kızlar selam ; özlemişim valla çok sıkı girip çok fazla şey paylaşmayanlardandım. en son iş görüşmesine gidicem diye haber vermiştim buradan nerdeyse 1 sene geçmiş:) neyseki o iş görüşmesini takiben 3 iş görüşmesi daha yaptım farklı firmalarla ve 3. de ben iş istemeden iş bana geldi 1 aydır çalışıyorum. ilk 2 gün çok zorlandım ardayı bıraktığım için o da çok zorlandı tabi ama şuan canavar gibiyiz:) tabi bu son 1 senede çok zor günler geçirdik eşimin abisini kaybettik ondan önce de başka kayıplarımız oldu bütün yazı neredeyse hastahanelerde geçirdik. neyseki şuan psikolojikman biraz daha iyiyiz. babaannein ardaya bakması da babaannenin pikolojisini Allahtan olumlu yönde etkiledi. bu hastahane döneminde de ardanın hayatımızda olması aslında hepimizin psikolojisini olumlu olarak etkiledi iyi ki var miniklerimiz onlar olmasaydı ne yapardık gerçekten?
ardadan haber vereyim size en güzel söylediği kelime "baba" - dede ve mama, anne yerine ıhh demeyi tercih ediyor kendisi sağlık olsun elbet bir gün diyecek umuduyla çok elleşmiyorum:) bez değiştirmekten nefret ediyor kakalı olsa dahi bıraksan oturacak öyle o derece. emziği 3 hafta önce kendi isteğiyle bıraktı hala şoktayım. (korkudan emziği atamadım bi daha isteyecek diye çok şükür istemedi gerçi istese de artık vermem orası da ayrı ama hala atmaya kıyamıyorum resmen emzikle benim bağım daha da çokmuş:) ) kahvaltı dışında yemesi iyi ama kahvaltı yaptırırken ne vereceğimi şaşırıyorum. peynir ve yumurtadan nefret ediyor anasına çekmiş gerçi ben şimdi yiyorum ama arda arkadaşımız bu konuda baya bir zorluyor. hayvanları çok seviyor seslerini taklit ediyor bir karga taklidi yapıyor ki bizi yerlere yatırıyor gülmekten:) araba delisi wuww wuww direksiyona geçip deli gibi araba sürme hareketleri yapıyor. her seyahat öncesi 5 dk baba kucağında direksiyon başında takılıyorlar sonrasında kendisini koltuğuna alıp seyahat ediyoruz:)
bıraksanız daha yazarım baya dolmuşum ben:) ama size daha fazla işkence çektirmeyeyim diyip burda noktalıyorum. bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım. hepinizi öperim benim doğumdaşlarım:)