Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ck zor bir dönemden geciyorsun...sadece kendini düşünmüyorsun,kızınıda düşünüyorsun...sana asla ben olsaydım şunu yapardım bunu yapardım diyemem,her insan her kadın her anne farklı cünkü.kuzinim eşinden boşanmak üzere,11yıldır evliydiler,2cocukları var,eşini bizler ck seviyoruz...ama bazen olmayınca zorlamayada gerek yok.kuzinim ck kararsız kaldı(aldatma,dayak,kumar,içki falan yok)yani aslında hersey ck normal bize göre.boşanmaya karar verdiğinde sözlü şiddet gördüğünü söyledi,artık dayanamadığını söyledi...Amin çok sağol canımAllah hepimize huzur ve mutluluk versin. Bu bizim kızlar çok cadılık yapıyorlar bende kızımın elinde oyuncak oldum resmen
durmuyor hiç yerinde azı dişleri çıkıyor ve grip şu an dediğin gibi öğle uykusu kaçınca bütün apartmanı ayağa kaldırıyor
Bende onca şeyden çok sonra hem bazı şeylere karşı inancımı, hem güvenimi hemde duygularımı yitirdim kızım adına da üzülüyorum bir yanı eksik büyüyecek. Büyüklerim bir şans daha vermem için ısrarcı ama ben çok kararsızım.
Çarşamba günü aile terapistine gideceğiz İdil için en doğru kararı vermek istiyorum çünkü. Ama biliyorum ki aldatan yin aldatır.
Slm kızlar nasılsınız?inşallah herkez iyidir.
Bir kaç aydır ck yoğun geciyor,zor yetişiyorum herşeye...kızım yerinde durmuyor,eh ck yatım diyor sanırım...
Kardeş planlayan varmı???biz yavaş yavaş planlıyoruz,yas 32 fazla ertelemek istemiyoruz.
Folikasit kulanmaya başladım...ck dikkat etmeliyim,ilk bebeğimi folikasit yermezliğinden dolayı kaybetmiştik.İyiyiz canım sende iyisin umarım aynen hem iş hem çocuk yoğun oluyor. Sağlıklı olsunlar da 18 aylık oldular bile :)
Biz henüz düşünmüyoruz hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin inşallah.
Korkma canim hayirlisi neyse o olsun mademki istiyorsun saglikli hayirli evlat versin rabbim insallahFolikasit kulanmaya başladım...ck dikkat etmeliyim,ilk bebeğimi folikasit yermezliğinden dolayı kaybetmiştik.
Aslında ck korkuyorum...eşim ck destek oluyor,ama içimdeki korkuyu atamıyorum.
Slm kızlar nasılsınız?inşallah herkez iyidir.
Bir kaç aydır ck yoğun geciyor,zor yetişiyorum herşeye...kızım yerinde durmuyor,eh ck yatım diyor sanırım...
Kardeş planlayan varmı???biz yavaş yavaş planlıyoruz,yas 32 fazla ertelemek istemiyoruz.
kızlar merhaba,koşusturmadan bende yazamaz oldum kız , iş ,es derken bu arada erken menapoza giriyorum galiba yarın doktora gideceğim.daha öncede gittim ama sıkıntıların geçmedi kullandığım ilaçlarla daha detaylı yarınki randevum bakalım hayırlısı.kızım yerinde durmuyor kimo diyip kapıyı açıyor buyrun diyor yapışıp opüyorum yememek için kendimi zor tutuyorum tabi hemen isteği geliyor atta gidelim sokak delisi yazın gez gez şimdi evde zor zapteder olduk.Jazzquell evldın ve senin için hayırlısı ne ise o olsun sırf çocuğunuz var diye kaldıramıyacağın bir yük altına girme çünkü senin mutsuzluğun onunda mutsuzluğu sen nasıl huzurlu olacaksan ikiniz içinde iyisi odur bence Allah yardımcın olsun.
evlatlarınıza ve kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Fazla plan yapmıyoruz,yani stres yapmıyorum hamile kalmak icin.ilk bebeğimde herşeyi planlı olmuştu.istediğim ay hamile kalmıştım,istediğim yaşta doğum yapacaktım,istediğim hayal etiğim yaşta anne olacaktım...ama olmadı,şunu öğrendim herşey istediğimiz gibi olmaya biliyor...Allah'a bıraktım,sağlıklı olsunlar başka hiçbirşey istemiyoruz.Benim yaş 35 de hala planlamıyorum:) şaka bir yana tek başıma büyüttüğüm için 2.ye cesaretim yok henüz benim.kilolarla da çok uğraştım,ne bedenen ne ruhen hazır değilim,o yüzden ne zaman hah şimdi rahatım dersem o zaman inşallah düşünücem.ama mutlaka kardeşi olsun istiyorum Allah izin verirse.
