- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde bacakta yapıldıAşıyı neye göre kol yada bataktan yapıyorlar anlamadık daha öncekiler bacaktandi şimdi özellikle sordum kol dedi ama bacaktan olmuş sizin asinizsimca12 neden acaba.bu arada süper kilo vermissin darisi basima.
bayağı kilo vermissin canım maşallah.dilediğin kiloya ulaşırsın insaallah.ben de filiz merak ediyordum ikinciye hamile oldğunu bilmiyordum .cok sevindim ikinci bir evlat,bir kardeş ,güzel olur .evin neşesi çocuklar.
ben de snowy i tebrik ediyorum tuvalet konusunda alışmış paşası.ocaktan sonra yavaş yAVAŞ ALIŞTIRACAĞIM BEN DE.
yapmasa da şu alıştırma wc lazımlık mı deniyor bilmiyorum.oraya oturtarak başlayacagım .
Kızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu
Çok geçmiş olsun kısmette yokmuş demek rabbim size sağlık sıhhat versin yine olurKızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu
Çok gecmis olsun .Kızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu
Gecmis olsun canim. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Kızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu
Kızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu
Ben de bişey getirmesini istediğimde rengini de söylüyorum.ya da akşam eşim gelince neler yaptığımızı anlatıyorum,onun hakkında konuşulduğunu anlıyor,dinliyor,çince de olsa katılıyor:) arkadaşımın oğlu yaşıtlarını göre çok uzun cümleler de kurarak konuşuyor,karı koca çok konuşuyorlar sanırım ondan,her kahvaltıda yemekte uzun uzun anlatıyolar,şunu ister misin oğlum,şunu yer misin,bu sıcak şunu şöyle yapalım vs. Sürekli konuşma halindeler.ben o kadar konuşmuyorum yapıyla da ilgili heralde.genelde de radyo açıyorum,hem dans ediyoruz,hem mırıldanıyo,hazır olduğu zaman sanki bir anda başlıycak söylemeye :)Arkadaşlar bebeklerinizin dil gelişimi için neler yapiyorsunuz.fikir alisverisinde bulunalim .insanin akluna gelmiyor bazen.biz cçoğunlukla evde ikimiz oluyoruz .pek insan görmüyor .o yüzden kitaplara baktiriyorum .adlarini söylüyorum nesnelerin .daha başka nasil aktiviteler yapabilirim acaba .
Teşekkür ederim canım...nasıl düşük yaptım anlamadım,hic ağrım falan olmadı.doktorum istediğin zaman tekrar hamile kalabilirsin dedi...eşimle karar veremiyoruz bekleme konusunda.Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı olan çocuğuna sağlık sıhhat versin. Nasipse birdaha olur inşallah. Önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması. Kendini üzme canım
İnşaallah tekrardan hamile kalirsin canim .Teşekkür ederim canım...nasıl düşük yaptım anlamadım,hic ağrım falan olmadı.doktorum istediğin zaman tekrar hamile kalabilirsin dedi...eşimle karar veremiyoruz bekleme konusunda.
Teşekkür ederim canım...nasıl düşük yaptım anlamadım,hic ağrım falan olmadı.doktorum istediğin zaman tekrar hamile kalabilirsin dedi...eşimle karar veremiyoruz bekleme konusunda.