2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
:1::1:sen beni ne doktorlar ne mühendisler istedide varmadım biliyinmi:63::63::63: allah var gzüel hatunumda bizde derlerki kaderin güzel olsun :59:

canım geçmiş olsun birşey dicemde saçmalık deme bendede olmuştu o ilk dogan kız bebeginin dirsegiyle ovucaksın gözünü banada olmuştu erltimin kızının dirsegiyle ovdular geçti:53::53:inanmadım amam olunca oldu vallahi şaştımda kaldım dene istersen bir kı zçocugu bul minnak olucak ama dirsegini sür gözünün üstüne gör bak neler oluyor :30::30:

kaderinde çok sevdiğin birbirinize sahip çıktığnız kocişin varmış önemli olan mesleği değil bebemm kişiliği...
bugün nette okdum hoşumagitti

Unutma ! Ellerini Rabbine Açabiliyorsan Anla ki O Seni Dinliyor Çünki O Rabbin Öyle Bir Rab Ki Kabul Etmeyeceği Dua’nın Ellerini Semaya Açtırmaz

Bu sayfa çok hızlı ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum...

:52:

Kızlar ben doktora gidiyorum gecmedi bnm agrılarım aksine dahada fazlalastı.dua edin bnm için

Sıkma canını.
Ben de de vardı karın ağrıları Endol diye bir fitil verdi doktorum onunla durdu sancılarım kasılmalarım.
Senin de doktorun sana uygun bir ilaç verecektir.
Çok geçmiş olsun.

kaderinde çok sevdiğin birbirinize sahip çıktığnız kocişin varmış önemli olan mesleği değil bebemm kişiliği...
bugün nette okdum hoşumagitti

Unutma ! Ellerini Rabbine Açabiliyorsan Anla ki O Seni Dinliyor Çünki O Rabbin Öyle Bir Rab Ki Kabul Etmeyeceği Dua’nın Ellerini Semaya Açtırmaz

hz ali :43::43::43:degilmi
canım evet çok şükür kaderimde eşim var:nazar:hamdolsun ama keşke herkez eşim gibi iyi ols adün canım çok sıkılıyor dedim sen çöpü atmaya giderken alt kata vurmuş amcamın gelinine çayı demledik gelin paşanın canı sıkılıyor az şenlik olun demiş ay kıyamam geldiki paşam alt kattakiler çaya geliyor dedi ay bayramlık bebeler gibi sevindim yeminle :52::52::52:okadar zorki evde kalması biryerlere çıkamamk anca doktora götürüyorum benimkini öyle çıkıyourz dışarı birde pazara olursa oda eşim çıkarmazda çok seviyorum pazarıda ondan allahım başımdan eksik etmesin işşallah :43::43:

hayatım burası canım birde face daha hayatım yok şuan gelenim gidenimde yok hoş gelenim olunca hizmet istiyorlar onuda eşim istemiyor ben sana kıyamazken sen millete hizmet ediyorsun diyor ne yapayım edim gelenlere hoş geldinzi mutfak siizn siz yapın ben yiyimmi diyim dedim :53::53: güldü eşim kızıd ogün misafir geldi kızı sen git mutfaga heryeri kek yap :27:sen benim yeni temziledigim evi hallet sinrileirm tepeme çıktı :47:eşime kızıd dedi uşaklarını tuamıyorlarmı canım dedi dedim he öyle dreim ben sen merak etme :9::9:yeniden evi dip köşe temizledi paşa :37::37:

teşekkür ederim arkadaslar. karın agırısı gibi bişey değil bu tutulmuusm ben heralde vucudumu oynatamıyorum .görüsürüz 1 saate burdayım :)

benim kız kardeşim de 5 Ocak. O gün doğarsa teyzesiyle kutlarlar doğum günlerini :) Kız kardeşimin ve eşimin karakterine de hayranım ama yay başka. Gerçi biraz zor gibi iki hafta önce doğması:44:
Oğlaklar hiç kimseyi kırmaz,güleryüzlü,aşırı romantik çok sadakatli evlerine çok bağlılar ama haklarını aramazlar yumuşak yüzükler.ailem oğlak olunca çözdüm yay daha girişken oluyor.Benim sezaryen olcağı için yay gibi duruyor.

