• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

desene misafirlerim kalabalık olacak:)) emha ve ikizleri ;) çok çok mutlu olurum.
ağlamak üzülmek hayal kurmak o kadar olağan olmuş ki sevinememen normal herhalde:) ama çıkar keyfini hamilesin sen ağlayarak yazıyorum bu satırları.nasıl güzeldir kimbilir dokun ve konuş bebeklerinle.Rabbim güzel günlerini de yaşatsın sana.Ailemin yanındayım şu an Yalovada.Eşimi de arayıp söyledim o da çok sevindi:) Ailece dua etmiştik sen transfere gittiğinde herkes çok sevindi.Doğumda yanındayım inşallah.:))) Haşim beyi boşver sen:) Konuşmuyor ama işini yapıyormuş bak:) O keseyi görmeden rahatlamaz doktorların hepsi aynı.İçini ferah tut.mutluyuz mutlusun bebişlerimiz anneleriyle çok mutlu ;) bunu düşün.benim arkadaşım şu an hamile oğlu olacak Allah nasip ederse.o hastalığı 10 gün geçtikten sonra kan testi yapmıştı onunki 3000lerde çıkmıştı.Hiç de bir sorun yok:)))

Ben de geliceemm dogumunaa:-) :-) :-) insallah...nasíl beklendiklerini anlaticam onlarín minik popolarína:-) :-) :-)

sagolasin canimm tavsiyelerin icin,ama maalesef benim tuplerimin ikisi de tikalii:-( ne kadar iyide olsalar ucamadiktan sonra isleri cok zor yani;-)yinedeee cokk cokkk tesekkur ederim.ovul takibi cok yaptim hatta taa alamanyalardan digital bi cihaz bile aldik ama maalesef pek isime yaramadi

Canim benim tibbi girisimler haricinde 2sey yapiyorlar,tupler kapaliysa gebelik icin, ozelden yaziyorum bebegim..insallah ise yarar..

Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(

Evet kızlar gene ben geldim daha önce buraya yazmıştım ama dayanamayıp tüp bebeği erkenden yaptırdım ne oldu diyceksiniz nasip değilmiş. ne olduğunu anlamadık değerim 73 çıktı daha sonradan 14 e düştü. Bizim tüp bebek kaldı gene şubat a bakalım rabbim nasip ederse tekrar deneyeceğiz.

hayirlisi canim subatta insallah ikimizinde tutacak..

evet kızlar inanılmaz ama yumurta sayısı 6 ya çıktı yalnız biri şimdiden gitti çünkü 21 mm ulaştı bi aksilik olmazsa çarşamba opu var dua edin bu işlemden korkuyorum açıkçası:18::18:

harikaaaa haberr hayatimmm masallahhh bes yumurtada cokk iyii

Kizlar merhaba 9 aralikta transferim oldu iki embriyo transfer edildi.doktor 12.gunden once test yapma dedi. Yaptirdim 2700cikti..cok yuksek dedi bugun tekrar yapildi..30saat sonra..5000cikti deger. Doktor cok yuksek dedi.carsamba gel usg ile bakicam dedi..olumlu bisry soylemedi ..cok yuksek iki tanrydi demi dedi.carsamba gorusurz dedi..netten baktim bi mol gebelikte boyle oluyormus bide down sendromunda..;((( nette bicok arkadasta var hicbir sikintisi olmayip doguran ama doktorun tavri beni olumsuza itti. Allahim sen yardim et..bu durumda olanniz varmi icim icimi yiyor;(

cnm kan degeri oyle degiskenki herkezin bunyesinde farkli gelisiyor baska kotu ihtimallerle canini sikma bence..

ayyy bu topici yeni gördümmmm :1::1::1: kızlar herkese merhabalar benide listeye eklermisiniz :))) yaşım ocakta olacağım için 30 :))) 2.tüp bebek denememiz ankara başkent hast. sorunumuzda çikolata kisti+rezerv azlığı+morfoloji düşüklüğü :))) nasipse şubatta başlicaz ikinci tüp bebeğe...hakkımızda hayırlısı olsunnnn:54::54::54:

hayatım göreceksin hiçbirşey olmayacak.bence o ikiden fazla olmasından korkuyor.içini ferah tut;)çevremde yüksek değerde hamilelik öğrenen ve nur topu gibi doğuran bir sürü kişi var.:)))

hayatım göreceksin hiçbirşey olmayacak.bence o ikiden fazla olmasından korkuyor.içini ferah tut;)çevremde yüksek değerde hamilelik öğrenen ve nur topu gibi doğuran bir sürü kişi var.:)))

