Ayy ne güzel bir sürü sayfa olmuş,kayıplar ses vermiş

Ben de konuşulan konuşulan konulara yazayım dedim,
Dila da 11,5 kg,87 cm,hiç tombik olmadı,geçen ay doktor boyuna göre kilosu gayet normal,yarım kilo daha alırsa da iyi olur demişti,bu ay almış.çatal,kaşık merakı var ama kaşıkta zorlanıyor,döküyor,çatalı da batırmayı deniyor,çok uğraşırsa eeh diyip eliyle yiyor:) makarna köfte varsa elle yiyişi benim favorim,izlemeye doyamıyorum,4,5 parmak ağızda :)
Konuşmayı da yeni yeni deniyor,anne,baba,dede,hala,gel diyor.genelde herşeye anne diyor kısaca,her derdini anne diye anlatıyor.müzik delisi,kapı gıcırdasa oynuyor :) mırıldanıyor şarkılarda bazen,sanki bir anda şarkıyı söyliycekmiş gibi:)
Evvelsi gün aşıya götürdüm bende Dila'yı,bebeklikten sonra ilk bilinçli aşısını olunca çok etkilendi,hergün aşı olduğu yerleri gösteriyo,2 bacaktan aşı oldu,en kötüsü de bacaklarını,kollarını tutmak,ilk gün evde üzerini değiştirirken aşı yerlerini görünce başladı ağlamaya,bacağını tutmasak olmaz,aşıyı yaptırmasak ayrı sorun,napalım böyle geçicek sanırım aşılar.
HIRSIZI
ben ödeme yapmadım aşı için,niye sana öyle denk geldi anlamadım tüh.beni de beklettiler,randevumuzu ertelediler,aşı sınırlı sayıda geliyormuş,kaç haftadır yoktu.
Bu arada valla süper kilo vermişsin,tebrik ediyoruum

ailevi sıkıntıların da geçer inşallah çabucak

ben de çok şükür hamilelik kilolarımı verdim,evlilik kilolarımla uğraşıyorum

dile olay 38 kg gitti ,Allah'tan eşimle pazar başlıyoruz diyete,o da bana katılmaya karar verdi,çok sevindim,hem aynı yemek yensin,hem destek oluruz ,inşallah gidicek son kalanlar da
D3S1R3
maşallah Kerem'e çabucak bırakmış bezi,Dila aşırı su içiyor,3 ltr kesin vardır,sürekli bezini değiştiriyorum,sızdığı da çok oluyor kıyafetine,bakalım biraz zamana bıraktım ben,konuşmaya tam başlayınca bakıcam artık.
2
2ocak
grubun ilk 2.bebişe hamilesi sen olduun,bir de
F
filizfff
de öyleydi sanırım ama forumu bıraktı
Ayy ben heyecanlandım,inşallah sağlıkla onu da kucağına alırsın,çok sevindim,gözünüzaydın ailece