1.71 boy 56 kilo 10+6
Hala cok guzelim bence :))) pijemalarla vok buyuk dyruyo canim bu ara kilo alirim herhalde yada kan kaybindab kilo veririm
Kızlar günaydın,
Siz göbek görmemişsinizBence kg boy da yazalım,ben 1.70, 82 kg ile hamile kaldım.Maleseg hayatımdaki en yüksek kg'dayken.60 kg da zayıf görünüyodum,70 de yine normalimdi ama tiroidlerim de sağolsun çalışmayı bırakmış,bi de cidden bence 30 u geçince kg hızlı alınıyo.Derken 82yi gördüm.9 gün sonra 3 ay bitiyo ve şimdiden de 87 oldum maşallah
Göbüş tabi 82 kg olunca hep vardı ama resimdeki hali resmen sert,normalde kg olunca yumuşak olur ya,öyle değil.Bebişten beri çook aşırı gazım var,gaz ve kg göbüşü oldu.Resmen yer veriyolar bana artık metroda falan:18:
Eki Görüntüle 812902 Eki Görüntüle 812901
1.71 boy 56 kilo 10+6
Hala cok guzelim bence :))) pijemalarla vok buyuk dyruyo canim bu ara kilo alirim herhalde yada kan kaybindab kilo veririm
facebookta 2014 anneleri grubumuza beklerız
Arkadaşlar bu site çok güzel , oldukça faydalı bilgiler mevcut , fakat birbirimizle daha aktif , daha hızlı iletişim kurabilmek için sosyal paylaşım sitelerinden birinde ( reklam olmaması için isim vermiyorum , malum site ) 2014 Nisan anneleri isimli sayfa açılmış.Bilginize
selamlar. ben de şuan 12+4üm. tam 12 haftalıkken bi foto çekmıstım. beklediğimden daha çabuk büyüdü benımkı de :)
Eki Görüntüle 828630
hepinize sevgiler
Maşallahbenimde 1 haftada sanki hızlı bir fark oldu
bende ilk 60:20 sonra 60:20 cumartesi gene 60:20galiba artık büyüyecek :)
Maşallah bizim tosunlara
bence de maşallah :) her hafta fark eder artık canım ya. şimdiden böyleyse artık ilerde kocaman olur hepimizin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?