canım benim merak etmiştik seni... aranıyordu gözlerim ne zamn yazacaksın diye... gerçi topic öyle bir hal aldıki kim yazarsa yazsın merakla ouyorum artık...hakkında hayırlısı olsun...
benim annem orta okula kadar babasız büyüttü yani babam vardı ama başka ülkede çalışıyordu ...gayete güzel baktı zor oldu ama üstesinden geldi... ne zaman babam geldi işte o zaman bizim ailede mutsuzluk başladı... babam tekrar gitse diye çok ağlardım... anne baba anlaşamayınca çocuklar çok etkileniyor.. annem bizim için doğru olanın babamyla beraber büyümek olduğunu düşünmüş ama annem keşke bizim iyiliğimiz için babama katlanmasaydı... çünkü bizide kendi gibi aynı çilenin içine kattı... herkes bir aradaydı ama mutsuzduk... ayrı olsalardıda mutlu olsaydık...
Allah ne takdir ederse o olsun senin ve kızın için hayırlısını versin inşallah...
maşşallah canım kızınla ne güzel kaieli zaman geçiriryorsun... benim kızı bir görseniz sincap halt etmiş yanında çok yaramaz artık misafirliklerde pek istenmiyoruz çünkü her yeri karıştırıyor... kayınbabam bile istemiyor onlara gitmemi o derece...
canım benim inşallah stres yada başka bir şeyin tetiklediği bir şeydir vücudunun verdiği tepki... sonuçtan haberdar et bizleri ...
kızını anlatmışsın...maşşallah ne tatlılar değilmi...Allah yüzlerini hep güldürsün inşallah...
D3S1R3
canım senide çok özledim yaaaa....
sen zayıflama takımına vakit geçirmek için girmişsindir... yoksa sağlıklı beslenme ve fit kalma konusunda hepsine taş çıkarırsın evelallah...Kerem paşa nasıl ...
hepinizi ve kuzularını çok merak ediyorum artık... bebek ken az çok birbirlerine benziyorlardı ama şimdi yüzleri falan iyice şekillendi... benim kıza çok nazar değiyor özellikle aile içindekiler çok nazar ediyorlar...her gün mutlaka bir ağız burun kafada şişlik oluyor illaki bir yeri kanıyor...