• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhabalar hanımlar nasılsınız? Kocaman oldu evlatlarımız.. bazılarımızın 2. 3.çocuğu olmuş bile maşallah..
Maalesef oğlumun bir kardeşi olmadı:KK43: en son tüplerimin tıkandığını öğrendik ve tüp bebek dedi doktorum ve korona derdi çıktı.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Çok şükür bir evladım var:dua:

Merhabalar hanımlar nasılsınız? Kocaman oldu evlatlarımız.. bazılarımızın 2. 3.çocuğu olmuş bile maşallah..
Maalesef oğlumun bir kardeşi olmadı:KK43: en son tüplerimin tıkandığını öğrendik ve tüp bebek dedi doktorum ve korona derdi çıktı.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Çok şükür bir evladım var:dua:

Ben de tek çocukla devam ediyorum, antidepresan kullanıyorum o sebeple şimdilik düşünmüyorum ben düşününce de olur mu bilmem Allah büyük bakalım

Ben de tek çocukla devam ediyorum, antidepresan kullanıyorum o sebeple şimdilik düşünmüyorum ben düşününce de olur mu bilmem Allah büyük bakalım

Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşAllah canım

Burayı görünce çok duygulandım 🥺
Ne çok anımız geçti 🥰 şuan mavişim 7 yaşında maşaallah 😍 kardeşi olacak yeni öğrendik acaba sizler nasılsınız ?

Merhaba arkadaşlar Benim oğlum on yaşında bir de dört yaşımda kızım var sizler ne durumdasınız?Tam on yıl geçmiş.

Mrb arkadaş lar.sizleri hergun takipteyim ama 2 ay ara ile bi selam verip cikiyoum belki hayirlamazsiniz beni.kizim 5.5 aylik oldu oglum 27 aylik okula basladim yogun bir tempoyla devam ediyoruz.kiizm hala emiyor.basimiza gelen uzucu bir olayı sizinle paylasmak istedim.sizlerde bebeklerinize cok dikktli bakin hertaraflarini inceleyin.3gun once facede ark bir fotograf paylasti .bir bebgin boyunun altinda igne ucu büyüklüğünde bir delik siivi cikiyormus icinden. varmis ameliyat olmuss..sonra benim kizimn dogdugundan beri dikkatimi cekmisti boynunm altindaki sivilceye benzer seyy.cok umursamdim ve esime bile soymemistim.kizimin boynujun alti etli oldugu icin devamli kizarik ti ve yazdan dolayi devamli terliyordu.hicc kotu birsye yotmmitim.o fotoğraf i gorunce esime gösterdim ve kizimizi iyice incelldik boynunu bizim kide oyleydi.ara ara sıvı geliyordu.hemen cocuk cerrhin gittuk.gorur gormez brankial yarigi tanisini koydu ve antalyaya gidin tedavisi ameliyat dedi.kari koca o anda neye ugeadigimiz sasridikk aglamamk icin kendimi cok zor tutymm.sorularimi bile soramadim kekeleyerek bir iki birseyle sordum. Cikan sıvı tükürük sıvısı ymis.deligin kaynagini bulup kapatmak gerekliymis.o yuzden tek tedavi ameliyatmis.daha benim yavrum 5 aylik nasil onu ameliyhanede yyniz birkcm inanin bilmiorum suan yazarken bilr agliyorum 3 gundur ne haldyim bilseniz esimde cok uzuldu ama bendeb daha iyi bana moral veriyo oglum anne aglama elif igne olacak duzlecek diyoo..allahim bize yardimci olu insallh.carsamba unv hast gidcz Prof de goreck randevu aldik.dua edin lutfen ve bebeklerinin zi iyice kontrol edin lütfen .gelimeleri mumkun oldugunca yazmaya calisacagim
Ameliyat oldunuz mu acaba benim kızım da ameliyat olacak

Back
X