Doğuma Hazırlık 2014 Nisan bebeklerinin isimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lettucemercan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
78
0
16
35
Balıkesir
isim belirlediniz mi kızlar?
ben daha öğrenemedim cinsiyetını göstermedı ama belirledim isimleri.

kız olursa kesin Nisan :))
erkek olursa da büyük ihtimalle Bulut Efe :)

Bizim cinsiyetimiz belli, oğluşumuz olucak nasipse :55: İki isim düşünüyoruz. İkincisi Emre ama ilkine henüz karar vermedik :( Salih, Mahir, Mehmet, Ahmet seçeneklerimiz arasında şu an.

emre ismi güzel :) bi öğrencimin adı emre mert. bana çok uyumlu gelmişti :) uydurabilirsen iki isim güzel oluyo
Eşimin adı yunusemre o yüzden emre istiyoruz biz:)) önüne bi isim bulucaz bakalım. Mert de güzel isim de, Emre'nin önünde güzel durmuyor :( benim gönlümden geçen Mahir aslında ama henüz eşimi ikna edemedim :))

çoğu kimseye göre ağır bir isim olsada oğlumun ismi inşallah..
MUHAMMED MUSAB olacak ..
ismine layık olacak inşallah

Bu isim konusu bizde bok karısık Eşim benim istedigimi begenmiyor ben onun
Ben Ece istiyorum Eşim Azra
Azranın yanına uygun isim ne olabilir birde sizce nasıl bir isim

bana ilk doktor kızın olcak dedi ve ismi belliydi Gülara :)) Ama son gittiğim doktor yüzde yüz erkek dedi. Erkeğe kendimi alıştırmaya çalışıyorum ismi babasına bıraktım aslında ne isterse koyabilir :) Ben sadece onun tercihleri arasında birini seçebilirim çünkü erkek ismi konusunda hiç bir alt yapım yok :(

bizimde oglumuz olacak ınsallah bende babasıda mert olsun ıstıyozuzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Oğlum olacak inşallah. . Babasıyla isim konusunu netleştiremiyoruz malesef. . Metehan dedik. .Yusuf Emre oldu bi ara. Şimdi Miraç Çağrı düşünüyoruz . . Kısmet bakalım :) :49:

Benimde kızım olacak inşallah :) isim konusunda bizde ortak nokta bulamadık iki isim koymaya karar verdik eşim ahsen istiyor ben ela bizde prensesimize ''ahsen ela'' diycez inşallah. Rabbim hayırlısıyla o günleride göstersin inşallah

Back
X