2014 Nisan Annelerinin Göbekleri (İçindeki Mucize'lerle)

Kızlar günaydın,

Siz göbek görmemişsiniz Bence kg boy da yazalım,ben 1.70, 82 kg ile hamile kaldım.Maleseg hayatımdaki en yüksek kg'dayken.60 kg da zayıf görünüyodum,70 de yine normalimdi ama tiroidlerim de sağolsun çalışmayı bırakmış,bi de cidden bence 30 u geçince kg hızlı alınıyo.Derken 82yi gördüm.9 gün sonra 3 ay bitiyo ve şimdiden de 87 oldum maşallah

Göbüş tabi 82 kg olunca hep vardı ama resimdeki hali resmen sert,normalde kg olunca yumuşak olur ya,öyle değil.Bebişten beri çook aşırı gazım var,gaz ve kg göbüşü oldu.Resmen yer veriyolar bana artık metroda falan:18:

Hala cok guzelim bence :))) pijemalarla vok buyuk dyruyo canim bu ara kilo alirim herhalde yada kan kaybindab kilo veririm

Hala cok guzelim bence :))) pijemalarla vok buyuk dyruyo canim bu ara kilo alirim herhalde yada kan kaybindab kilo veririm

kızım tabi güzelsin deli...
kan kaybımı dedin bişi olmaz sanaaa merak etmeee

maşallah nasılda büyümüş göbiş aman da aman

1.71 boy 56 kilo 10+6

cadı cok tatlı olmuşsun maşallah

Princess cok iyi neredeyse kicuk gibegin aldigin kiloya ragmen tebrikler cok hosuma gitti benim

Ben 14 haftalikimm ama bisicik yok niyeeeee :) aksamlari azicuk cikioo odaaa gorunmuyoo bilee.. halbuki cok zayifimmm 42 kiloyum suan kac oldum bilmiyorummm

merhaba , bahsettiğiniz sayfayı malum sitede bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Herkese merhaba
Az Önce cektim ama anlamadım bir anda büyü verdi :18: ama gaz ve wc sıkıntımda var kocaman olu veri sanki normalmı bukadar büyümesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…