2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İYİYİZ CANIM ... sen nasılsın...
Ceku ya maşşallah ...
hayırlı olsun yeni işin... bende les sınavını kaçırmıştım tarih hatasından dolayı... sağlık olsun diyelim inşallah bir dahaki seneye girersin ...
balık yağını bana doktor önerdi 2 ay süre ile kullandı ela...octamar dı sanırım adı...sonra hastalandı bıraktık...canım bir zararını görmedik ama faydasını gördükmü dersen ..öyle gözle görülür bir faydasını da görmedim... iştahı açık bir çocuktu zaten halada öyle ... ama iştahı az çocukları için kullananlar iştahının açıldığını söylüyorlar...
ela da 77 cm ve 9 kilo 750 gram

=) Eloş'a da maşallah =)
Ceku da iştahlı sayılır. Ben zihinsel gelişim için istiyorum. Balık yediremiyoruz pek. Ayda bir belki.. Onun yerine de bir şey veremiyoruz. Hazır çalışıyorken bebeğimi iyi besleyeyim. Anası gibi eksik akıllı olmasın =D

=) Eloş'a da maşallah =)
Ceku da iştahlı sayılır. Ben zihinsel gelişim için istiyorum. Balık yediremiyoruz pek. Ayda bir belki.. Onun yerine de bir şey veremiyoruz. Hazır çalışıyorken bebeğimi iyi besleyeyim. Anası gibi eksik akıllı olmasın =D
estağfirullah canım... bende balık yiyerek büyümüş bir insan değilim...kızımda yemiyor daha doğrusu ailecek pek balık tüketemiyoruz haliyle ela da yiyemiyor... balık yağını bende senin gibi beyin gelişimi için verdim ama devam etmedim... bayat balık gibi kokuyordu üstü başı...cevizi rendeliyorum yediklerinin içine... günde 1 tane ceviz yeterliymiş...tabi balığın yeri başka..

canım ...şimdiye kadar balık yağı için hiç kimseden kötü bir şey duymadım...çocukların kendinden midir yoksa balık yağındanmıdır bilmem ama cin gibiler maşşallah...

estağfirullah canım... bende balık yiyerek büyümüş bir insan değilim...kızımda yemiyor daha doğrusu ailecek pek balık tüketemiyoruz haliyle ela da yiyemiyor... balık yağını bende senin gibi beyin gelişimi için verdim ama devam etmedim... bayat balık gibi kokuyordu üstü başı...cevizi rendeliyorum yediklerinin içine... günde 1 tane ceviz yeterliymiş...tabi balığın yeri başka..

canım ...şimdiye kadar balık yağı için hiç kimseden kötü bir şey duymadım...çocukların kendinden midir yoksa balık yağındanmıdır bilmem ama cin gibiler maşşallah...

Bakalım Ceku içerse vereceğim en azından 3 yaşına kadar... Çocukların cinlikleri biraz da televizyondan...

Bakalım Ceku içerse vereceğim en azından 3 yaşına kadar... Çocukların cinlikleri biraz da televizyondan...
doğru televizyon çok etkiliyor... octamar ın portakal aromalı balık yağını almıştık.. tadı yinede bir şeye benzemese de ela çok sevdi hatta tepesine dikecek kadar ... bende mi başlasam ki tekrar...

doğru televizyon çok etkiliyor... octamar ın portakal aromalı balık yağını almıştık.. tadı yinede bir şeye benzemese de ela çok sevdi hatta tepesine dikecek kadar ... bende mi başlasam ki tekrar...

İmkanın varsa ver bence.. Zihin gelişimi ilk 3 yıl çok önemli. Özellikle anne sütü ve balık çok faydalı.

=) Eloş'a da maşallah =)
Espirinle ocagin ustunde unuttugum sütumun ankastremi kirletmesiyle nasil temizlryecem diye dusunurkenyuzumu güldürdü n
=) Eloş'a da maşallah =)
Canim ben iki kızimda kullanıyorum ocean o bitti şu an nutrigen omega 3 olanı veriyorum dha ve epa si yüksek ilanından al

Espirinle ocagin ustunde unuttugum sütumun ankastremi kirletmesiyle nasil temizlryecem diye dusunurkenyuzumu güldürdü n

Canim ben iki kızimda kullanıyorum ocean o bitti şu an nutrigen omega 3 olanı veriyorum dha ve epa si yüksek ilanından al

Teşekkür ederim tavsiyen için...

İmkanın varsa ver bence.. Zihin gelişimi ilk 3 yıl çok önemli. Özellikle anne sütü ve balık çok faydalı.
canım imkan olmasa da çocuk için olunca bulup buluşturup yapıyorsun ... anne sütünü bırakalı 6 ay olacak... zaten yaşına girene kadar da damla damla emiyordu süt yoktu... iyi ki açtın bu konuyu hiç düşünmemiştim tekrar vermeyi (pek balık yemediğim için akıl edemedim :))))

Selam pıtır Nisan bebelerinin güzel kalpli anaları!

Cekuşum büyüdü, zayıfladı, saçları uzadı (bir miktar=), ön azıları bile patlattı...
Üstte 8, altta 6 [buçuk] diş var. 82 cm ve 11.5 kg.

Bu esnada ben aylarca çalıştığım KPSS'nin alan sınavını akılsızlığım/dikkatsizliğim yüzünden kaçırdım. Gitti mi bir sene!
Aylarca süren işsizlikten sonra nihayet 3 hafta önce bir işe başladım.

Bir konu var danışmak istediğim: aranızda bebiş(ler)ine balık yağı veren var mı? Nerede okuduğumu hatırlayamadım ama vitamin katkılıları tavsiye etmediklerini okumuştum. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

Umarım sizler iyisinizdir..
merhaba hayirli lsun yeni isin Benim dktorumda tavsiye etmiyor vitamin katkililari .

Kızlarrrrrr.....HAMILEYIM
Hic beklemiyordum,bir kaç ay sonra kalırım diyordum,yani korunmayı bıraktığımız ay hamile kalabileceğimi tahmin etmiyordum...inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
ayy canımm senin adına çok sevindim .:) kardes geliyor ne güzel.ilki de mi hemen olmuştu merak ettim .
hayırlı olsun hamileliğin.:anneadayı::nazar:

Cekuşum büyüdü, zayıfladı, saçları uzadı (bir miktar=), ön azıları bile patlattı...

Bu esnada ben aylarca çalıştığım KPSS'nin alan sınavını akılsızlığım/dikkatsizliğim yüzünden kaçırdım. Gitti mi bir sene!

Bir konu var danışmak istediğim: aranızda bebiş(ler)ine balık yağı veren var mı? Nerede okuduğumu hatırlayamadım ama vitamin katkılıları tavsiye etmediklerini okumuştum. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

masallah canim kilosu iyi bence.hayırlı olsun işin.kpss yi dert etme.seneye de girersin.sağlık olsun .

Hic beklemiyordum,bir kaç ay sonra kalırım diyordum,yani korunmayı bıraktığımız ay hamile kalabileceğimi tahmin etmiyordum...inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

=) Ne güzel! Çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini umarım...

Gozun aydin canim:)

Carlson balık ayının adı bu arada foktorumgn önerdiği kullanıyoruz hazirandan beri.

Back
X