İnşallah gönlüne göre olur senin de
hosbuldum sagol canim .Randevuyu on gün önceden ancak alabilmişti doktor regl ikinci gününde randevusu gelmemi istedi .Merhaba canım hoşgeldin senin ve çocuğunun iyi olmasına sevindim maşallah hepsi bıcır bıcırlar..
Üzüldüm menapoz durumuna inşallah böyle bir durum yoktur bizleri de haberdar et hastaneden gelince canım. Öpüyorum.
canım benim merak etmiştik seni... aranıyordu gözlerim ne zamn yazacaksın diye... gerçi topic öyle bir hal aldıki kim yazarsa yazsın merakla ouyorum artık...hakkında hayırlısı olsun...Kızlar nasılsınız ? :) ihmal ettim sizleri biliyorum.
Biz kızımla şükür iyiyiz, benim boşanma davası hala sürüyor. Kasım da son duruşma görülecek artık karara bağlanır herhalde. Özetle bende durum bu. Umarım herkes iyidir.
maşşallah canım kızınla ne güzel kaieli zaman geçiriryorsun... benim kızı bir görseniz sincap halt etmiş yanında çok yaramaz artık misafirliklerde pek istenmiyoruz çünkü her yeri karıştırıyor... kayınbabam bile istemiyor onlara gitmemi o derece...Sağolun güzeller biz de iyiyiz,çok sevindim yazmanıza,Jazzquell hayırlısı olsun,inşallah hallolsun bu sefer davan,yüzünüz hep gülsün bundan sonra tatlı kızınla
benim kızımın da huyları değişiyor,iyice cazgırlıklara başladı
Öğle uykusunda evde değilsek yandık,bugün yollardaydık,arabada az uyudu,akşam kriz geçirdi resmen,ilk kez diş çıkartmaya da bu kadar tepki veriyor son 10 gündür,dişe bölünen uyku da eklenince çıldırdı.en sonunda o ağlar ben ağlar ,öyle uyuyakaldı.
Haftada 2 gün anneli oyun grubuna başladık,bakalım bu ayı bitirince karar vericem devamına,ama şimdilik çok iyi geldi,evde sıkılıyor,orda yoruluyor,oyun için sıraya girmeyi,paylaşmayı öğreniyor,inşallah daha da iyi olur.
Ben de bazen çok yorgun hissediyorum,nefes alamıyorum gibi oluyor,başka kimseye de bırakamadığım için.Geçiyor Allah'tan,depresif,mutlu,değişken ruh hali :)
Dila yürümeye başlayınca tempo arttı tabi,kendime büyükler için olan boyama kitabı aldım,kafa dağıtmak için süper,tavsiye ederim kuzular uykudayken.
Bu arada doğumda aldığım korkunç 38 kiloyu da verdim şükür,çizelgeyi düzeltemiyorum.sıra geldi evlenince aldığım kilolara
![]()
D3S1R3 senin işin benden kat kat kolaydır,zaten dikkatliydin,kolayca verirsin eminim
aktara cevap veren olmamış,daha 2.ye hamile kalan yok heraldeben zaten tek başıma yani yardım edecek kimse olmadan büyüttüğüm ve kilolardan da çok çektiğim için ne ruhen ne bedenen hiiiiç hazır değilim daha.nasıl bakıcam 2 olunca fıttırmadan bilemiyorum
![]()
canım benim inşallah stres yada başka bir şeyin tetiklediği bir şeydir vücudunun verdiği tepki... sonuçtan haberdar et bizleri ...kızlar merhaba,koşusturmadan bende yazamaz oldum kız , iş ,es derken bu arada erken menapoza giriyorum galiba yarın doktora gideceğim.daha öncede gittim ama sıkıntıların geçmedi kullandığım ilaçlarla daha detaylı yarınki randevum bakalım hayırlısı.kızım yerinde durmuyor kimo diyip kapıyı açıyor buyrun diyor yapışıp opüyorum yememek için kendimi zor tutuyorum tabi hemen isteği geliyor atta gidelim sokak delisi yazın gez gez şimdi evde zor zapteder olduk.Jazzquell evldın ve senin için hayırlısı ne ise o olsun sırf çocuğunuz var diye kaldıramıyacağın bir yük altına girme çünkü senin mutsuzluğun onunda mutsuzluğu sen nasıl huzurlu olacaksan ikiniz içinde iyisi odur bence Allah yardımcın olsun.
evlatlarınıza ve kendinize iyi bakın arkadaşlar.
