topik eridi gitti ya bende hep sitem ettim ama baktım herkes hayatın derdine düşmüş kimse gelmiyor bende gelmez oldum sizler nasılsınız, artık bebiş değil:) çocuklar nasıl diyeyim. Benim oğluşum bugün tam 18 aylık oldu. Zaman nasıl da çabuk geçiyor :) 09/04/2014-09/10/2015 :)
Haydi kızlar yine hareketlenelim. Aramızda tekrar hamiş olan var mı merak ettim.
Canim benim ben iyiyim sen nasilsin evet hatirliyorum ayni gun dogdulqr nice guzel yaslara benimde süt iznim bitti bugun (Merhaba aktarcım nasılsın? Benim minik kızımda oğluşunla aynı gün doğdular, bugün 18. ayımızı tamamladık nice güzel yaşalara umarım![]()
Bende kızımda çok şükür iyiyiz , kızım tam bir atom karınca oldu :) hiç durmuyor yerinde.Canim benim ben iyiyim sen nasilsin evet hatirliyorum ayni gun dogdulqr nice guzel yaslara benimde süt iznim bitti bugun (
Benim kızımda unutmayın oda ani gün doğdu benim minikimde alerjisi vardi yazmıştım sanırım halen fıs fıs kullanıyoruz köpek dişlerini çıkartıyor uyku yok gece sürekli uyanior sizler nerrlerdesinizz yazan olmayınca bakıp çıkıyorumMerhaba aktarcım nasılsın? Benim minik kızımda oğluşunla aynı gün doğdular, bugün 18. ayımızı tamamladık nice güzel yaşalara umarım![]()
Amin çok sağol canımSağolun güzeller biz de iyiyiz,çok sevindim yazmanıza,Jazzquell hayırlısı olsun,inşallah hallolsun bu sefer davan,yüzünüz hep gülsün bundan sonra tatlı kızınla
benim kızımın da huyları değişiyor,iyice cazgırlıklara başladı
Öğle uykusunda evde değilsek yandık,bugün yollardaydık,arabada az uyudu,akşam kriz geçirdi resmen,ilk kez diş çıkartmaya da bu kadar tepki veriyor son 10 gündür,dişe bölünen uyku da eklenince çıldırdı.en sonunda o ağlar ben ağlar ,öyle uyuyakaldı.
Haftada 2 gün anneli oyun grubuna başladık,bakalım bu ayı bitirince karar vericem devamına,ama şimdilik çok iyi geldi,evde sıkılıyor,orda yoruluyor,oyun için sıraya girmeyi,paylaşmayı öğreniyor,inşallah daha da iyi olur.
Ben de bazen çok yorgun hissediyorum,nefes alamıyorum gibi oluyor,başka kimseye de bırakamadığım için.Geçiyor Allah'tan,depresif,mutlu,değişken ruh hali :)
Dila yürümeye başlayınca tempo arttı tabi,kendime büyükler için olan boyama kitabı aldım,kafa dağıtmak için süper,tavsiye ederim kuzular uykudayken.
Bu arada doğumda aldığım korkunç 38 kiloyu da verdim şükür,çizelgeyi düzeltemiyorum.sıra geldi evlenince aldığım kilolara
![]()
D3S1R3 senin işin benden kat kat kolaydır,zaten dikkatliydin,kolayca verirsin eminim
aktara cevap veren olmamış,daha 2.ye hamile kalan yok heraldeben zaten tek başıma yani yardım edecek kimse olmadan büyüttüğüm ve kilolardan da çok çektiğim için ne ruhen ne bedenen hiiiiç hazır değilim daha.nasıl bakıcam 2 olunca fıttırmadan bilemiyorum
![]()
Amin çok sağol canımAllah hepimize huzur ve mutluluk versin. Bu bizim kızlar çok cadılık yapıyorlar bende kızımın elinde oyuncak oldum resmen
durmuyor hiç yerinde azı dişleri çıkıyor ve grip şu an dediğin gibi öğle uykusu kaçınca bütün apartmanı ayağa kaldırıyor
Bende onca şeyden çok sonra hem bazı şeylere karşı inancımı, hem güvenimi hemde duygularımı yitirdim kızım adına da üzülüyorum bir yanı eksik büyüyecek. Büyüklerim bir şans daha vermem için ısrarcı ama ben çok kararsızım.
Çarşamba günü aile terapistine gideceğiz İdil için en doğru kararı vermek istiyorum çünkü. Ama biliyorum ki aldatan yin aldatır.
Simcacim ne güzel yazmissin jazquell icin iki defa okudum gozlerim dolarak. Insallah mutlu olacak birbirimizi tanimiyoruz ama ben mutlu olacagina inaniyorum
Rica etsem benim icin de kart acarmisinsimca`m