2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende de tam tersi, erkek olsaydı isim kolaydı da kıza isim bulamıyorum
birkaç isim önerisi alabilir miyim, KIZ OLSAYDI KOLAYDI diyen arkadaşlardan, :))))))))))) sökülün bakalım:9::9:

canım ben beğendiğim kız isimlerini yazıyım istersen :)
defne
derin
selin
cemre
bade
ela
lal
esila
esma
tanem

kız olursa isim tamamda erkek olursa yandık ona birtürlü karar veremedik

aynen bende tam tersi erkek ismini rüyamda gördüm ve koymaya karar verdik

ama kızımız olursa hiç isim bulamıyorum

rüyamda kızımın adını soruyolar söyleyemiyormuşum :)

sesli harfleri a u 0 ı olan kız isimleri biliosanız paylaşın lütfen benle :49:

günaydın anneler hafta sonum hep temizlikle gecti cok yoruldum hıc dısarıda cıkamadım.şimdide mesaideyım maalesef:(( banada doktor 13. haftamdan itibaren decavit verdi folık asıdı artık bırakabılırsın dedı. bende şukurler olsun kendımı daha ıyı hıssedıyorum bugun 4. ayıma gırdım. göbişim çıkıyor sııznkıler nasıl?? gobişler cıktımı?? arkadas var burdabenle aynı ayda kız ıncecık ya catladım valla:((

bnm karnım bi anda çıktı sanki

her ay resmini çekiyorum karnımın

10. ayda bebeğimle çekincem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

aynen bende tam tersi erkek ismini rüyamda gördüm ve koymaya karar verdik

ama kızımız olursa hiç isim bulamıyorum

rüyamda kızımın adını soruyolar söyleyemiyormuşum :)

sesli harfleri a u 0 ı olan kız isimleri biliosanız paylaşın lütfen benle :49:

ben hiç iyi rüyalar görmüyorum yaa hep başıma bi işler geliyor ne ismi gördün rüyanda

arkadaşlar folik asit ilk 3 ay kullanılıyor. 3 aydan sonra içmenizin hiç bir anlamı yok. 3.aydan itibaren yani 12.haftadan itibaren elevit içiliyor gerk görülürse ekstradan da demir ilacı veri dr. elevitin içinde tüm vitaminler var folik asittende var demir den var b 12 de var abcDEFg tüm vitaminler var yani. bir nevi vucut direncini artırmak için kullanılan bir vitamin. kullanmayan amle yoktur sanırım.doğurana kadar içilecek o hergün 1 tane.

Evet canım bana elevit değil decavit diye bi vitamin verdi. 13.haftadan beri onu kullanıyorum bende... birde magnezyum tableti verdi. kan hapı da verdi ama değerlerin iyi bulantın çok var ise kullanma sonra başlarsın deid. ona başlayamadım bende.........hala folik asit kullananlar dr. ile konuşsunlar bu durumu 12. haftadan sonra başka vitamine başlanmalı :34:

ben cemre ela koymayı düşünüyorum

ama onun dışında hazal ve tuana ismide çok hoşuma gidiyor
ela ben de çok severim ama eşim pek yanaşmadı nedense.

defne
derin
selin
cemre
bade
ela
lal
esila
esma
tanem
teşekkür ederim canım BADE eşim de çok öneriyor, söylenişi de çok güzel ama anlamsız mı acaba diye düşünüyrorum.

bnm karnım bi anda çıktı sanki

her ay resmini çekiyorum karnımın

10. ayda bebeğimle çekincem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaa çok ilginç, benim karnım da birden indi :9::9::9:
hafta içi işyerinde çok sık atıştırıyorum, su ço içiyorum filan.
cumartesi kontrol vardı, heyecandan pek yiyemedim, öğleden sonra da işim vardı, atıştırmaya vakit kalmadı.
aa bi baktım akşamına karnım yok.
zaten doktor da kontrolde "eğer karnım çıktı diye düşünüyorsan sevinme, çünkü o çıkan bebek değil, aldığın kiloalr, normalde senin 23.haftaya kadar karnının çıkmaması lazım" dedi.. eve gelince göbeğimi bi SIKIŞTIRDIM, lömbürdemiş :(((
zaten bebek çok aşağıda, o büyüyen yer mide:9::9::9:

günaydın anneler hafta sonum hep temizlikle gecti cok yoruldum hıc dısarıda cıkamadım.şimdide mesaideyım maalesef:(( banada doktor 13. haftamdan itibaren decavit verdi folık asıdı artık bırakabılırsın dedı. bende şukurler olsun kendımı daha ıyı hıssedıyorum bugun 4. ayıma gırdım. göbişim çıkıyor sııznkıler nasıl?? gobişler cıktımı?? arkadas var burdabenle aynı ayda kız ıncecık ya catladım valla:((

göbeğim 12. haftadan sonra çıkmaya başladı hatta artık bayağı belirgin dikkatli insanlar hamile olduğumu anlıyor artık.. sen çok mu kilo aldın canım da işyerindeki kız incecik deidn ?? bende henüz kilo almayanlardanımmm:52::52:

yaa çok ilginç, benim karnım da birden indi :9::9::9:
hafta içi işyerinde çok sık atıştırıyorum, su ço içiyorum filan.
cumartesi kontrol vardı, heyecandan pek yiyemedim, öğleden sonra da işim vardı, atıştırmaya vakit kalmadı.
aa bi baktım akşamına karnım yok.
zaten doktor da kontrolde "eğer karnım çıktı diye düşünüyorsan sevinme, çünkü o çıkan bebek değil, aldığın kiloalr, normalde senin 23.haftaya kadar karnının çıkmaması lazım" dedi.. eve gelince göbeğimi bi SIKIŞTIRDIM, lömbürdemiş :(((
zaten bebek çok aşağıda, o büyüyen yer mide:9::9::9:

haklısın doktor haklıdır sabah uyanıyorum azıcık bi şişkinlik

hala kilo almadım ama akşama karnım kocaman oluyor

çok su içiorum yemekye hala iştahım yok

defne
derin
selin
cemre
bade
ela
lal
esila
esma
tanem

ela bade benimde begendigim isimler arasinda erkek olursa cok zorlanicam diyodum isim bulamiyorum kizim Ahmet olsun demisti yanina bi isim bulcaktik bizde eymen kaan kemalvs... kizimin adi Zeynep Ece kardesinin adinada o karar verdi Beril Olucak Allah izin verirse ben Berra isminide begeniyorum

Günaydın kızlar :3:

Diş için verdiğiniz tüm önerilere tek tek teşekkür ederim.. Ama sanıyorum ki yine de acılı bir dönem olacak benim ki.. Damağın içinde kalan bir kök parçası olduğu için uyuşturmadan almaları imkansız gibi, neyse göreceğiz ileriki zamanlarda :50:

Benim çok yorucu bir haftasonundan sonra bugün iş başı ve canım hiç işe gelmek istemedi.. Ev hanımı olmadığım için hayıflanıyorum çoğu zaman inanın.. Ev hanımı arkadaşlar vallahi kıymetini bilin bu dönemde harika bir şey ev hanım olabilmek :49:

Hepinize kucak dolusu sevgileerr:16:

Canım geçmiş olsun.......... evde olanlara özenenlerden biriyim bendeeee:26::26:

göbeğim 12. haftadan sonra çıkmaya başladı hatta artık bayağı belirgin dikkatli insanlar hamile olduğumu anlıyor artık.. sen çok mu kilo aldın canım da işyerindeki kız incecik deidn ?? bende henüz kilo almayanlardanımmm:52::52:

EVET BASen ve popomdan hıssedıyom aldıgımı karnımda cok cıkmadı ama dıkkatlı bakınca evde tişort gıydıgımde hamıle oldugum barız bellı uzun boylu oldugum ııcn kılolar pek sırıtmıyor zaten öncedende ip gııb bı kız degıldım boyum 1 70 kılom 65tı sımdı 69 kusur:))))

geçmiş olsun sedacım. Diş ağrısı gibi pis bi ağrı var mı yaa, Allah yardımcın olsun. Benim de son bikaç gündür özellikle akşamları bacaklarım delirtiyor beni. Huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. delircek gibi oluyorum bacaklarımı hareket ettirmesem. Hamilelerde çok sık görülüyormuş. onun da çaresi yok diye okudum :( ne gıcık bişey yaaa
gecmis olsun canim huzursuz bacak sendrommuydu bilmiyorum ama ilk hamilelegimde 20.haftalarda benimde acayip bacak agrim vardi kramp giriyordu yatamiyodum kalkamiyodum drum kortizonlu bi igne vermisti hem bebegin akcugerlerini gelistiriyomus hem agrimi kesmisti ama bu sefer erken basladi sizliyo yine inceden inceden yorucu gunler gecirdim ev tssidik vs yoruldum heralde simdi hep dinleniyorum tatildeyim ama tam anlamiyla gecmis degil bel ve bacak agrisi berbat bisey

Ya inanmıyorum, 23. haftaya kadar karnımızın çıkmaması mı lazımmış. benim şimdiden karnım kocaman oldu :( son iki haftadır böyle. ben de normaldir diye düşünüyordum. gereksiz yere kilo aldım sanırım:43:

23.haftaya kadar karın çıkmaz diye b,r kural mı var arkadaşlar?Herkesin vücut yapısına göre değişir.Yok zayıflarınki erken çıkarmış şişmanlarınki geç çıkarmış.Hepsi faso fiso bence,ben şişmanım daha kiloda almadım ama karnım bayağı bi çıktı midem olamaz herhalde bebeğim midede büyümüyodur.Kiloda almadığıma göre....:49:bildiğiniz bebiş göbüşü buuuu:nazar::nazar::nazar::nazar:

EVET BASen ve popomdan hıssedıyom aldıgımı karnımda cok cıkmadı ama dıkkatlı bakınca evde tişort gıydıgımde hamıle oldugum barız bellı uzun boylu oldugum ııcn kılolar pek sırıtmıyor zaten öncedende ip gııb bı kız degıldım boyum 1 70 kılom 65tı sımdı 69 kusur:))))

erkek bebege hamile olanlara ozeniyorum genelde sivri bi karin oluyo arkadan bisey yok benimse onve popo buyudu karnim cok yok akvaryum gibi diyorum bebek dort bi yanimda dolasabilir istese:-D hamile pant giysem cok belli ama esofman bol pant filan giyiyorum oyle cok nelli plmuyo simdilik

23.haftaya kadar karın çıkmaz diye b,r kural mı var arkadaşlar?Herkesin vücut yapısına göre değişir.Yok zayıflarınki erken çıkarmış şişmanlarınki geç çıkarmış.Hepsi faso fiso bence,ben şişmanım daha kiloda almadım ama karnım bayağı bi çıktı midem olamaz herhalde bebeğim midede büyümüyodur.Kiloda almadığıma göre....:49:bildiğiniz bebiş göbüşü buuuu:nazar::nazar::nazar::nazar:

benimde göbeğim çıkmadı ama ben sanki arkaya doğru genişliyorum kiloda 2 kilo aldım sadece

Back
X