HAYIRLI CUMALAR CANIMGünaydın, hayırlı cumalar kızlar.
:))) EŞİMİN TARAFININ TESPİTİ ŞÖYLE: benim yeğenlerimi biliyormusun bilmem çok aşırı yaramaz 2 erkek yeğenim var...eşimin tarafı , yeğenlerimi çok kınadıkları için ela da onlar gibi yaramaz olmuş... öyle diyorlar...Merhaba herkese,
Bişey farkettim,şaka maka silik çizgi yok tam çizgi mi derken 2 yıldır forumdayız hanımlar
HIRSIZI canım sevindim iyi olmanıza,biraz daha kendilerini ifade edince daha da uslanıcak inşallah kuzularımız,dila çok çığlık atıyo konuşamadığı için,oyun grubundaki deneyimli anneler de ,sahibi de aynı şeyi söyledi,konuşunca böyle bağırmıycak diye.Amin :) bana çok sorun değil,kuzum rahatlasın
![]()
En nefret etiğim şey birisini kınamak...hepimiz insanız,yarın ne olacağız bunu kimse bilemez.ay şimdi tam bıcır bıcırlar...sanki kızım hep vardı...ne güzel yazmışsın hırsız...gercektende sanki onlar hep vardı...Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın,onların acısını bizlere yaşatmasın.:))) EŞİMİN TARAFININ TESPİTİ ŞÖYLE: benim yeğenlerimi biliyormusun bilmem çok aşırı yaramaz 2 erkek yeğenim var...eşimin tarafı , yeğenlerimi çok kınadıkları için ela da onlar gibi yaramaz olmuş... öyle diyorlar...
çığlıkkkkkk.... bu ses bu çocuktan mı çıktı dediğim... mutfaktayken o çığlığı duyduğumda amannnn kesin kötü bi şey oldu deyip elaya koştuğumda beni kahkahalarla karşılaştığım çoook olmuştur...sürekli bir çığlık atma hevesinde... çok heyecanlandığı zaman sinirlendiği zaman yani genelde hep çığlık atar....sanırım bizim koç burcu çocuklarının da bir özelliğiymiş bu ....ayrıca dikkat çekmek için de yapıyorlarmış...
aynen dediğin gibi... çift çizgiden şimdiye kadar geçen zaman .... sanki hep hayatımdaydı kızım hep vardı gibi...
üzülmemek elde değil.... kocaman bir taş insanın göğsüne düşüp kalıyor... ne yapsan kötü olacaksın çok zor bir durumda bırakmış sizi anlıyorum ben bu hali...neyse ki o kadar yol gelmişsiniz diye bir kerecik göstermiş bari...ben böyle gelinlere gelin hanım demiyorum '' gidin hanım'' kimseyi istemiyorlar çevrelerinde...kendi bilir ilerde yalnız kalacak olan o olacak haberi yok..gözünüz aydın canım....Allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla sıhhatle inşallah...Slm kızlar nasılsınız?kızlar uzun zaman uğramamıştım,sizlere söyledimmi hatırlamıyorum...28mayısta yeğenim DENIZIM doğdu,Londra'da.2hafta sonra gitik görmeye,normalde Londra'ya gitiğimiz zaman kardeşimde kalıyorduk.annem babam ve kardeşimin kv'si onlarda olduğu icin Hotel'e gitik.2gece,3gün kaldık...ck mutluydum yeğenim olduğu icin...ama tam bir hayal kırıklı yaşadım...gelinimiz ck zor bir insan,sürekli altan alıyoruz ailecek,sırf erkek kardeşimin huzuru bozulmasın diye...neyse...ya yeğenimi sadece 1kere gördüm gibi birşey oldu,yani bende doğum yaptım,hatta sezaryen ama hic yatmadım,bebeğimi hic kimseden saklamadım,ck üzüldüm ve eşim benim üzüldüğümü anladı,teseli etmeye çalıştı geri dönerken.şok oldum...valla gelinde demiyorum geleceğizde demiyorum artık...8yıldır hep altan alan ben oldum.