Kızlar ben doktora gidiyorum gecmedi bnm agrılarım aksine dahada fazlalastı.dua edin bnm için
canım dikkat et bu aylarda olur diye biliyorum benimde agrımıştı :18:
Sıkma canını.
Ben de de vardı karın ağrıları Endol diye bir fitil verdi doktorum onunla durdu sancılarım kasılmalarım.
Senin de doktorun sana uygun bir ilaç verecektir.
Çok geçmiş olsun.

endol fitildi makattan alıyorsun kzı bendede var ne olur ne olmaz diye duruyor nasıl anlıyorsun kasılmayı bebek küçük daha rahim boyuna baktırdınmı bakıyım :20::20:

Oğlaklar hiç kimseyi kırmaz,güleryüzlü,aşırı romantik çok sadakatli evlerine çok bağlılar ama haklarını aramazlar yumuşak yüzükler.ailem oğlak olunca çözdüm yay daha girişken oluyor.Benim sezaryen olcağı için yay gibi duruyor.

Tamamen aynı fikirdeyim. Bizim aile çok dertli o konudan. Hakkımızı arayacak bir cadı lazım bize. Yay olsun yay :)

Benim de sezeryan olursa yay olur belki, bilmiyorum.

:27::27:bir kere yaptım canım allah var alası olduda kim ugraşıcak olaydın brilikte tıkınırdık gerçekten :9::9::9: eşime diyimde kıyma lasın gene yapayım allah var gzüel oluyor benim hamilelik elhamdudrillah iyi gidiyor bebem ya dün benimki doyamadı gitti şimdi yumurta koydum pisin badem dokates peynri zeytin 2 dilim kepek kememegi eşliginde yicem arada meyva ve ceviz fındık süt içmeyi planlıyorum akşama mercimek çorbam var dondurucuda kuru patlıcan biber dolmamla yaprak sardıydım onunmı çıkarsam bezelye barbunya var onumu pişirsem kurumu yapsam kahvaltımı bilemedim şimdi :30::30::30:kaynanamın jkesin gelmiyeceginden emin olsam kahvaltı yaparız galiba bri pogaça yada eşime bazlama yaparım temem :32::32:

Hay maşallah senin dondurucudan her eve lazım ne ararsan varmış:) ben kaynanamlardayım sahura kadar kimse uyumuyo şuan herkes yatıo kaynanam birazdan mukabeleye gider gelince yine uyuyo benim kocada uyku orucunda şuan:) pek iş yapmıom burda yatıom anca dün bi akrabaya gittikte kızda 6 aylık hamileydi çok zorluk çekmiş başlarda pıhtı atmış bir hafta ongün kızını beklio şuan maşallah bişeyciği yok koruyan Rabbim ya biz napsak boş valla kızın almanyadaki akrabaları bir valiz bebek eşyası göndermişler kremler şampuanlar emzikler biberonlar ne ararsan var valla özendim nerde bende öyle yakın

Bende bişiler yedim valla sıcakta yemekte yenmio ama yinede kilo alıom:) bayrama annemlere gidicem bi 20 günde onlarda kalıcam beş ayı tamamlıyom sonra ver elini temizlik yemek bulaşık

hz ali :43::43::43:degilmi
canım evet çok şükür kaderimde eşim var:nazar:hamdolsun ama keşke herkez eşim gibi iyi ols adün canım çok sıkılıyor dedim sen çöpü atmaya giderken alt kata vurmuş amcamın gelinine çayı demledik gelin paşanın canı sıkılıyor az şenlik olun demiş ay kıyamam geldiki paşam alt kattakiler çaya geliyor dedi ay bayramlık bebeler gibi sevindim yeminle :52::52::52:okadar zorki evde kalması biryerlere çıkamamk anca doktora götürüyorum benimkini öyle çıkıyourz dışarı birde pazara olursa oda eşim çıkarmazda çok seviyorum pazarıda ondan allahım başımdan eksik etmesin işşallah :43::43:

hayatım burası canım birde face daha hayatım yok şuan gelenim gidenimde yok hoş gelenim olunca hizmet istiyorlar onuda eşim istemiyor ben sana kıyamazken sen millete hizmet ediyorsun diyor ne yapayım edim gelenlere hoş geldinzi mutfak siizn siz yapın ben yiyimmi diyim dedim :53::53: güldü eşim kızıd ogün misafir geldi kızı sen git mutfaga heryeri kek yap :27:sen benim yeni temziledigim evi hallet sinrileirm tepeme çıktı :47:eşime kızıd dedi uşaklarını tuamıyorlarmı canım dedi dedim he öyle dreim ben sen merak etme :9::9:yeniden evi dip köşe temizledi paşa :37::37:

evet canım Hz.Ali'nin.... benim evin dağılması için misafire gerek yok evimde 2 canavar var :1: temizlenir,toparlanır akşama temizlenmemiş gibi olur..ahhh ppaşam ahhh ilk gebeliğimi rahat geçirdim diye şimdi yaşadığım sıkıntılarıma eşim inanmıyor...numara yaptığımı zannediyor..ağrım var,halsizim diyorum hiç hamileliğin ardına sığınma diyor... halbuki ilk hamileliğimde titizlenirdi şimdi bana söyleyiş tarzı kaba geliyor :43: ..

teşekkür ederim arkadaslar. karın agırısı gibi bişey değil bu tutulmuusm ben heralde vucudumu oynatamıyorum .görüsürüz 1 saate burdayım :)

havaya yazdım heralde cevabı,boş kalmış kusura bakma :1:
hayırlı hberlerle gel inşallah...

Son düzenleme:
ewet yaaa ne güzel ev hanımı olmak hamileyken istedigin kadar uyu istedigin zaman kalk işini gücünü yap.istedigin saatte doktoruna git.ben 3 saat içine sıgdırıyorum herseyi temizlik yemek camaşır bulasık sonrada gülmeyin ama dün klozetin üstünde resmen uyumusum.esim sabaha kadar bana güldü :)) gülecegine agla dedim ne haldeyim işte gör. cok sinirlerim bozuldu.

ben de aynı durumdayım şeker...herhalde ay sonu bırakıcam işi...dayanamıyorum bu tempoya ben...

evet canım Hz.Ali'nin.... benim evin dağılması için misafire gerek yok evimde 2 canavar var :1: temizlenir,toparlanır akşama temizlenmemiş gibi olur..ahhh ppaşam ahhh ilk gebeliğimi rahat geçirdim diye şimdi yaşadığım sıkıntılarıma eşim inanmıyor...numara yaptığımı zannediyor..ağrım var,halsizim diyorum hiç hamileliğin ardına sığınma diyor... halbuki ilk hamileliğimde titizlenirdi şimdi bana söyleyiş tarzı kaba geliyor :

aman takma canım elınde olsa zaten evını tertemız yapardın onun demesıne bıle gerek kalmadan.

evet canım Hz.Ali'nin.... benim evin dağılması için misafire gerek yok evimde 2 canavar var :1: temizlenir,toparlanır akşama temizlenmemiş gibi olur..ahhh ppaşam ahhh ilk gebeliğimi rahat geçirdim diye şimdi yaşadığım sıkıntılarıma eşim inanmıyor...numara yaptığımı zannediyor..ağrım var,halsizim diyorum hiç hamileliğin ardına sığınma diyor... halbuki ilk hamileliğimde titizlenirdi şimdi bana söyleyiş tarzı kaba geliyor :43: ..

havaya yazdım heralde cevabı,boş kalmış kusura bakma :1:

hayırlı hberlerle gel inşallah...

Al benden de o kadar..Adam diyorki sen ilknde böyle degildn sanki numara yapıyoruz:47:Ama çözümü buldum,şimdi kusarken falan banyonun kapısını kapamıyorum gözüyle görüyor ...Önceden kapatıodum...tavsiye ederim şekerm...

Al benden de o kadar..Adam diyorki sen ilknde böyle degildn sanki numara yapıyoruz:47:Ama çözümü buldum,şimdi kusarken falan banyonun kapısını kapamıyorum gözüyle görüyor ...Önceden kapatıodum...tavsiye ederim şekerm...

mide bulantım yok keşke olsaydı diyorum bazen.. sezeryanlı doğumdan kaynaklıymış doktor öyle dedi ağrılarım çok oluyor ve halsizliğimde oluyor... bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor ama bazende arı gibi oluyorum...

mide bulantım yok keşke olsaydı diyorum bazen.. sezeryanlı doğumdan kaynaklıymış doktor öyle dedi ağrılarım çok oluyor ve halsizliğimde oluyor... bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor ama bazende arı gibi oluyorum...

Olmasın canım ya mide bulantısı insana hayatı zehir ediyor...Leyla leyla geziyosun ortalıkta..her an yedklerin çıkmak üzere bekliyor..iğrenc bi durum...şu erkekler bi kez de karsıdakini anlamay calıssa nolur sanki...

Back
X