Ben başlattım arkadaşlar devamı sizde :) Son adet tarihime göre mart sonu gözüküyor ama bakacağız artık duruma göre :)
Nasıl yaptın? Gerçi ilk sayfaya baktığımda da göremedim ben anlamadım kafam karıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başlattım arkadaşlar devamı sizde :) Son adet tarihime göre mart sonu gözüküyor ama bakacağız artık duruma göre :)
SatdaşımBen başlattım arkadaşlar devamı sizde :) Son adet tarihime göre mart sonu gözüküyor ama bakacağız artık duruma göre :)
Kan değerlerim hep istenen aralıklarda. Sadece bu sefer kasiyumum alt sınırda çıkmış. Diyetisyenim kalsiyum içeren besinleri fazla tüketmemi söyledi. Benim geçen yıl özeldeki doktorumda hemen balık yağı içeren multivitamine başlatmıştı. Ama ben o zaman her gün kusuyordum en az 1 kere. Bazen 2 ye çıkıyordu. Sağlıklı birşeylerde yiyemiyordum. Sağlıksız besin değeri olmayan yediklerimi midemde tutamıyordum. Şuan öyle bir sıkıntım yok şükür. Geçen yıl ki doktoruma gitsem belki yine başlatırdı vitamine. Her doktorun bakış açısı çok farklı oluyor. Bu doktoruma dün sordum hayır 12.hafta dedi. BilemiyorumBen şu an kullanıyorum multivitamin. İlkinde sadece folik asit kullanmıştım sadece 12 de geçmiştim. Bunda balık yiyip yemediğimi sordu sonra değerlerime de baktı galiba ilk yine sadece folik asit verecekti vazgeçti multivitamine döndü
Amin canım çok teşekkür ederim.Başınız sağolsun gerçektengerçekten öyle bide yani bunun bir ay sınırı yok ki olacak olan her ay olabilir o zaman hiç alışveriş yapmamak mı gerekiyor
![]()
gözünüz aydınKızlar ben de 9+3 sanırken 8+3 görüldü ultrasonda doktor normal dedi, diğer her şey de normal görünüyormuş çok şükür, kalp atışını da duyduk. Tarama testleri konusunda hepsini ayrıntılı anlattı ama maddi durumunuz el verirse fetal dna yaptırın %99.8 güvenilir sonuç veriyor dedi. Allah korusun bi sorun çıkarsa da amniyosentez yapılıyormuş o da %99.9 doğru sonuç veriyormuş. Eskişehir’de fetal dna yaptıracağız
Benimde sat 4 temmuz beklenen doğum tarihi internette 10 Nisan olarak gözüküyor. Ben spina bifida hastasıyım. Vajinal doğum yapamayacağım muhtemelen mart sonu sezaryenle doktorum alır. Öyle düşünüyorum.Benim de sat 5 temmuz ama tahmini doğum tarihi 11 nisan görünüyor neden farklı ki![]()
Hayırlısı olsunBenimde sat 4 temmuz beklenen doğum tarihi internette 10 Nisan olarak gözüküyor. Ben spina bifida hastasıyım. Vajinal doğum yapamayacağım muhtemelen mart sonu sezaryenle doktorum alır. Öyle düşünüyorum.![]()
Başınız sağ olsunMoralini bozma içinden ne geliyorsa onu yap. duygularına ket vurma.
Bu benim 5. gebeliğim. daha öncekiler olumsuz sonuçlandı. önceki gebeliklerden aldığım çok şey var. bebek arabası, bebek bezi, kıyafetler... hatta geçen yıl 7 aylıkken bebeğimi toprağa gömdüğümde başın sağolsuna gelenlerden(onlardan bazılarının deyimiyle geçmiş olsun) aldıklarını dağıt diyenlerde çok oldu. hatta bana çekildiğin fotoğrafları sil diyenler bile oldu yakın bir arkadaşım tarafından. herkesin yapısı farklı herkes kendisi nasıl yapardı ona göre tavsiye veriyor. ama ben ölü bir cocuk dogurdum diye cocugum hıc olmamıs gıbı yapmayı normal bulmadım. olanın yaşanması gerekiyor yok sayarak üzerini örterek kaçarak bir şey çözülmüyor. kısacası bende sizinle aynı görüşteyim. son ay mı yapılacak bunlar ve hangi biri? bebeğin vaktinden erken gelmeyeceğinin garantisi mi var? ne bileyim ben hep böyle düşündüm. bazıları işte aldığı kıyafeti olumsuzluk yaşadığında görmek istemez o onu tetikler. yapınızla alakalı bir şey aslında. kendinizi en iyi siz tanırsınız. nasıl size(eşinle sana) iyi gelecekse öyle yapın
Tamamdır bir daha yapayımBir de hesaplat istersen benim de 6 Temmuz doğum tarihi 12 Nisan gözüküyor![]()
İlk sayfa da gözükmediğini bilmiyordum bak onu bende bilemedim şimdiNasıl yaptın? Gerçi ilk sayfaya baktığımda da göremedim ben anlamadım kafam karıştı![]()
Yaa sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSatdaşımhazır elin değmişken editörden bilgi alıp bizi de eklesen ama görünmüyor bu arada ilk sayfada bilgin olsun
![]()
Ay ben pazartesi 11+2 olacağım inşallah cinsiyeti tahmin ederiz dediKızlar başka cinsiyetini öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada görülür. Benim bugün kontrolüm vardı ama 9+5 imiş . 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor erken mi olur. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsin önceliğimiz o elbette![]()
Kızlar editöre ulaşıp nasıl ekleme yapacağız ki bilen varmı ? Biraz daha aktif hale getirsek çok güzel olur ilk sayfayı hemde heyecanlı olurMart annelerine baktım onlarınki hep dolu
ve çoğununki erkek dikkatimi o çekti
![]()
Cuma günü randevum var 12+1 olacağım öğrenmeyi umuyorumKızlar başka cinsiyetini öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada görülür. Benim bugün kontrolüm vardı ama 9+5 imiş . 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor erken mi olur. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsin önceliğimiz o elbette![]()
Ben ilkinde kendim böyle düşündüğüm için hiçbir şey almamıştım , öyle almaya özendiğim bir şeyde yoktu zaten son aylarda sıraya koyup aldım her şeyiArkadaşlar biraz moralim bozuk size bir şeyler sormak istiyorum9 haftalık oldum bugün şükür bir sıkıntı yok gibi 12 hafta olunca kontrole gideceğim. Düşük riskim yok şükür.
Anne bebek çantası aldım kendime bu hafta bide böyle dolap içi organizerler falan aldım. Heyecanlı heyecanlı annemlere falan gösterince neden bu kadar erkenden alıyorsun şuan bir şeyler alma dediler. Yani kötü ihtimalleri söylüyorlar. Bende biraz tersledim hatta. Ama üzüldüm yani.
Sizler alışveriş yapmaya başladınız mı bir şeyler aldınız mı ?
Ya ben şöyle düşünüyorum Rabbim korusun Rabbim esirgesin bir şey olacaksa bile bebeğe her ay farklı farklı riskler var zaten yani duyduğumuz gördüğümüz onca şey var.
İnsanlara kalsa son ay bebek alışverişi yapalım garanti olsun diye heralde.
Bilmiyorum çok moralim bozuldu.
Gerçekten çok mu erken davranıyorum acaba ?![]()
Kızlar editöre ulaşıp nasıl ekleme yapacağız ki bilen varmı ? Biraz daha aktif hale getirsek çok güzel olur ilk sayfayı hemde heyecanlı olur![]()