2014 nisan izmir anneleri

Sadece 3 kişiysek bi' ara toplanalım bari =)
;)))hakkaten oyle...ben biraz kendimi anlatayim bari;))26 haftalik hamileyim.bir erkek bebek bekliyoru m;)) dr um egepol ve egesaglikta dogum yapiyor ama ege sagligin bu siralar satista olmasi hastanenin rehavetten bakimsiz olmasina yol acmis.bu durumda tercihim egepol olack.egepolle ilgili etraftan cok iyi seyler duyuyorum..ya sizler?

Sadece 3 kişiysek bi' ara toplanalım bari =)

selam ben egepol hastanesınde doguk yaptım cocuk dr muz hala orda cok memnunum dogumda ıyı hızmet verıyorlar
9 aylık bır oglum var ama cok ıstahsız zorla yedırıyorum bazen barıs cagrıs gısıyoruz aglıyor uzuluyorum sonrada cok acıkmadıgı surece yemıyor benım gıbı sorunu olan varmı sızler ne yapıyorsunuz

Arkadaşlar merhaba ikili testini Zi özeldemi devlettemi yaptırdınız. Yardımcı olırmusunuz karar sız kaldım

Arkadaşlar merhaba ikili testini Zi özeldemi devlettemi yaptırdınız. Yardımcı olırmusunuz karar sız kaldım

Merhabalar, ben 30 haftalık hamileyim.İkili testi özelde yaptırdım.Devlet hastanesine güvenemedim.Çünkü doktor olurda bebeğin ölçümlerini yanlış yaparsa test değerleri yanlış yere yüksek çıkabiliyor.İmkanınız varsa özelde yaptırın derim.Fiyatlar içinde ben Bostanlıda Başkent üni zübeyde hanım has. yaptırdım.2li ve 4 lü test yaptırdım.2 li test 100 4 lü test ise 150 tlydi.

Merhabalar, ben 30 haftalık hamileyim.İkili testi özelde yaptırdım.Devlet hastanesine güvenemedim.Çünkü doktor olurda bebeğin ölçümlerini yanlış yaparsa test değerleri yanlış yere yüksek çıkabiliyor.İmkanınız varsa özelde yaptırın derim.Fiyatlar içinde ben Bostanlıda Başkent üni zübeyde hanım has. yaptırdım.2li ve 4 lü test yaptırdım.2 li test 100 4 lü test ise 150 tlydi.
merhaba başkente. Aklımda yine.ama birinden duymak iyi oldu tşk ederim

Selam kızlar,
Bende izmirli anne adayıyım.30.haftadayız doktorum Adnan Keklik kendisinin muayehanesi var doğumu Egepolde yapıcaz inşallah.Bu arada tam 4 yıl önce aynı doktorla aynı hastanede bi doğum daha yaptım umarım ikinci de ilki kadar güzel geçer.neler yapıyorsunuz alışverişe başladınız mı nerelerden yapıyorsunuz,benim ikincide kız olacak o yüzden pek masrafsız yawrum ablasından bol bol cicişi var üç beş eksiğimiz var onlarıda almadım daha.ilk hamileliğim çok rahat geçmişti bunda çok zorlandım ben ya sanki bu aralar 3-5 güne doğuracakmışım gibi geliyor karnım sertleşiyor çok fazla oluyor
mu sizdede böle şeyler

bebek şekeri yaptırdınız mı,içime sinen bi şi bulamıyorum ben:(
işlevsel olsun,değişik olsun,kalıcı olsun,ucuz olsun...vs çok mu şey istiyom ??

Selam kızlar,
Bende izmirli anne adayıyım.30.haftadayız doktorum Adnan Keklik kendisinin muayehanesi var doğumu Egepolde yapıcaz inşallah.Bu arada tam 4 yıl önce aynı doktorla aynı hastanede bi doğum daha yaptım umarım ikinci de ilki kadar güzel geçer.neler yapıyorsunuz alışverişe başladınız mı nerelerden yapıyorsunuz,benim ikincide kız olacak o yüzden pek masrafsız yawrum ablasından bol bol cicişi var üç beş eksiğimiz var onlarıda almadım daha.ilk hamileliğim çok rahat geçmişti bunda çok zorlandım ben ya sanki bu aralar 3-5 güne doğuracakmışım gibi geliyor karnım sertleşiyor çok fazla oluyor
mu sizdede böle şeyler

Merhaba canım.Bende 31. haftadayım.Benim doktorumda Haşmet Mesut Özsoy , Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesinde.Benim ilk gebeliğim.Alışverişi tamamladık.ilk çocuk olduğundan bizi biraz fazla heyecan bastı sanırım :1: Kızımızın herşeyi tamam şu anda. Hastane çantamızda hazır.Benim hamileliğim baya zor geçiyor.İlk 3 ay kanamalarım vardı kabus gibiydi.5. 6. aylar iyiydi yine ama bu 8. ay beni bitirdi.Sırt ağrısından duramaz oldum.Benimde karnım sertleşiyor arada sancılarım oluyor.Doktor magnezyum verdi akşam yatmadan suda eritip içiyorum.Etkisinide gördüm şu son 1 haftadır.

Ben şu ana dek özel hastaneye hiç gitme ihtiyacı duymadım. İkili testi sana yakın bir devlet hastanesinde yaptırabilirsin. Sonucu 15 günde çıkarıyorlar.

Back
X