- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
Yaaa niye eee ben burayi cok sewiyorummmmm
burası ilk gözağrımız ve tanışmaya vesile olan yer..
şişşşşt burdan gitmek yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa niye eee ben burayi cok sewiyorummmmm
arkadaşlar eve yeni geldim namazı kıldım duş aldım arda beye gittim yeşim hanım çok cici bri bayan elimi tuttu sevdi beni tamam paşa hanım kasmayın acımıcak arda bey kulak cubugu gibi birşeyle altıma soktu nedenin bilmiyorum enfeksiyon vardı ötekilerde dedi rahimin aletle açtı batikonla temziledi 4 kere altan 3 kere elel 2 kerede ördekle altımdan baktı rahimime pres taktı canlı kasmayın paşam dedi canınız acımasın dedi arda beye bu ne acısı acsın hocam dedi öteki yürek acısı dahada kötü deidm yeşim hanımı bıraktım canım okadar acıdıki eşim elimi tuttu tamam canım dedi sonra fenalaşır gibi oldum midem bulandı alkol kokladım durdum aklım kalmasın sende dedi bayramda kafam sende olucagına dedi pres takalım dedi bayramdam sonra yeniden görücem seni dedi salıya randevu verdi 13 agustosa akşam 7 de rahimime pres diye bir alet taktıya ona bakıcak eger uyum saglarsa rahimi dikmicek adam çok eziyet çekti benden epey konuştuk dünyanın ilacını aldım allah razı olsun sskanın yararını gördüm :)kızlar anlıcagınız evladım için dünyanın aletini yediysemde yavrumun canı sag olsun 1 saat sürdü muayene cinsiyetini söyledim erken daha dedi benim jelibon 7 cm olmuş bilem gramı daha belli olmaz dedi bride ekledi rahime baktı ölçmeden bak dicem boyunu dedi kkta söylemezsen demem deid tamam hocam deidm rahim boyum 2.9 duya 3. 2 olmuş yatmanın faydasını gördüm allahıma şükürler olsun bu arda bey benim için çok degerli adam paracı degil inanın kızlar insana hastasına deger veren biri onu anladım adam beni düşünüyor bayram giricek araya aklım sende kalıcak dedi pres çıkarsa düşerse çıkarsa rahimden korkma dedi allah emanetiz bebegimle onu anladım allah razı olsun arda beyden şidmi karnım aç onu doyurmam laızm kızlar uzanıyım az yoruldu benim jelibon 13de buluşucaz mavişimle:)beni merak edenlerden allah razı olsun evladımla ben çok iyiyzi işşallahta iyi olucam en kötü günüm böyle olsun işşallah önce rabbime sonra arda beye güveniyorum adamın aldıgı her kuruş helal inanın adam elinden geleni yapıyor çünkü![]()
sanırım burdaydı bi arkadaş yazmıştı.. doktoru havuza girme,denize girebilirsin demiş ama çıkınca ıslak olarak oturmak yasak, hemen üstünü kurula ve kuru şeyler giy demiş..
ama sen kendi doktoruna danışsan daha iyi olmaz mı..? :44:
Benim doktorumda aynen öyle dedi. Ama yinede denizin durumu önemli mikrop kaparsan enfeksiyon ilaçları biraz ağır tercih senin dedi. Eşim çok ısrar ediyo giren bi dünya hamile var sen çok evham yapıyosun diyo. Ama bende işi şansa bırakmak istemiyorum sözkonusu evladm sonuçta. Off kafam karşık yani anlıycağın
canım prensesin geliyor allahın izniyle...ilk bebeklerin kız olması çok güzel rabbim hayırlı evlatlar versin...
canim benimde dogum tarihim 28.10.84.hamile kaldigim ay nisan.seda ile ayni.banadami prenses gorunuyor))))))
herkese günaydınnnnveee bizimde bir prensesimiz olacak inşallah Allah'ın izniyle.........doktorumuz %100 kız dedii
nasıl mutluyum anlatamam....kız-erkek farketmezdi ama yeter ki sağlıkla kavuşalım inşallah
herşey yolunda dedi sadece başı aşağıdaymış biraz ben önce bayağı tedirgin oldum bu durumla ilgili ama dr. tamamen duruş pozisyonuyla alakalı kasıklarına baskı yapar rahatsız eder dedi bi iğne yazacağım onu vurul dedi... ağır iş ve çok ayakta kalmak dışında yasak olan hiç bişey yok herşey yolunda günlük hayatına devam dedi... tatile gitmende hiç bi sakınca yok keyfini çıkar diye de ekledi
bizim minik balığımızz biraz aceleci önden gidiyor beklenen tarihten önce doğabilir dedi.. ocak ortası değil ocak başı gibi doğacak usg ye göree...... daha fazla öne kaysın istemiyorum yıl farkı olmasın diye nasip tabi
bu arada 3'lü veya 4'lü test yapmayacak dr. hiç gerek görmüyorum 20. haftada detaylı ultrason olacak yeterli dedi.... her seferinde yüreğim ağzımda girdiğim muayene odasından keyifle mutlulukla çıktık eşimle yüzümüzde ki komik ifadeyi keşke biri çekseydi
Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallahh.....
![]()
burası ilk gözağrımız ve tanışmaya vesile olan yer..
şişşşşt burdan gitmek yok![]()
aminnnnnnnnn inşşşşş. bi doğsunlarda herkez razı evime neşeyi o getirsin. bu doğmadan önce acaba ne yapıyoduk nasıl geçiyodu gunler diyelim. bize yetiş pufpufff daha çok mesai yapmalısın
Arkadaşlar haftasonun tatile gidiyoruz denize girip girmemeye karar veremedim siz olsanız napardınız bi fikir verin bana yaaaaaa
1. yalan: Kız ya da erkek olması fark etmez
Elbette her kadın öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasını ister. Ama kabul edelim ki, çoğunun bir cinsiyet tercihi vardır.