Canim ya dogru duzgun konusmadi bende netten bakiyrum bisuruuu sey var.allahimya ilk defa pozitif gordum oda binbir sikintiyla..ne bileyim nette mol gebelik var down send.var...varda var..of cok korkuyrum nuna ya

[tr]

listemize yeni gelen arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun .bebiş bekleyen annelerede sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar bizede o güzel haberleri almayı nasip etsin
Kızlar bende başkent hastanesinde hulisi beyin hastasıyım bugün ulrts girdim 12 mm ulaşmış yumurtalarım 10 tane toplarız diyor bakalım hayırlısı

canım bizdede erker kaynaklı sperm hızı morfoloji ve şimdide genetik eşimde 13 ve 14 kromozom yapışıklığı çıktı bakalım ne olacak her şey yaradandan ilk başta morfoljimiz2 çıktı diye üzüldük şimdide genetik

canım benim selam bayadır girmiyorum diğer arkadaşları görünce içim ciz ediyor malesef. :( bizde de para yok tekrar başlayamıyoruz.sanırım pgt lazım size.Allah kolaylık versin nerede yaptıracaksın kuzum.fiyat aldın mı?Allah ım tez zamanda kavuştursun bebeğinize...

Benm tüplerim kapalı. Başka da br sorun yok çok şükür; ama Konya'da tedavi gördüğüm merkez embryo gelişiminde problem var dedi. Başkent ünv. burada da hastanesi var. Doktorum haftada br gün buraya geliyor. Benim çin bu daha iyi olacak inşallah...

Allah kolaylık versin arkadaşım.hulusi hocam mı geliyor yoksa konya ya.

Emhacim bitanem bu degerlerle 3uzler var daha cok bitanem yani down sendromu bu degerle alakasi olan bir sey degil,olamaz da..biraz gaha arastirip yaziyorum yine cnmin ici

emha, ablama sordum onunda tup bebek ikizi var ondada kan degeri 2600 gibi birsey cikmis su andada 6 yasindalar hic kotu seylerle kafani bulandirma.

Canim ya dogru duzgun konusmadi bende netten bakiyrum bisuruuu sey var.allahimya ilk defa pozitif gordum oda binbir sikintiyla..ne bileyim nette mol gebelik var down send.var...varda var..of cok korkuyrum nuna ya

içini ferah tut kötü seyler düsünme bakma öyle seylere bence allahım en güzelini verecek insallah kendini üzüp bebekleri de üzme :)

bende biraz önce drdan geldim yarın 21. gün lucrine baslayacağım kullan 2. gün gel dondurulmuslar için başlayalım dedi insallah bu sefer kucağıma alabilirim hepimiz de kuzularımızdan bahsederiz insallah

Canim nilnurum sagol esimin telden bakiyrum bende ama pek bisey anlasilmiyr kucucuk ekrandab;(

Bitanem mol gebelik,yumurtaliga ardarda 2spermi girmesiyle kromazomal birlesmenin durarak , onlarca kar tanesi gibi hucrelerin dizilmesiyle olusuyormus ki bunda da erken donemde bhcg 100binlerde oluyormus, ayrica 1500kadindan 1inde goruluyor yani ihtimal 1500de 1...
Ayrica cnmin ici sana embriyolar hatta balsosist transfer edilmisti degil mi? Mol gebelik ilk anda spermin bolunmesiyle olusan bir durum..Olsa olsa coguldur diye dusunuyorum cnm.. boyle bir durumda cogullarsa da sagliksiz olanlari indirgeyip yola devam edebiliyorlar..
EvelAllah síkíntī yok cnm, zaten duracaktir bukdr hizli yukselmeyecektir..saglikli beslenemeyen, fakir beslenen kadinlarda oluyormus gidasizliktan cnmin ici..

Son düzenleme:
Back
X