2. yalan: Hamilelik harika
Gebelik süreci zor, hatta bazen bir nebze korkutucu bile olabilir. Belki siz o süper şanslı, gelmiş geçmiş en rahat hamileliği yaşayan ender kadınlardan birisinizdir. Ancak çoğu anne adayı harika hamilelik dönemi hakkında yalan söyler.
3. yalan: Ay hediyene bayıldım
Tamam, peki, düşünmüş olması yeterli denilebilir. Ama gerçekçi olalım, çok korkunç bebek giysileri ve aksesuarları da satılıyor.
4. yalan: Sigarayı bıraktım
Sigaranın zararları, hele ki doğmamış çocuk üzerine, hepimizin malumu. Ne var ki bu illetten kurtulmak hayli zor olduğundan, çoğu hamile kadın bıraktım diyerek eleştirileri savuşturacaktır. Oysa ABDde bir araştırma, bunların beşte birinin gebelik süresince gizlice içmeye devam ettiğine işaret ediyor. Aman diyelim, onlardan biri olmayın.
5. yalan: İsmine henüz karar vermedik
Kuyruklu yalan. Doğuma dört hafta kalmış ve bebeğin adının ne olacağına dair fikrin olmayabilir mi?! Paylaşmak istemiyorsun sadece.
canim benimde dogum tarihim 28.10.84.hamile kaldigim ay nisan.seda ile ayni.banadami prenses gorunuyor))))))
Gunaydin bacilarimmmmm ve cücükkeri ya ben bise dicem bebegimin adini ADNAN EMİR koymak istiyorum cunku adnan babamin adi kucukken soz wermisim simdi ima ediyolar babaminda oglu yok zaten emirde benim odun sewgiliyken bi erkek cocuk gordum ruyamda adi emir di dedi teeee ozamandan karar wermistik cokmu eski adnan ismi heee?
bence coook guzel.ADNAN EMIR![]()
Gunaydin bacilarimmmmm ve cücükkeri ya ben bise dicem bebegimin adini ADNAN EMİR koymak istiyorum cunku adnan babamin adi kucukken soz wermisim simdi ima ediyolar babaminda oglu yok zaten emirde benim odun sewgiliyken bi erkek cocuk gordum ruyamda adi emir di dedi teeee ozamandan karar wermistik cokmu eski adnan ismi heee?
bence coook guzel.ADNAN EMIR![]()
bencede güzel hem babanında göznlu olur. hayırlı olsun
arkadaşlar eve yeni geldim namazı kıldım duş aldım arda beye gittim yeşim hanım çok cici bri bayan elimi tuttu sevdi beni tamam paşa hanım kasmayın acımıcak arda bey kulak cubugu gibi birşeyle altıma soktu nedenin bilmiyorum enfeksiyon vardı ötekilerde dedi rahimin aletle açtı batikonla temziledi 4 kere altan 3 kere elel 2 kerede ördekle altımdan baktı rahimime pres taktı canlı kasmayın paşam dedi canınız acımasın dedi arda beye bu ne acısı acsın hocam dedi öteki yürek acısı dahada kötü deidm yeşim hanımı bıraktım canım okadar acıdıki eşim elimi tuttu tamam canım dedi sonra fenalaşır gibi oldum midem bulandı alkol kokladım durdum aklım kalmasın sende dedi bayramda kafam sende olucagına dedi pres takalım dedi bayramdam sonra yeniden görücem seni dedi salıya randevu verdi 13 agustosa akşam 7 de rahimime pres diye bir alet taktıya ona bakıcak eger uyum saglarsa rahimi dikmicek adam çok eziyet çekti benden epey konuştuk dünyanın ilacını aldım allah razı olsun sskanın yararını gördüm :)kızlar anlıcagınız evladım için dünyanın aletini yediysemde yavrumun canı sag olsun 1 saat sürdü muayene cinsiyetini söyledim erken daha dedi benim jelibon 7 cm olmuş bilem gramı daha belli olmaz dedi bride ekledi rahime baktı ölçmeden bak dicem boyunu dedi kkta söylemezsen demem deid tamam hocam deidm rahim boyum 2.9 duya 3. 2 olmuş yatmanın faydasını gördüm allahıma şükürler olsun bu arda bey benim için çok degerli adam paracı degil inanın kızlar insana hastasına deger veren biri onu anladım adam beni düşünüyor bayram giricek araya aklım sende kalıcak dedi pres çıkarsa düşerse çıkarsa rahimden korkma dedi allah emanetiz bebegimle onu anladım allah razı olsun arda beyden şidmi karnım aç onu doyurmam laızm kızlar uzanıyım az yoruldu benim jelibon 13de buluşucaz mavişimle:)beni merak edenlerden allah razı olsun evladımla ben çok iyiyzi işşallahta iyi olucam en kötü günüm böyle olsun işşallah önce rabbime sonra arda beye güveniyorum adamın aldıgı her kuruş helal inanın adam elinden geleni yapıyor çünkü![]()
Arkadaşlar haftasonun tatile gidiyoruz denize girip girmemeye karar veremedim siz olsanız napardınız bi fikir verin bana yaaaaaa
Günaydınnn annişleerrrr
Hepinize harika bir gün diliyorum.. Cumamız mübarek olsun.. Ramazanın son cumasındayız.. Allahım hepimizin duasını kabul etsin inşAllah..